kesinlikle haklısın boşu boşuna üzülmeyeyim değilmi..sonuçta çatlatma iğnesinin üzerinden 12 gün geçti.olmasa hiç görünmez bu hayalet çizgihayırlara vesile olur inşallah.felaket kasık ağrıları çektim inşallah bebeğimin yerleşmesine vesiledir oda..
inşallah canmm inşallah enguzel hedıye olur ıkınızede
kesinlikle katılıyorum canım rahat ol çok geçmiş çatlatma iğnesinin üstünden...inş güzel değerler çıkar kanda...
seher sağol bitanem inşallah allah razı olsun
şuan nasılsın canm bırseyler hıseedıyormusunn
inşallah gülneva sen ne durumdasın ya ?
inşallah canmm inşallahh allah emeklerımızı yemesnn
ağrım sızım var tabiki.2.günden itibaren kasık ağrılarım vardı.göğüslerde hassasiyette var.bugünde tam böyle adet olcak gibiyim.bilmiyorum yani kısmetimi bekliyorum
canım bende beklemedeyim 3 negatif aldım üst üste biraz buruk bekliyorum..Allah büyük canım ne eylerse güzel eyler..kaderde yoksa evlat sahibi olmak kaderimize razıyız canım..Allahım ol derse olucak..biz elimzden geleni yaptık takdir ALLAHIN..çok şanslısın canım en azından kaliteli emriyoların var transfer oluyosun...benim emriyolar hep kalitesiz canım...
bende hıcbırsey yok dunden berı ılk 2 gun haff oldu agrı ama göüslerımde bırsey yokkk
biliyorum hamdediyorum zaten10 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi döllendi 2 tanesi 8 hücreli transfer edildi ama diğerleride öldü.yani bende hem rezerv az hem çikolata kisti var hemde eşimde morfoloji sorunu var.çok uğraştım gülneva.sigarayı bıraktım ilaçlar iğneler bi dünya para tüpten öncede iğne ve ilaç kullandım.incir bilmem ne.bilmiyorum sonuç ne olur ama rabbim hiçkimseyi bu hasretle yakmasın.ne olursun biraz kafanı dağıt tüp flan yaptırma kafanı dinle tatile gidebiliyorsan git.yeterki stres yapma olurmu..
canım artık eskisi kadar takmıyorum..biraz ara verdim canım her ay kontrole gidiyorum yumurrta takibiyle denemek istiyorum..canım benimde biliyosun hep tek emriyom oluyor oda kalitesiz oluyor...salığımız yerinde çook şükür..senin en mutlu günün canım seni üzmek istemedim senin için artık herşey geçmişte kaldı inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini..
Amin kuzummmm ne durumdasın nasilsin canimmmm
Haticim Insallah kandada değerin kanitlanir hamis oluruz hepimizde
hiçbelirtisiz gebeliklerde var biliyorsun.bende belirti var diyede gebelik olacak değil ya.herşey kısmet unutma..
yok kuzum halimize şükretmeliyiz kesinlkle haklısın.allah beterinden korusun ne dim.dualarını bekliyorum.inşallah tüpte gelmeyen bebeğin yumoş takibiyle gelir :))))
canım dularım seninle..sende hamiş sayılırsın hamişlerin duası kabul olur sende bizim için dua et...
Klinikten bu hafta bir gün demişlerdi.Çarşamba günü keseye gidelim dedik eşimle. 1 gün bekleyelim belki daha iyi görünür diyor.
Canım benim inşallah sağlıkla gelsin de. İsteyen herkese inşallah....
Canım inşallah ya. Kendine iii bak bebeğine de tabiiii. ikinizide çok öpüyorum.
Sağol kuzum inşallah sırayla hepimize nasip olsun. Sağlıkla inşallah.
sagol bitanem inss yuregine saglik
Nesecimmm inşallah dogrudur kiz[/QUOT]dogru dogru inss
amin cnm inss senin bebis nasil cnm
ayy masallah bebisine inss haftaya testlerinin hepsi cok guzel ciksin cnm kendine iyi bak optum cnm
teşekkür eder,m tatlım,yarın renkli ultrasona gireceğim ,sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hepimiz sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz dualarım seninle
Benim canim sin sen... Allah im hepinizin hamilelik haberlerinide almayi nasip edecek insallah aslinda yazmak istedigim okadar buyuk duygularim var ki toparlayip kelimeler arasindan duygularimi karşılığını secemiyorum biturlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?