2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

oh ne güzel,mis gibi tatil,sonrası da inşallah güzel bir tedavi süreci..böyle moralli olman en güzeli zaten..çok bekledin ama değecek bence..
ilk tedavime başladığım dönemlerdeki arkadaşlarım hep doğurdu gibi :) ben de sıramı bekliyorum işte.... inşallah sizlerinde güzel habrlerinizi almaya devam ederiz, sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz inşallahhhh

inşallah arkadaşım inşallah..
ilk sayfada demiştin ya "hamile kalamayan azınlıktayım" diye..öyle bir azınlık bile kalmayacak Allahın izniyle,Allahım herkesin yüzüne baksın..
görüşmek üzereee

iyiyiz amayaacım,çok şükür..
zor bir hamilelik geçiriyorum ama şükür halime yine de,7ay bitti,az kaldı Allahın izniyle..heyecanla beklemedeyim :)
sen nasılsın??takip ediyorum durumları,yazmasam da...

Ayy masallah masallah canim kucagina saglicakla aldigin gunleri gor insallah darisi hepimizin basina olsunnn

kızlar merhabalar,başlarda bende bu sayfanın takipçilerindendim belki hatırlarsınız,sonra hamileliğin sıkıntılı süreciyle malesef uzak kaldım nasılsınız?hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ediyorum rabbim kucağınıza almayı nasip etsin olmayanlarada allah en kısa zamanda bu müjdeyi nasip etsin sizlere bol bol dua ediyorum bu topic bebişlerle dolsun taşsın inş
sizlerden haber almak istedim.

oh ne güzel,mis gibi tatil,sonrası da inşallah güzel bir tedavi süreci..böyle moralli olman en güzeli zaten..çok bekledin ama değecek bence..

aaa cileklimonata:))) sende mi buradaydın??şaşırdım seni görünce vayy 2013 kasımda hamile olduğunu öğrenenler topiğindeydin sende dimi?nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?

ay ay ay nasi guzel bi rakam bu boyle masallahhhhhhhhhhhh saglikla kucaklamak nasip olsun canimcim..gozun aydinnnn hadi hatiii sira sende..azcik icimizin acisini dindirin guzel haberlerinizleee

sağol canım inşallah Allahım devamını da nasip etsin

Tabiki de neden olmasin,3/11/14 transferim,15/11/14 de sonucum 304'tu ve ikizdi canim,18/11/14 804,20/11/14 de 1769 'du.ınsaallah seninde kat e kat artarak gitsin🙏

hayırlısı canım yarın testi tekrarlayacağım bakalım kaça katlayacak.

Canım çok teşekkür ederim gerçekten zor günler geçiriyoruz. Ben inanılmaz kötüydüm günüm gecem karışmıştı. İnan testtede korktum yalan yok çünkü üzüntüyü tüp bebek kaldırmıyor. Ama Allahım yüzüme baktı valla şükür sonuç güzel çıktı umarım bundan sonrada böyle devam eder.

Amin canım çok teşekkür ederim. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

aaa cileklimonata:))) sende mi buradaydın??şaşırdım seni görünce vayy 2013 kasımda hamile olduğunu öğrenenler topiğindeydin sende dimi?nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?

Merhaba beren
Evet ben de buradaydım,bu uğurlu topikte
Allaha şükür iyiyim,hamilelik sıkıntıları dışında bişey yok.aynen ben de bunlardan dolayı uzak kaldım topikten..
Masallah senin de az kalmış, sağlıkla al kucağına inşallah, seni görmek güzel

Merve canım nasılsın, tedavin ekime kalmış hadi hayırlıss, bende eylül sonu ekim başı gibi donmuşları alıcam tekrar gel benim merkeze beraber gider geliriz

canım iyiyim ALLAH a şükür sen nasılsın? evet ekimde rapor çıkacak kasım adetiyle anca başlarım bende nasip kısmet medicana ve istanbul tüp arasında kaldım valla görüşüp karar vereceğim nasipse.inşallah olursa orası beraber gideriz canım benim

bende seni gördüğüme çok sevindim canım ben 2014 temmuz annelerine uğruyorum arada bizim topicte kimse kalmayınca bizler oraya geçiş yaptık sende uğra arada :))evet canım çok şükür 8.aya geldik bizim bdt 7 temmuz olarak belirlendi artık sabırsızlıkla o tarihi bekliyorum,sen normal doğum mü düşünüyosun?inşallah canım hepimiz sağlıkcakla kavuşalım miniklere,bebişinin cinsiyeti ne bu arada?

Canım benim doğum sezaryen olacak,ikiz bebek bekliyorum, bebeklerimden birisi ters duruyo o bakımdan normal doğum mümkün olmayacak böyle giderse. .hayırlısı artık. .bebeklerim kız bu arada
Senin cinsiyet nedir?

Canım benim doğum sezaryen olacak,ikiz bebek bekliyorum, bebeklerimden birisi ters duruyo o bakımdan normal doğum mümkün olmayacak böyle giderse. .hayırlısı artık. .bebeklerim kız bu arada
Senin cinsiyet nedir?
oyyy maşallah canım çifte mutluluk olsa gerek ne güzel yaa,allah uzun ömür nasip etsin bebiklerine,benimkide erkek canım aynı durumdan muzdaribiz benimde mecburi sezaryan senin birde ikiz olunca tarih bayağı öne atmıştır

Allaha şükür çok güzel oldu böyle çifte mutluluk..
Aynen canım doğum tarihim belli değil tek isteğimiz vakitlice gelmeleri,34-36. Haftaları görmek. .suanda 29un içindeyim, az kaldı inşallah. .
Allahım seni de minik ogluşuna sağ salim kavuştursun

Tesekkurler nesecim,sen nasilsin? Toparlanma surecin nasil gidiyor?sana dis gebelik teshisi konmus muydu,bir ara yoktum,takip edemedim...
İyiyim cnm suan hic birsey yapmiyorum kisa kadar hayirlisi diyorum artik dr suphelendi dis gebelikten ama sonra cok sukur degerler kendiliginden geriledi dusuk yaptim anliyacagin cnm sn nasilsin cnm inss hersey gonlunce olsun
Senin cinsiyet nedir?

Ayyymasallah cilekcim iki tana cimcimen olacak cok sanslisin cnm allah sagsalim dogurmani nasip etsin inss cnm

Sagol neşecim. .çok şükür. .
Allahım senin de ogluşuna tez zamanda bir kardeş nasip etsin inşallah

Canim evet 3. Günüm bugün haftaya cumartesi sonuç alcam.bu sefer temkinliyim olumsuz olsada yikilmicam cok mutluyum insallah hayirli sonuclar olur :) sen naptin kuzum

Haticim olumsuz olmayacaaaak!!!! Lütfen negatif hiçbir cümleye zihninde yer verme. Allah'ın izniyle vakti geldi ve bu kez kesin bebişlerimizi sağ salim kucağımıza aldığımızı göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…