canim testleri sabah idrariyla yapiyorsun demi o oenli daha cok hormon birikmis oluyor idrarda..
selennn progesteronunu takip ettiriyormusun? yada progesteron hormonu aliyormusun disardan??fitil jel igne?
evet tatlım sabah ilk idrarla yapıyorum yarın sabahta son kez yapcam cumartesi zaten sonucum belli olacak :)))
canım gözün aydınnnnnn... darısı kalp atışına artık
zaten pazara geldiği için cumartesi ver dedi doktorum.dün akşamki testim bakın
Eki Görüntüle 1124625
selenimmmmmm gözün aydınnnn arkadaşmmmm rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bitanemmmm allahım sana şükür darısı başımıza arkadaşm bizede dua et cnm çok sevindim emin ol cnm arkaşmmm
selennn progesteronunu takip ettiriyormusun? yada progesteron hormonu aliyormusun disardan??fitil jel igne?
o hangi test oluyor benimkide eczanedeki 2 liralık ucuz testlerden bu
hayır canım progestanı takip ettirmiyorum öyle bişey demediler bana.
Benim kullandığım ilaçlar sabah clexane iğne, crinone jel ve fobiol
akşam ise coasprin 100 ve crinone jel
Keseden sonra kliniği aradım ilaçlara devam mı dedim. onlarda evet dediler. ne zamana kadar kullanacağımı bilmiyorum. sende hala kullanıyormusun.
bide bende inanılmaz şişlik var. işyerindekiler hamilemisin sende bir değişiklik var deyip duruyorlar yok diyorum 3 ay olunca söyleyeceğim çünkü. sende de şişlik, gaz vs varmı?
Yediğine içtiğine dikkat ediyormusun. bide tam olarak haftasını doktor kalp atışından hemen sonramı söylüyor ne zaman kaç haftalık olduğu belli olacak. öndemi gidiyor geride mi gidiyor onu tam olarak ne zaman belirliyorlar canım biliyormusun?
sata göre hesaplarsam 5 hafta 1 günlük. seninki tam mı tutuyor sata göre mi hesapladın? doktor mu söyledi ultrasondan sonra?
Aman zaten sen hesaplamissin,sonra gordum
Canim bn bunlari g...i g....yor dan aldim 100 tanesi 40 lira gibi biseydi slip deniyo dokme kutuda cubuk seklinde idrara batiriyosun markasi laboquik di bu cok ucuz olmasina ragmen bunda daha belirgin cikiyodu eczaneden 3-4 tl ye tanesini aldiklarimda daha da solik cikiyodu :)
Nazanımmmmmmm kıvırcığımmmmm:78:
Monicamben de birazdan kontrole gidiyorum..bakalim yumiler ne durumda:)) operim seni
Tatlım tamam bence bu olmuşşş. bu çizgi bayağı net. cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Desene dediğimiz gibi yapabileceğiz, doğurup bebeklerimizle ankarada buluşacağız.
bugün 10.gün sabah test yaptım yine silikleşmiş mecburen gittim kan verdim hayırlısı olsun inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?