Canim agrilar normal ama benimki cok agriyo.4 .günü transferin.
hayırlı olsun canm bu son olsun ınsallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim agrilar normal ama benimki cok agriyo.4 .günü transferin.
Ayy masallahcnm benim inss gebeligin saglikla devam etsin cnmKızlar 14. Gün değerim 630.9
İnss cnm benimNesecim insallah güzel seylerin habercisidir ya cok sagol :)
Hayirli olsun inss cnmmerhaba kızlar benımde transferımin 2.gunu kasımda ınceden bır sızı olusuyor sankı:26:
Ayy masallahcnm benim inss gebeligin saglikla devam etsin cnm
İnss cnm benim
Hayirli olsun inss cnm
Kizlar hepinize gunaydinlar iyi pazarlarrrr
Canim gunaydin,iyi pazarlar..
Ben dun regl oldum.ignelerime pzt basliyorum hayirlisiyla:))
Allah kucağına da almayı nasip eder inş..
Darısı bizlerin başına:)))))))
Hadi gözümüz aydın :16
Canim maşallah değerin çok güzel artmış
Maşallah barekallah yaw :)))))
Ayy masallahcnm benim inss gebeligin saglikla devam etsin cnm
İnss cnm benim
Hayirli olsun inss cnm
Selencimmmmm hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına aldirsin kuzum bu tedavide transferden sonra extra bişey yaptinmi canim
merhaba merveeaydin,
tüp bebek için rapor çıkacak demişsin. rapor çıkarma işlemleri nasıl oluyor kısaca anlatırmısın?
dün itibariyle 2.aşılamamda negatif sonuç verdi ve bende ssk da tüp bebek için rapor çıkarma aşamasına başlamayı düşünüyorum.
lütfen beni bilgilendirin
Kizlar hepinize gunaydinlar iyi pazarlarrrr
neşee nasılsın hayatımmm
İyiyim cnm sen nasilsin tedavine basladinmi cnm
iyiym canmm yokyaaa sen nedurumdasın şuan neoldu öyle okudumda çokk üzüldüm birtanemm ne dedi doktorrr
Cnm dusuk yaptim ben kanda betaya baktirdim tam sifirlanmis cnm bu sefer baya uzuldum ama suan daha iyiyim dr bisey demedi cnm adanaya gitmedim dusukten sonra suan cnm hic dr la gorusmek istemiyor hayirlisi olsun hakkimizda sen niye baslamadin cnm
galıba hazır degılım canmm
Kizlar nasilsinizz bi bakim dedim neler var neler yok haticim yarin opun varmis bol bol kaliteli yumoslar olsun annecigin gobisine simsiki tutunsunlar insallah guzel haberlerini dort gozle bekliyorum.hepinizin nicklerini ayri ayri her duamda aniyorum rabbim onlarada ver diyorum bu mutlulugu yasasinlar.
bana gelince bugun 7 haftalik olduk ikiz bebislerimle.en son pitpitlari duyduk:) ptesi tekrar kontrolumuz var her kontrol ayri bir heyecan sonucu almak bambaska heyecan aldiktan sonra da o stres hic bitmiyo dogurana kadar oh diyemiyosun cok sukur rabbime bu gunleri gorduk cani gonulden diliyorum hepinize nasip olsun hepiniz doguma kadar oh diyemeyin:)
Cok opuyorum hepinizi.Allaha emanet canlarim.
sağol canım arkadaşım. amin inşallah cümlemize nasip etsin.
Transferden sonra bu sefer o kadar dikkat etmedim. günde 1 dilim ananas yedim, ballı süt içtim ve en önemlisi çok stresli değildim. transferden hemen sonra 1 saat clinikte yattım ayağımın altına yastık istedim. Ve tuvalete kalkmadım.
Transferin 7.-8. gününe kadar göğüs uçlarım çok sızladı ama ondan sonra durdu. Korkmaya başladım. Ama kasıklarım hep ağrıdı mesela bugün 15. günü hala bayağı ağrıyor, sızlıyor. Ve en kötüsü ki ben 9. günü inanılmaz derecede kabız oldum. Normal zamanda da ben kolay kolay kabız olmam. Ama inanamazsın aileme bişey söyleyemedim ama ister istemez bayağı ıkındım. Artık Rabbime sığındım. Yapacak bişeyim yoktu. Korktum ama işte...
İlk tedavimde de tutmuştu. Üçüncü değerde düşmeye başlamıştı. Düşük yapmıştım. Ama o zaman işyerinden dolayı çok stresliydim. izin alamamıştım zor almıştım ilk tedavi olduğu için nasıl olduğunu bilmiyor ve korkuyordum. Cinikten yanlış yönlendirmeler olmuştu. ilkinde kabız bile olmadım. sadece 5. günü otobüsle 11 saatlik yola çıkmıştım. bunda ise 8. gün arabayla yola çıktım. İlkinde sağa sola pek uzanmamaya çalıştım. eğilmemeye çalıştım. Banyomu eşim yaptırmıştı. Bu sefer ani hareket etmeden ben yaptım.
Bunda o kadar incelemedim hareketlerimi ağır ağır çok seri hareket etmeden herşeyimi yaptım.
Rabbim herkese nasip etsin umarım mutlu sona ulaşırım.