• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Selencimmmmm hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına aldirsin kuzum bu tedavide transferden sonra extra bişey yaptinmi canim

Allah kucağına da almayı nasip eder inş..

Darısı bizlerin başına:)))))))

Hadi gözümüz aydın :16 :16::16:

Canim maşallah değerin çok güzel artmış:nazar::nazar:

Maşallah barekallah yaw :)))))

Ayy masallah:nazar::nazar::nazar:cnm benim inss gebeligin saglikla devam etsin cnm

İnss cnm benim

Hayirli olsun inss cnm

sağolun kızlar darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. Allahım bebişlerimizi kucağımıza da almayı nasip etsin.:16:

Selencimmmmm hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına aldirsin kuzum bu tedavide transferden sonra extra bişey yaptinmi canim

sağol canım arkadaşım. amin inşallah cümlemize nasip etsin.

Transferden sonra bu sefer o kadar dikkat etmedim. günde 1 dilim ananas yedim, ballı süt içtim ve en önemlisi çok stresli değildim. transferden hemen sonra 1 saat clinikte yattım ayağımın altına yastık istedim. Ve tuvalete kalkmadım.

Transferin 7.-8. gününe kadar göğüs uçlarım çok sızladı ama ondan sonra durdu. Korkmaya başladım. Ama kasıklarım hep ağrıdı mesela bugün 15. günü hala bayağı ağrıyor, sızlıyor. Ve en kötüsü ki ben 9. günü inanılmaz derecede kabız oldum. Normal zamanda da ben kolay kolay kabız olmam. Ama inanamazsın aileme bişey söyleyemedim ama ister istemez bayağı ıkındım. Artık Rabbime sığındım. Yapacak bişeyim yoktu. Korktum ama işte...

İlk tedavimde de tutmuştu. Üçüncü değerde düşmeye başlamıştı. Düşük yapmıştım. Ama o zaman işyerinden dolayı çok stresliydim. izin alamamıştım zor almıştım ilk tedavi olduğu için nasıl olduğunu bilmiyor ve korkuyordum. Cinikten yanlış yönlendirmeler olmuştu. ilkinde kabız bile olmadım. sadece 5. günü otobüsle 11 saatlik yola çıkmıştım. bunda ise 8. gün arabayla yola çıktım. İlkinde sağa sola pek uzanmamaya çalıştım. eğilmemeye çalıştım. Banyomu eşim yaptırmıştı. Bu sefer ani hareket etmeden ben yaptım.

Bunda o kadar incelemedim hareketlerimi ağır ağır çok seri hareket etmeden herşeyimi yaptım.

Rabbim herkese nasip etsin umarım mutlu sona ulaşırım.:16::16::16:

merhaba merveeaydin,
tüp bebek için rapor çıkacak demişsin. rapor çıkarma işlemleri nasıl oluyor kısaca anlatırmısın?

dün itibariyle 2.aşılamamda negatif sonuç verdi ve bende ssk da tüp bebek için rapor çıkarma aşamasına başlamayı düşünüyorum.

lütfen beni bilgilendirin :(

Canim 2asilama sartini tamamlamissin.sigorta baslayali 5yil ve 900 gunde sgk prim odenmis olmasi vede son 3ay sgkli olmak gerekiyor.bu sartlar esin yada sende calisyrsan senin icin.3yil resmi evli olmak.gerye kalanlar ise ordan istenen evraklar.rahim filmi,hormon tahlilleri felan canim.tabi bide 23 yasini doldurmus sanirim 40 yasindan da gun almamış olman gerekiyor.bende 2asilama yaptirdim negatif suan evliligimin 3yili doldurmasini bekliyrm oda ekimde inşallah. Bu arada tuplerin kapali yada esinin sperm sayisi 3milyon ve alti ise bu 3yil sarti ortadan kalkiyor sormak istedigin bisey olursa yardimci olurum canim ;)

iyiym canmm yokyaaa sen nedurumdasın şuan neoldu öyle okudumda çokk üzüldüm birtanemm ne dedi doktorrr

Cnm dusuk yaptim ben kanda betaya baktirdim tam sifirlanmis cnm bu sefer baya uzuldum ama suan daha iyiyim dr bisey demedi cnm adanaya gitmedim dusukten sonra suan cnm hic dr la gorusmek istemiyor hayirlisi olsun hakkimizda sen niye baslamadin cnm

Son düzenleme:
Kizlar nasilsinizz bi bakim dedim neler var neler yok haticim yarin opun varmis bol bol kaliteli yumoslar olsun annecigin gobisine simsiki tutunsunlar insallah guzel haberlerini dort gozle bekliyorum.hepinizin nicklerini ayri ayri her duamda aniyorum rabbim onlarada ver diyorum bu mutlulugu yasasinlar.

bana gelince bugun 7 haftalik olduk ikiz bebislerimle.en son pitpitlari duyduk:) ptesi tekrar kontrolumuz var her kontrol ayri bir heyecan sonucu almak bambaska heyecan aldiktan sonra da o stres hic bitmiyo dogurana kadar oh diyemiyosun cok sukur rabbime bu gunleri gorduk cani gonulden diliyorum hepinize nasip olsun hepiniz doguma kadar oh diyemeyin:)

Cok opuyorum hepinizi.Allaha emanet canlarim.

Kizzzz masllahhh Allahım kucağını aldığın gunleride gosttersin gönlüne gore versin sağlıkla sihhatle zamaninda versin tatlimmmm

kızlar ne yapıyorsunuz nasılnız ?????
off benım gözüme ne uyku giriyor ne bişe yaa bu 9 gun nasıl gececk kıı :31:
:27:aklıma cınlıkler gelıyoo dıyorm hergun kanmı versemmm :1:

sağol canım arkadaşım. amin inşallah cümlemize nasip etsin.

Transferden sonra bu sefer o kadar dikkat etmedim. günde 1 dilim ananas yedim, ballı süt içtim ve en önemlisi çok stresli değildim. transferden hemen sonra 1 saat clinikte yattım ayağımın altına yastık istedim. Ve tuvalete kalkmadım.

Transferin 7.-8. gününe kadar göğüs uçlarım çok sızladı ama ondan sonra durdu. Korkmaya başladım. Ama kasıklarım hep ağrıdı mesela bugün 15. günü hala bayağı ağrıyor, sızlıyor. Ve en kötüsü ki ben 9. günü inanılmaz derecede kabız oldum. Normal zamanda da ben kolay kolay kabız olmam. Ama inanamazsın aileme bişey söyleyemedim ama ister istemez bayağı ıkındım. Artık Rabbime sığındım. Yapacak bişeyim yoktu. Korktum ama işte...

İlk tedavimde de tutmuştu. Üçüncü değerde düşmeye başlamıştı. Düşük yapmıştım. Ama o zaman işyerinden dolayı çok stresliydim. izin alamamıştım zor almıştım ilk tedavi olduğu için nasıl olduğunu bilmiyor ve korkuyordum. Cinikten yanlış yönlendirmeler olmuştu. ilkinde kabız bile olmadım. sadece 5. günü otobüsle 11 saatlik yola çıkmıştım. bunda ise 8. gün arabayla yola çıktım. İlkinde sağa sola pek uzanmamaya çalıştım. eğilmemeye çalıştım. Banyomu eşim yaptırmıştı. Bu sefer ani hareket etmeden ben yaptım.

Bunda o kadar incelemedim hareketlerimi ağır ağır çok seri hareket etmeden herşeyimi yaptım.

Rabbim herkese nasip etsin umarım mutlu sona ulaşırım.:16::16::16:

Aminnn kuzum Insallah herkes anne olmayi tadar ilk once sağlıkla sihhatle tabi Allahım gönlüne gore versin bende transferlerimde sıkıntı yapmamaya calistim ama yinede olmadiiii hayırlısı Allahtan kuzular Rabbim ogunletide gösterecek elbet bize inanıyorum ben Neyler Eyler MEVLAM en güzelini eyler

Back