kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm teşekkür ederimmm yaaaa inşallah pazartesi ve diğer günlerde artar
allah razı olsun neşem inşallah tez zamanda sendende güzel haberler alırız...
Eki Görüntüle 1126352 tyzoslari buda bizim oglanin pipisi bugun cinsiyetimiz tam olarak netlesti ultrasonu koyar koymaz ilk pipiyi gosterdi doktoruda guldurdu cok sukur sagligimiz yerinde cok opuyoruz sizi
Eki Görüntüle 1126352 tyzoslari buda bizim oglanin pipisi bugun cinsiyetimiz tam olarak netlesti ultrasonu koyar koymaz ilk pipiyi gosterdi doktoruda guldurdu cok sukur sagligimiz yerinde cok opuyoruz sizi
selennnnnnnnnnn inşallah pazarteside artar değerim sonra bebeklerimizle ankarada buluşcaz dimiiiiiiiii
yemin ederim ailemden çok destek oldunuz bana hepinize teşekkür ederim ya
Bana dr 2 haftada bir kontrol demişti ama ben bir hafta devlet bir hafta özel yapınca her hafta gitmiş oldum. İlaçlara devam ediyorum. Progestan fitil, bazen unutuyorum bazen 1 bazen de 3 tane koyuyorum günde. Folidoce, coraspşn kullanıyorum. başka da ilaç yok. SANIRIM 12 HAFTA BİTİNCE BAZILARINI bıraktırır.
İçini rahat tut, benim de 1 i kimyasaldı biliyorsun. Ama bak, bu sefer daha güçlü çıktı bebeğim. İnşallah sonuna kadar böyle olur tabi. Gelecek hafta kalp atışlarını duyarsın diye düşünüyorum. İyi bak kendine. Dr un açıklama yapmıştır ama, her gün en az 2 bardak süt, 1 kibrit kutusu peynir ve 1 kase yoğurt ye. Marul yiyorsun bolca. C vitaminini ihmal etme, bol port ve limon. Ve sabahları pekmez iç. İyi bak kendine, bir dahaki gidişinde bebişine selam söyle bizden. :)
ben hala estrogen bantlarini ve progesterone ignesini vurunuyorum canim..11+6 olana kadar devam edicem ikisnede, yaklasik 1 hafta kaldi..ilk testim pozitif ciktiginda 4+1 sin bugun dediler..tam sata gore tutumuyor aslinda..sonraki ultrason muayenelerinde orda gosteriyor zaten epey uyumlu gitti o verdikleri haftayla sonra gecen pazartesi 10+1 olmasi gerekirken 10+3 dedi doktor..dun kendi doktoruma gittim ordada 10+6 olmasi gerekirken ultrason 10+5 gosterdi yani anladigim kadariyla 3e 5 e bakmicaz artik:) sen kan icin gittiginde soylerler sana dont worry..
ben kilo almadim ama gobegim sisti benimde biraz heralde hormnlardan.. evet yedigime ictigime cok dikkat etmeye calisiyorum organik beslenmeye calisiyorum amerikada bu moda oldu cok herseyin normalinin yaninda organigide satiliyro markette ole oluncada ici rahat etmiyor insanin tabi illla organik aliyoruz ozellikle basi meyve ve sebzeleri..et yiyemiyorum bu aralar 3 kere kustumama cok sukur..insallah seninde boyle sikintisiz gecer..
bende isyerine hala soylemedim sadece kendi mudurum biliyor..panorama diye bir test yaptirdik sahi ikili testin yerine geciyormus ve daha kapsamli..ayrica cinsiyetini de ogreniyorsun:) haftaya alicaz sonucu..kan testi ile yapiliyor abd ye yolluyorlar, biraz tuzlu nazarboncuk yaptirmis $1100 odemis..aklinda bulusun belki dusunursun..ben henuz parasini odemedim bekliyorum bakalim ne kadar fatura gonderecekler diye sigortam karsiladiktan sonra..bol bebisli saglikli gunlereee
elim ayağım titriyor 10.gün kan değerim 153,46 yazıyor ben yanlış görmüyorsam eğer ve sanırım bayılcam şimdi
canım bende buraya yazdıktan sonra baktım sata göre 15 nisan ona göre 5 hafta 3 günlük hamileyim.
Transferde dediğin gibi 5+1 oluyor. yani haftaya kalp atışı için erken olabilir.
açıklamaların için teşekkür ederim canım. bu arada senin yumiler ne durumda???
Bana dr 2 haftada bir kontrol demişti ama ben bir hafta devlet bir hafta özel yapınca her hafta gitmiş oldum. İlaçlara devam ediyorum. Progestan fitil, bazen unutuyorum bazen 1 bazen de 3 tane koyuyorum günde. Folidoce, coraspşn kullanıyorum. başka da ilaç yok. SANIRIM 12 HAFTA BİTİNCE BAZILARINI bıraktırır.
İçini rahat tut, benim de 1 i kimyasaldı biliyorsun. Ama bak, bu sefer daha güçlü çıktı bebeğim. İnşallah sonuna kadar böyle olur tabi. Gelecek hafta kalp atışlarını duyarsın diye düşünüyorum. İyi bak kendine. Dr un açıklama yapmıştır ama, her gün en az 2 bardak süt, 1 kibrit kutusu peynir ve 1 kase yoğurt ye. Marul yiyorsun bolca. C vitaminini ihmal etme, bol port ve limon. Ve sabahları pekmez iç. İyi bak kendine, bir dahaki gidişinde bebişine selam söyle bizden. :)
Kizlar ben geldim. Hatirladiniz mi beni.
selenim haticim cok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin. Bizlere de göstersin. Bebek sanada cok gecmis olsun.umarim biran once toparlanip tedavine kaldigin yerden devam edersin.
ben 1 negatif bir kimyasaldan sonra ara verdim biraz.heyet raporu icin universite hastanesine gidiyorum. Hafta sonu istanbuldaydim.istanbul tup bebek emre beyle görüştüm cok memnun kaldik. Heyet raporu biran once cikarsa orada deneyecegim sanirim.
İstanbul tup bebege giden var miydi aranizda?
Canım arkadaşım tabiiki ankarada bebeklerimizle buluşacağız. Rabbim bize o günleri gösterecek inşallah...
Canım burada herkes birbirine can oldu. Rabbim hepimizi mutlu eder inşallah.
Kizlar ben geldim. Hatirladiniz mi beni.
selenim haticim cok sevindim rabbim kucaginiza almayi nasip etsin. Bizlere de göstersin. Bebek sanada cok gecmis olsun.umarim biran once toparlanip tedavine kaldigin yerden devam edersin.
ben 1 negatif bir kimyasaldan sonra ara verdim biraz.heyet raporu icin universite hastanesine gidiyorum. Hafta sonu istanbuldaydim.istanbul tup bebek emre beyle görüştüm cok memnun kaldik. Heyet raporu biran once cikarsa orada deneyecegim sanirim.
İstanbul tup bebege giden var miydi aranizda?
Evet canim hatirladim,senin kimyasal gebelik 2-3 ay gecti ustunden sanirim di mi?hangi sehirde yasiyorsun?universite hastanesi demissin..kendini toparlayip,tedaviye baslayacagina sevindim:))
Bizlerde kimyasal sonrasi gebe kalanlardaniz hadi arkamizdan gel
Haticim,tebrik ederim,sonucun cok guzel cikmiskat kat katlansin kan degerin..sabahtan silik cikti diye uzdun ama sonuc iyi ciktigi icin kizmiyorum:)) hamilesin yasasin
Evet canim subat ta kimyasal olmustu.bursa dayim ben.raporu cikartip ist.tup bebege gidecegim sanirim.
seninde tedavin hayirli olsun canim.kaliteli yumoslarin kaliteli embriyolarin son tedavin olsun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?