2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canim sen neler yapiyorsun?sen beklemede miydin?turkiyeye gelecek misin yakinda?

Tesekkur ederim canim benim evet beklemedeyim galiba gelemiyeces olmazsa burda deniycez yazin .artik belli bir yasdan sonra zamn bizm aleyhimize isliyo Insallah o Gusel duyguyu Rabbim bislere tatdirir isteyen herkese Allahım büyüktür

Kızlar size bişey soylemek istiyorum hatırlarsanız soğan kuru aslan pençesi vs şeyler yapmıştım adet 19 da Olcakti ama gelmedi daha daha önceden bi defa böyle olmuştu oyusden aynısı olur korkusuyla test yapmaya elim varmiyo napmaliyim şizce vede dualarinizi bekliyom Kislar

canim iyi olmana sevindim...ne kampanyasi bu bende yardim etmek isterimmm

Canim benim nasilsin hamilelik nasil gidiyor Insallah keyifli bir hamilelik geciriyondur can benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun kuzum sen ve diğer arkadaşlarıma

Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnn Selennn çok güzel haberler!
Bize de umut oldun çok sevindim çok.

Canımmmmmmmm sizleri bekliyorum. sizler olmadan eksik kalırım. Umarım hepimizin yüzü hep güler bundan sonra

gozun aydin canimmdarisi kalp atisina insallah..artik annesine nasil tutunduysa deger firlamiss

Sağol kuzum. sıkı sıkı tutunsunlar bütün bebeklerimiz inşallah bırakmasınlar anneciklerini...

Biz onlara hasretiz ama değilmi?

selencim çok sevindin tatlımm inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik geçirirsin canım.

darısı hatinin başına inşallah

İnşallah canım seninle yazışmayı özledim. Darısı tüm isteyenlerin başına sağlıkla inşallah...

Ayyy masallahcnm arkadasim inss 9 ay boyle guzel devam etsin guzel guzel buyusun bebisin insss

Canım inşallah Rabbim hepizin sağlıklı hamilelik geçirmemizi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Iste bu kadar!!! Yuce Rabbim o gunleri de gosterecek insallah. Canimsinn Allah nazarlardan korusun insallah

Bu güzel haberleri sende tek tek alacaksın tatlım buna canı gönülden inanıyorum. Dualarım hepinizle Rabbim hepimize yardım edecek.

Allahım Insallah Gusel bir hamilegin olur darsi bizlerin başına keyifli bir hamileliğin olur Insallah

Canım tez zamanda sağlıkla başına gelsin inşallah böyle yüksek rakamlarla gümbür gümbür gelsin.

Hepinize çok teşekkür ederim. iyiki varsınız. iyiki sizleri tanıdım...

Canim benim nasilsin hamilelik nasil gidiyor Insallah keyifli bir hamilelik geciriyondur can benim sağlıkla kucağına almak nasip olsun kuzum sen ve diğer arkadaşlarıma

sagol ithal gelinim iyiyim cok sukur, sende iyisindir umarim canim, insallah sanada tez zamanda nasip olsun ve hepimiz saglikla kucakliyalim bebislerimiziii insallahhhhhhh

Canim,kendiliginden olmasi en guzeli olur:)) ancak kurlerin etkisi veya bahar,beklemek sebepleri ile gecikebilir..ustelik 2 gun olmus sadece..ben bu ay tedaviye baslicam diye regl beklerken 7 gun gecikti...

Canim,kendiliginden olmasi en guzeli olur:)) ancak kurlerin etkisi veya bahar,beklemek sebepleri ile gecikebilir..ustelik 2 gun olmus sadece..ben bu ay tedaviye baslicam diye regl beklerken 7 gun gecikti...

Günaydın canim benim evet onlarında etkisi olabilir nekadar desen ınsan heycana kapiliyo Allahım bu yollarda kimseyi eylemesin herkesin gönlüne gore verdin

canım gözün aydınnnnnn... darısı kalp atışına artık

kuzummmmmmmmm çizgin baya belirgin Rabbim ctesi yüzünü güldürsün inşallah

Allah ın izniyle sen böylesinnnnnn

bu testlerden pek bisii anlamiyorum ben ama,bu fotoda silik cizgi bayagi belirgin cikmis,tebrikler simdiden

canlarım benim inşallah kanda güzel sonuç almayı nasip etsin rabbim dualarınızı bekliyorum valla

zaten pazara geldiği için cumartesi ver dedi doktorum.dün akşamki testim bakın

Eki Görüntüle 1124625

Haticim canim benim insallah cumartesi cok guzel bi sonuc aliriz sana bi sorum olacak birincisi ikinci cizgin 10 dk icindemi cikti yoksa uzun sure bekledikten sonra mi bide gri renkte mi yoksa toz pmbe seklindmi cikiyo ... ikinci cizgi gri oldugu zaman ywnilta biliyo cunku insalah ikinci cizgiyi birinci cizgidende koyu kirmizi gordugun gunler yakindir canim

Canim idrar testinin fotosunu tel e indirip iyice baktim canim senin ki oyle gri cizgi degil galiba maasallah baya pembe duruyo bak simdi daha cok heyecanlandim bugunde yasana bakalim insallah dahads belirgin cikacak inan bizlerde senin gibi heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…