2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kesinlikle katılıyorum canım rahat ol çok geçmiş çatlatma iğnesinin üstünden...inş güzel değerler çıkar kanda...

Günaydın kızlar nasılsınız hepinizzden Gusel haberler duyarız Insallah Allahim hepimizin yisu gülsün Insallah

şuan nasılsın canm bırseyler hıseedıyormusunn

ağrım sızım var tabiki.2.günden itibaren kasık ağrılarım vardı.göğüslerde hassasiyette var.bugünde tam böyle adet olcak gibiyim.bilmiyorum yani kısmetimi bekliyorum

inşallah gülneva sen ne durumdasın ya ?

canım bende beklemedeyim 3 negatif aldım üst üste biraz buruk bekliyorum..Allah büyük canım ne eylerse güzel eyler..kaderde yoksa evlat sahibi olmak kaderimize razıyız canım..Allahım ol derse olucak..biz elimzden geleni yaptık takdir ALLAHIN..çok şanslısın canım en azından kaliteli emriyoların var transfer oluyosun...benim emriyolar hep kalitesiz canım...

ağrım sızım var tabiki.2.günden itibaren kasık ağrılarım vardı.göğüslerde hassasiyette var.bugünde tam böyle adet olcak gibiyim.bilmiyorum yani kısmetimi bekliyorum

bende hıcbırsey yok dunden berı ılk 2 gun haff oldu agrı ama göüslerımde bırsey yokkk

biliyorum hamdediyorum zaten 10 yumurtam toplanmıştı 5 tanesi döllendi 2 tanesi 8 hücreli transfer edildi ama diğerleride öldü.yani bende hem rezerv az hem çikolata kisti var hemde eşimde morfoloji sorunu var.çok uğraştım gülneva.sigarayı bıraktım ilaçlar iğneler bi dünya para tüpten öncede iğne ve ilaç kullandım.incir bilmem ne.bilmiyorum sonuç ne olur ama rabbim hiçkimseyi bu hasretle yakmasın.ne olursun biraz kafanı dağıt tüp flan yaptırma kafanı dinle tatile gidebiliyorsan git.yeterki stres yapma olurmu..

canım artık eskisi kadar takmıyorum..biraz ara verdim canım her ay kontrole gidiyorum yumurrta takibiyle denemek istiyorum..canım benimde biliyosun hep tek emriyom oluyor oda kalitesiz oluyor...salığımız yerinde çook şükür..senin en mutlu günün canım seni üzmek istemedim senin için artık herşey geçmişte kaldı inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini..

yok kuzum halimize şükretmeliyiz kesinlkle haklısın.allah beterinden korusun ne dim.dualarını bekliyorum.inşallah tüpte gelmeyen bebeğin yumoş takibiyle gelir :))))

yok kuzum halimize şükretmeliyiz kesinlkle haklısın.allah beterinden korusun ne dim.dualarını bekliyorum.inşallah tüpte gelmeyen bebeğin yumoş takibiyle gelir :))))

canım dularım seninle..sende hamiş sayılırsın hamişlerin duası kabul olur sende bizim için dua et...

Benim canim sin sen... Allah im hepinizin hamilelik haberlerinide almayi nasip edecek insallah aslinda yazmak istedigim okadar buyuk duygularim var ki toparlayip kelimeler arasindan duygularimi karşılığını secemiyorum biturlu...

canım benim seviyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…