2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canim testleri sabah idrariyla yapiyorsun demi o oenli daha cok hormon birikmis oluyor idrarda..

selennn progesteronunu takip ettiriyormusun? yada progesteron hormonu aliyormusun disardan??fitil jel igne?

evet tatlım sabah ilk idrarla yapıyorum yarın sabahta son kez yapcam cumartesi zaten sonucum belli olacak :)))

Son düzenleme:
zaten pazara geldiği için cumartesi ver dedi doktorum.dün akşamki testim bakın

Eki Görüntüle 1124625

Tatlım tamam bence bu olmuşşş. bu çizgi bayağı net. cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Desene dediğimiz gibi yapabileceğiz, doğurup bebeklerimizle ankarada buluşacağız.

sağol canım inşallah hepimize nasip edecek.Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.

Seni çok özledim. sağlığın nasıl herşey yolundamı aslında seni çok merak ediyorum.

selennn progesteronunu takip ettiriyormusun? yada progesteron hormonu aliyormusun disardan??fitil jel igne?

hayır canım progestanı takip ettirmiyorum öyle bişey demediler bana.

Benim kullandığım ilaçlar sabah clexane iğne, crinone jel ve fobiol
akşam ise coasprin 100 ve crinone jel

Keseden sonra kliniği aradım ilaçlara devam mı dedim. onlarda evet dediler. ne zamana kadar kullanacağımı bilmiyorum. sende hala kullanıyormusun.

bide bende inanılmaz şişlik var. işyerindekiler hamilemisin sende bir değişiklik var deyip duruyorlar yok diyorum 3 ay olunca söyleyeceğim çünkü. sende de şişlik, gaz vs varmı?

Yediğine içtiğine dikkat ediyormusun. bide tam olarak haftasını doktor kalp atışından hemen sonramı söylüyor ne zaman kaç haftalık olduğu belli olacak. öndemi gidiyor geride mi gidiyor onu tam olarak ne zaman belirliyorlar canım biliyormusun?

sata göre hesaplarsam 5 hafta 1 günlük. seninki tam mı tutuyor sata göre mi hesapladın? doktor mu söyledi ultrasondan sonra?

o hangi test oluyor benimkide eczanedeki 2 liralık ucuz testlerden bu

Canim bn bunlari g...i g....yor dan aldim 100 tanesi 40 lira gibi biseydi slip deniyo dokme kutuda cubuk seklinde idrara batiriyosun markasi laboquik di bu cok ucuz olmasina ragmen bunda daha belirgin cikiyodu eczaneden 3-4 tl ye tanesini aldiklarimda daha da solik cikiyodu :)

Selencim sorularini bana sormamis olsanda bende bisiiler demek istiyorum
Sislik ilaclardan oluyor.tedavi baslangicindaki kiloma gebeligin 5-6.haftasinda geri inmistim(bu surecte 2kg artmistim)..gebelik haftasi ise prensip olarak, transfer gununden 14gun geri giderek hesapliyorsun..senin transfer yanilmiyorsam 3mayis,sat 19nisan olarak hesaplanacak...23 mayis cuma gunu 5+0 oluyor yanlis hesaplamadiysam..

Canım senin yeni test fotonu da sabırsızlıkla bekliyorum... Kötü alıştırdın bizi. Kanda çıktıktan sonra da arada yap bari de moral olsun herkese

GÜNAYDINLARRR ALLAH'IM SENDEN İSTENEN ŞEYLERİN HAYIRLISINI DUANIN HAYIRLISINI KURTULUŞUN HAYIRLISINI İŞLERİN HAYIRLISI SEVABIN HAYIRLISINI HAYATIN HAYILISINI ÖLÜMÜN HAYIRLISINI DİLİYORUMM NASİP ET RABBİM hayırlı cumalar

bu sabah yaptğm test silikleşmişti.sanırım bi sorun var amaaaannn hayırlısı demedik mi kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr kan snucuna göre yazarım yarın

kızlar acile gidip elimi pasuman yaptıracağımmm

Tatlım tamam bence bu olmuşşş. bu çizgi bayağı net. cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Desene dediğimiz gibi yapabileceğiz, doğurup bebeklerimizle ankarada buluşacağız.

bugün 10.gün sabah test yaptım yine silikleşmiş mecburen gittim kan verdim hayırlısı olsun inşallah ya

bugün 10.gün sabah test yaptım yine silikleşmiş mecburen gittim kan verdim hayırlısı olsun inşallah ya

Ginaydinlar Kislar cumanis hayirli olsun insallah kanda degerin kanitlanir bu cuma gununun hurmetine yuzun güler insallah yazarsin hamilwyim diye Kuzum benimde 5 gun gecti 1 2 senelik Test vardi Evde onu yaptim ama negatif Cikti biiyom tarihi vardi ama yaniltabilir mi hayirlisi artik insallah bizimse yuzumuz güler Allah gonlumuze gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…