ilk tedavime başladığım dönemlerdeki arkadaşlarım hep doğurdu gibi :) ben de sıramı bekliyorum işte.... inşallah sizlerinde güzel habrlerinizi almaya devam ederiz, sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz inşallahhhhoh ne güzel,mis gibi tatil,sonrası da inşallah güzel bir tedavi süreci..böyle moralli olman en güzeli zaten..çok bekledin ama değecek bence..
ilk tedavime başladığım dönemlerdeki arkadaşlarım hep doğurdu gibi :) ben de sıramı bekliyorum işte.... inşallah sizlerinde güzel habrlerinizi almaya devam ederiz, sağlıkla kucağınıza alırsınız hepiniz inşallahhhh
iyiyiz amayaacım,çok şükür..
zor bir hamilelik geçiriyorum ama şükür halime yine de,7ay bitti,az kaldı Allahın izniyle..heyecanla beklemedeyim :)
sen nasılsın??takip ediyorum durumları,yazmasam da...
oh ne güzel,mis gibi tatil,sonrası da inşallah güzel bir tedavi süreci..böyle moralli olman en güzeli zaten..çok bekledin ama değecek bence..
ay ay ay nasi guzel bi rakam bu boyle masallahhhhhhhhhhhhsaglikla kucaklamak nasip olsun canimcim..gozun aydinnnn hadi hatiii sira sende..azcik icimizin acisini dindirin guzel haberlerinizleee
Tabiki de neden olmasin,3/11/14 transferim,15/11/14 de sonucum 304'tu ve ikizdi canim,18/11/14 804,20/11/14 de 1769 'du.ınsaallah seninde kat e kat artarak gitsin🙏
Selenim kaç gündür o kadar üzgünüm ki, kolumu kaldıracak halim yok. Girip okuyamadım topiği, şimdi gördüm güzel haberini. Ben de halay çekme hayalindeydim ama erteliyoruz şimdilik. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, rahat bir hamilelik, kolay bir doğum, sağlıklı, mutlu, iyi huylu bir (ya da iki!) bebiş nasip etsin. Tebrik ederim canım.
selencim maşalllah sübhanallah...
birkaç gündür yüzüm hiç böyle gülmemişti,çok sevindim arkadaşım,değerin çok güzel..Allahın izniyle düşmez de bundan sonra..
sanırım ikizlerin geliyor,benim de 299du 12. gün değerim..senin de ikizdir belkii,hadi hayırlısı,Allahım sağlık sıhhat versin de..
kendine dikkat et,biraz zor ama güzel bir süreç seni bekliyor inşallah..Allahım her isteyene nasip etsin..
aaa cileklimonata:))) sende mi buradaydın??şaşırdım seni görünce vayy 2013 kasımda hamile olduğunu öğrenenler topiğindeydin sende dimi?nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik?
Merve canım nasılsın, tedavin ekime kalmış hadi hayırlıss, bende eylül sonu ekim başı gibi donmuşları alıcam tekrar gel benim merkeze beraber gider geliriz
Hayirli olsun cnm inss sonucu yuzunu guldursun
Merhaba beren
Evet ben de buradaydım,bu uğurlu topikte
Allaha şükür iyiyim,hamilelik sıkıntıları dışında bişey yok.aynen ben de bunlardan dolayı uzak kaldım topikten..
Masallah senin de az kalmış, sağlıkla al kucağına inşallah, seni görmek güzel
Canım benim doğum sezaryen olacak,ikiz bebek bekliyorum, bebeklerimden birisi ters duruyo o bakımdan normal doğum mümkün olmayacak böyle giderse. .hayırlısı artık. .bebeklerim kız bu aradabende seni gördüğüme çok sevindim canım ben 2014 temmuz annelerine uğruyorum arada bizim topicte kimse kalmayınca bizler oraya geçiş yaptık sende uğra arada :))evet canım çok şükür 8.aya geldik bizim bdt 7 temmuz olarak belirlendi artık sabırsızlıkla o tarihi bekliyorum,sen normal doğum mü düşünüyosun?inşallah canım hepimiz sağlıkcakla kavuşalım miniklere,bebişinin cinsiyeti ne bu arada?
oyyy maşallah canım çifte mutluluk olsa gerek ne güzel yaa,allah uzun ömür nasip etsin bebiklerine,benimkide erkek canım aynı durumdan muzdaribiz benimde mecburi sezaryan senin birde ikiz olunca tarih bayağı öne atmıştırCanım benim doğum sezaryen olacak,ikiz bebek bekliyorum, bebeklerimden birisi ters duruyo o bakımdan normal doğum mümkün olmayacak böyle giderse. .hayırlısı artık. .bebeklerim kız bu arada
Senin cinsiyet nedir?
seni görmek ne güzel.... nasılsınız üçünüz de :)
Allaha şükür çok güzel oldu böyle çifte mutluluk..oyyy maşallah canım çifte mutluluk olsa gerek ne güzel yaa,allah uzun ömür nasip etsin bebiklerine,benimkide erkek canım aynı durumdan muzdaribiz benimde mecburi sezaryan senin birde ikiz olunca tarih bayağı öne atmıştır
İyiyim cnm suan hic birsey yapmiyorum kisa kadar hayirlisi diyorum artik dr suphelendi dis gebelikten ama sonra cok sukur degerler kendiliginden geriledi dusuk yaptim anliyacagin cnm sn nasilsin cnm inss hersey gonlunce olsunTesekkurler nesecim,sen nasilsin? Toparlanma surecin nasil gidiyor?sana dis gebelik teshisi konmus muydu,bir ara yoktum,takip edemedim...
Canım benim doğum sezaryen olacak,ikiz bebek bekliyorum, bebeklerimden birisi ters duruyo o bakımdan normal doğum mümkün olmayacak böyle giderse. .hayırlısı artık. .bebeklerim kız bu arada
Senin cinsiyet nedir?
Sagol neşecim. .çok şükür. .İyiyim cnm suan hic birsey yapmiyorum kisa kadar hayirlisi diyorum artik dr suphelendi dis gebelikten ama sonra cok sukur degerler kendiliginden geriledi dusuk yaptim anliyacagin cnm sn nasilsin cnm inss hersey gonlunce olsun
Ayyymasallah cilekcim iki tana cimcimen olacak cok sanslisin cnm allah sagsalim dogurmani nasip etsin inss cnm
Sagol neşecim. .çok şükür. .
Allahım senin de ogluşuna tez zamanda bir kardeş nasip etsin inşallah
Allaha şükür çok güzel oldu böyle çifte mutluluk..
Aynen canım doğum tarihim belli değil tek isteğimiz vakitlice gelmeleri,34-36. Haftaları görmek. .suanda 29un içindeyim, az kaldı inşallah. .
Allahım seni de minik ogluşuna sağ salim kavuştursun
Canim evet 3. Günüm bugün haftaya cumartesi sonuç alcam.bu sefer temkinliyim olumsuz olsada yikilmicam cok mutluyum insallah hayirli sonuclar olur :) sen naptin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?