kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucum β-HCG 272,69
Bu bir hayal mi ağlıyorummmmmm![]()
hayırlı olsun :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucum β-HCG 272,69
sonucum β-HCG 272,69
sonucum β-HCG 272,69
Canim benim yaa yuregimizin yandigi bu gunlerde verdigin bu haber ilac gibi geldi dunden beri kendimi okadar kotu hissediyorum ki anlatamam Allah im shitleimize rahmet etsin ailelerine dayanma gucu versin insallah biz aksam eslerimize sarilip uyuyoruz orada yuzlerce kadin artik esine hic sarilamayacak yuzlerce yetim babasini artik goremiycek yuzlerce ana baba evladinin hasretiyle omrunun sonuna kadar yanacak bizler uc gun bes gun belki bir ay yanacagiz sonra unutacagiz ama onlarin acisi yasadiklari surece onlarla yasayacak Allah im onlara peygamberlerine verdigi sabirdan nasip etsin insallah Allah im ulkemize birdaha boyle acilar yasatmasin kimseye yasatmasin ... söyliycek soz bulamiyorum cok ama cok uzgunum...
selencim degerin gercekten cok guzel cikmis ve cok guzel yukselmis maasallah subhanallah Rabbim kucagina aldigin gunleride nasip etsin insallah... bklmede olan tum kardslerimizede bu guzel duyguyu nasip etsin insallah... cook opuyorum seni cicegi burnunda anne adayimiz...
sonucum β-HCG 272,69
sonucum β-HCG 272,69
canım sana da maşallah bebişimiz erkekmişAllah ım hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bizler de bu günleri görecek miyiz
Allah ım sizi nazarlardan korusun
![]()
inşallah düşmeyecektir tatlımmmm.... ben inanıyorum sağlıkla kucağına alacaksın... daha gebişlik hallerinden bahsetcez burda
halay horon simgeleri bugünlerde kullanasım yok,malum SOMA.... bikaç zaman sonra senin için yeniden bi halay oluştururuz olur mu :)
Canim gozun aydin çok sevindim kat kat artsin inşallah
![]()
![]()
hayırlı olsun :))
Canim benim yaa yuregimizin yandigi bu gunlerde verdigin bu haber ilac gibi geldi dunden beri kendimi okadar kotu hissediyorum ki anlatamam Allah im shitleimize rahmet etsin ailelerine dayanma gucu versin insallah biz aksam eslerimize sarilip uyuyoruz orada yuzlerce kadin artik esine hic sarilamayacak yuzlerce yetim babasini artik goremiycek yuzlerce ana baba evladinin hasretiyle omrunun sonuna kadar yanacak bizler uc gun bes gun belki bir ay yanacagiz sonra unutacagiz ama onlarin acisi yasadiklari surece onlarla yasayacak Allah im onlara peygamberlerine verdigi sabirdan nasip etsin insallah Allah im ulkemize birdaha boyle acilar yasatmasin kimseye yasatmasin ... söyliycek soz bulamiyorum cok ama cok uzgunum...
selencim degerin gercekten cok guzel cikmis ve cok guzel yukselmis maasallah subhanallah Rabbim kucagina aldigin gunleride nasip etsin insallah... bklmede olan tum kardslerimizede bu guzel duyguyu nasip etsin insallah... cook opuyorum seni cicegi burnunda anne adayimiz...
Canım maşallah subhanallahAllah ım devamını ve kucağına almayı nasip etsin
İnan ki çok sevindim
Rabbim bizlere de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah![]()
Oh beeeee oley be oley be oley beeeeeallahim nolur bende yüksek değer istiyorum yaaaa
![]()
Selencim tebrikler,cok sevindim.allah ömrü uzun,saglikli,hayirli evlat versin..kismetse artik bu deger dusmez bence,cok guzel yuksek cikmis..kac embriyo konmustu?ikiz olma ihtimali var mi?
Tebrik ederim canım benim selen1977,cok cok mutlu oldum,rabbim tamamına erdirsin inş.Geliyor ikizler inş👏👏👏
Selencim cok sevindim masallahkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucum β-HCG 272,69
Kizlar bisey sorucam size. 3 adet ucuncu gun dondurulmus embriyo transferi yapildi sali gunu. Bugun ucuncu gunum jel ile birlikte kahverengi akinti geldi biraz. Sizde jelin rengi nasildi. Bembeyaz degil sanki. Bir de hicbisey hissetmiyorum sanki hic transfer olnamis gibiyim var
mi benim gibi olanlar
canım ben daha önce jel kullanmadım ama okuduklarıma dayanarak bunun normal olduğunu söyleyebilirim, tahriş oluyo sonuçta.... ayrıca da dondurulmuş transfer olduğundan az ilaç kullandın ve opu olmadığından vücudunda çok fazla değişiklik olmaması normal bence.... endişe etme.... Rabbim sonunu bebişli kılsın inşallah![]()
Oh beeeee oley be oley be oley beeeeeallahim nolur bende yüksek değer istiyorum yaaaa
![]()
Selam cnm. Senin de transferin sali oldu sanirim. Crinone jel kullaniyor musun. Ne hissediyorsun su anda bir belirti var mi.
Canim progestan fitil verdi jel degil.sen ne zaman transfer oldun . hicbisey hissetmiyorum yarin olsada mangala gitsem dye heyecanlaniyorum![]()
Benimde sali oldu transferim. Sabah jel de kahveremgi peke vardi korktum biraz. Simdi surekli lavaboya gidip kontrol ediyorum![]()
Selencim cok sevindim masallahdegerinde guzel artmis allah tamamina erdirsin inss cnm gözun aydin cnm benim
![]()
teşekkür ederim canım. allahım sonunuda güzel eyler inşallah.
canımm benim inşallah arka araya hamile kalacağız. allahım hepimize nasip edecek inanıyorum![]()
sonucum β-HCG 272,69