2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Hah iyi cok şükür. Bu seferlik git bi görün. İnşallah sonrada devamlı bi doktor bul kendine ordan:)))

Klinikten bu hafta bir gün demişlerdi.Çarşamba günü keseye gidelim dedik eşimle. 1 gün bekleyelim belki daha iyi görünür diyor.

Geliyor ikizler inşallah canım,Hatice'nin darısı başına inşallah,bu topikte kimse bebeksiz kalmasın allahım aminnn

Canım benim inşallah sağlıkla gelsin de. İsteyen herkese inşallah....

Canım inşallah ya. Kendine iii bak bebeğine de tabiiii. ikinizide çok öpüyorum.

Canim maşallah değerin çok güzel darısı keseye ve kalp atisina

Sağol kuzum inşallah sırayla hepimize nasip olsun. Sağlıkla inşallah.

Amin inşallah bitanem

Katılıyorum eşine. İnşallah güzel güzel keseyide görürsün

Katılıyorum eşine. İnşallah güzel güzel keseyide görürsün

canımcığın gözün aydın hayal çizgide olsa görmüşsün..canım çatlatma iğnesi vuruluyomusun bazı doktorlar veriyormuş tutunması için oviterella...çatlatma iğnesinin etkisi 1 hafta sürüyor canım..ben aşılama oldğumda görmüştüm o çift çizgiyi..tabiki çatlatma iğnenin etkisiydi ..

iyi geceler kızlar...

bugün benim için oldukça kötüydü... yakın arkadaşım oğlunun ilk doğum gününe çağırmıştı, tam evden çıkmak üzereyken ablam aradı. eşimle tanışmamıza vesile olan babamın amcasının gelini ve kızı... geçen hafta köyde karşılaşmıştık, kızının araba aldığını söyledi, şakalaştık.... dün gece bir düğüne gitmişler anne kız, geri dönerken yola çıkan araca çanakkale turu yapan bir otobüs çarpmış ve ikisi de vefat etmiş.... nasıl üzüldüğümü anlatamam.... kız daha 21 yaşındaydı... Allah her ikisine de rahmet etsin.... doğum günü için çıkmak üzereyken cenaze evine gittim.... eve geldiğimde de başım ağırmaya başladı... çok etkilendim.... hangi evden çıkışımızın bir garantisi olmadığını, bir sonraki nefesimizin de bir garantisi olmadığını biliyoruz da; kolay unutuyoruz.... böyle hatırlamak ise çok can yakıyo..... (((((((

canimmm cok uzuldum basiniz sagolsun, mekanlari cennet olsun insallah hep unutuyoruz hep herseyi unutuyoruz, halbuki hayat ne kisa.. nur icinde yatsinlar

Canim basınız sağolsun çok üzüldümmekanları cennet olsun nur içinde yatsinlar

canım benim hiç umudum yok ya..bugün 7.günüm yine yaptım yine hayalet çizgi var yüklüyorum görürseniz.ben en son 8 mayıs ta çatlatma iğnemi vurdum bi dahada vurmadım vermedi doktorum..

Eki Görüntüle 1121111 Eki Görüntüle 1121112

rabbimden evlat istiyoruz ama işte bak hayırlı sağlıklı olsun rabbim ya..allah rahmet eylesin

Ayşegülüm çok üzüldüm...
Allah geride kalanlara sabır versin, nur içinde yatsınlar. Başınız sağolsun.

Canım Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıkla versin. Herşey bir anlık bugün varız birkaç saniye içinde ne olacağımız belli değil. Çok da gençlermiş mekanları cennet olsun Rabbim sabır versin.

Başınız sağolsun canım.

Canım ben 7. günü anneler gününde kandan baktırdığımda hatırlarsan 15 çıkmıştı.

Sonucunun silik çıkması çok normal endişe etme. İçini rahat tut lütfen. Ayrıca hergün idrar yapacağım ama üzülmeyeceğim demiştin. Üzüleceksen yapma çünkü idrarda çıkması çok zormuş benim 10. günümde idrarda çift çizgi çıkmıştı.

Bide herkesde farklı biliyoruz bunu değil mi? Tutunduğu güne göre değişiyor. kişiye göre değişiyor. hormonlara göre değişiyor.

Hayırlı haberi bekliyorum bak ne konuşmuştuk. Arka arkaya hamile kalıcaz arka arkaya doğuracağız demiştik sukoyuverme şimdi.

eşim sağolsun teselli ediyor ya silikte olsa çizgi var işte diyor.doğru söylüyr.önemli olan kanda güzel değer çıkması.ben inanıyorum rabbim yanımda ve güzel hayırlı haberler alacağıma.cumartesiyi iple çekiyorum.haziranın 10 u evlilik yıldönümümüz inşallah müjde olur herkese

canım gayet güzel görünüyor senin iki tane emriyo konulmuştu deyilmi canım..ikiz olunca idrar testinde çıkarmış..hadi bakalım gözün aydın inş güzel değer çıkar kanda ve yükselir..

canım neden üzülüyorsun gebelik olmasa inan orda hayalet çizgide olsa çıkmaz...ben 3 negatif aldım ve hiç böyle ikinci çizgiler görmedim..rahat ol bebeişin yolda annesi stres yok bebeğini kendinide üzme...

inşallah canmm inşallah enguzel hedıye olur ıkınızede

canım neden üzülüyorsun gebelik olmasa inan orda hayalet çizgide olsa çıkmaz...ben 3 negatif aldım ve hiç böyle ikinci çizgiler görmedim..rahat ol bebeişin yolda annesi stres yok bebeğini kendinide üzme...

canım gayet güzel görünüyor senin iki tane emriyo konulmuştu deyilmi canım..ikiz olunca idrar testinde çıkarmış..hadi bakalım gözün aydın inş güzel değer çıkar kanda ve yükselir..

kesinlikle haklısın boşu boşuna üzülmeyeyim değilmi..sonuçta çatlatma iğnesinin üzerinden 12 gün geçti.olmasa hiç görünmez bu hayalet çizgi hayırlara vesile olur inşallah.felaket kasık ağrıları çektim inşallah bebeğimin yerleşmesine vesiledir oda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…