Haticim canim benim insallah cumartesi cok guzel bi sonuc aliriz sana bi sorum olacak birincisi ikinci cizgin 10 dk icindemi cikti yoksa uzun sure bekledikten sonra mi bide gri renkte mi yoksa toz pmbe seklindmi cikiyo ... ikinci cizgi gri oldugu zaman ywnilta biliyo cunku insalah ikinci cizgiyi birinci cizgidende koyu kirmizi gordugun gunler yakindir canim
hadi gözün aydın canım bu sefer oldu bu iş ikinci çizgi çok belirgin..inş kandada güzel değerler görürüsün...senin çok erken çıktı teste canım bence ikizller yolda annesi..
ben beşiz istiyom o nolcak kızpozitif idrar testi yanıltabilir diyor herkes o yüzden cumartesi kanımı bekliyorum
kız o birkereye mahsus yanıltır senin her seferinde ikinci çizgi var..gebelik olmasa inan orda hiç çizgi çıkmaz..şimdilik ikizlerle idare et canım sonra sayıyı yükseltrsin..
inşallah rabbim hayırlı evlat verir banada sanada dileyen bütün ümmeti muhammede de...sende içini ferah tut hemen tüpe başlama biraz kür yap incir falan sonra kocişe yüklen
öyle yapıyorum canım hayıt aslan pençesi kullanıyorum omega qenzim10 biesteron deha melantonin kullanıyorum bu ay..adet bekliyorum canım bu ay çook çalıştık kocişle..umut ediyorum inş adet gelmez benim meleğimde yoldadır..adet olayım incir ve havuç kürü deniycem.Allahtan eşşimde sayı ve hızla ilgili sorun yok..canım sende nasıl belirti oldu ateşini hiç ölçüyomusun..ben bu ay ateş ölçme yöntemiyle yumoşun çatladığı günü buldum her sabah ateş ölçüyorum..
canım biz normal yolla olmadığı için öyle bi belirti arama imkanımız yok biliyorsun( felaket kasık sancısı adet sancısı çektim halada çekiyorum ve belim ağrıyo.ben normalde ovulasyon testi yapıyordm ama oda tutmuyordu ?? ovu testi kullandınmı hiç ?? idrar testi gibi çatladığı günü buluyorsun.eşinde bi sıkıntı yoksa korkma rezerv gerçekten çok önemli değil.biliyorsun rabbim kısmetimizi bi yerde bekletiyor illaki bi nedeni var gelmemesinin...incir havuç kürünüde tavsiye ediyorum.dhea falan omega süper herşeyide kullanıyorsu bunları düzenli 3-5 ay yaparsan ben inanıyorum kendiliğinde hamile kalacaksın inşallah bak gör
daha önce yaptım canım ovilasyon testi benim adetler düzensiz olduğu için gününü den getirmek zor..inş canım ya dua et bizler içinde..eşimin dediği bir söz var o gelicek zamanını bekliyor biraz sabrılı ol diyor..Allahım sağlıklı meleğini kucağına almayıda nasip etsin canım sen hangi merkeze gidiyordun canım...
ben beşiz istiyom o nolcak kızpozitif idrar testi yanıltabilir diyor herkes o yüzden cumartesi kanımı bekliyorum
hatimmmm gözün aydın arkadaşn sen baya baya bi kocamannnnn HAMİLESİNNNNNN kızımmmmmmm
bende ankara başkent hastanesine gidiyorum canım dr göğşen önalan doktorum.2.kez ona gidiyorum.elinden geleni yapıyor ama rabbim ol demeyince hepsi boş.benim hala içimde ne yalan söylim çok umut yok.diğerindede silik çizgi görmüştüm sonra kimyasal oldu gerçi 7.gün 22 çıkmıştı sonra 9.gün 9 a düşmüştü..o yüzden kana bakmıyorum korkudan.idrarda silik çıkıyo ama bilmiyorum işte korkuyorum
korkma canım Allahın izniyle bu sefer bebşlerine kavuşcan...yarın kanda baktırabilirsin aslında sonuçta idrarda pozitif çıkıyor..kanada baktır için rahatlasın..
canım testi 6.günden beri yapıyorum ..yaptığım an o silik çizginin yerinde toplanıyor pembe renk sonra dağılıyor yani saniyesinde çıkıyor bu şekilde..beklettiğim zaman daha koyu oluyor ama biliyorum ilk 5 dakika önemli.benmki hemen çıkıyor gri renk ne bilmiyorum kız ??? benmki bildiğin pembişdoktor hanım sonucum ne sizce
canım testi 6.günden beri yapıyorum ..yaptığım an o silik çizginin yerinde toplanıyor pembe renk sonra dağılıyor yani saniyesinde çıkıyor bu şekilde..beklettiğim zaman daha koyu oluyor ama biliyorum ilk 5 dakika önemli.benmki hemen çıkıyor gri renk ne bilmiyorum kız ??? benmki bildiğin pembişdoktor hanım sonucum ne sizce
Tatlim sonuc olumlu gibi gorunuyo insallah da oyle olur gri mi pembe mi diye sormamin sebebi benim bi seferinde ikinci cizgi gri cikiyodu yani orda bi cizgi cikiyodu ama pembelik yoktu sonuc olumsuz olmustu meger o test oyleymis ikinci cizginin yeri belli oluyomus...ama senin ki pembeyse ve hemen cikiyosa sonuc insallah guzel olucak ... bugunde yapsana bitane dahada belirgin olur insallah... guzel haberlerini bekliyorum canim...
hem akşam hem yarın sabah yapcam inşallah sonra yarın buraya yüklerim..hakkımızda hayırlısı olur inşallah.benmki baya baya silik ama..bakalım koyulaşacakmı
Insallah canim insallah resimde gordugun gibi bnimde 9.gunden sonra belirginlesmeye baslamisti yalniz eczaneden aldigim testlerdende yapmistim o testler bunlara gore daha silik oluyodu
zaten pazara geldiği için cumartesi ver dedi doktorum.dün akşamki testim bakın
Eki Görüntüle 1124625
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?