2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sonucum β-HCG 272,69

Bu bir hayal mi ağlıyorummmmmm

Canim benim yaa yuregimizin yandigi bu gunlerde verdigin bu haber ilac gibi geldi dunden beri kendimi okadar kotu hissediyorum ki anlatamam Allah im shitleimize rahmet etsin ailelerine dayanma gucu versin insallah biz aksam eslerimize sarilip uyuyoruz orada yuzlerce kadin artik esine hic sarilamayacak yuzlerce yetim babasini artik goremiycek yuzlerce ana baba evladinin hasretiyle omrunun sonuna kadar yanacak bizler uc gun bes gun belki bir ay yanacagiz sonra unutacagiz ama onlarin acisi yasadiklari surece onlarla yasayacak Allah im onlara peygamberlerine verdigi sabirdan nasip etsin insallah Allah im ulkemize birdaha boyle acilar yasatmasin kimseye yasatmasin ... söyliycek soz bulamiyorum cok ama cok uzgunum...

selencim degerin gercekten cok guzel cikmis ve cok guzel yukselmis maasallah subhanallah Rabbim kucagina aldigin gunleride nasip etsin insallah... bklmede olan tum kardslerimizede bu guzel duyguyu nasip etsin insallah... cook opuyorum seni cicegi burnunda anne adayimiz...

sonucum β-HCG 272,69

Canım maşallah subhanallah Allah ım devamını ve kucağına almayı nasip etsin

İnan ki çok sevindim

Rabbim bizlere de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canım sana da maşallah bebişimiz erkekmiş Allah ım hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bizler de bu günleri görecek miyiz Allah ım sizi nazarlardan korusun

sonucum β-HCG 272,69

Oh beeeee oley be oley be oley beeeee allahim nolur bende yüksek değer istiyorum yaaaa

sonucum β-HCG 272,69

Selencim tebrikler,cok sevindim.allah ömrü uzun,saglikli,hayirli evlat versin..kismetse artik bu deger dusmez bence,cok guzel yuksek cikmis..kac embriyo konmustu?ikiz olma ihtimali var mi?

canım sana da maşallah bebişimiz erkekmiş Allah ım hayırlı sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bizler de bu günleri görecek miyiz Allah ım sizi nazarlardan korusun

Sagol merve cim Allah razi olsun Allah nasip ettiyse ol dediyse neden olmasin hersey nasip kismet insallah sizlerin guzel haberlerinide almak nasip olur...

Tebrik ederim canım benim selen1977,cok cok mutlu oldum,rabbim tamamına erdirsin inş.Geliyor ikizler inş👏👏👏

Olmaz mı tatlım aşkolsun. 2 gündür somaya kilitlendim 2 gündür ağlıyorum yaşananlara. ama benimde tam test tarihim bu güne geldi ne yapayım.

Canim gozun aydin çok sevindim kat kat artsin inşallah

Sağol canım. Allahım sonunu güzel eyer inşallah.

hayırlı olsun :))

Teşekkür ederim.

Sağol canım arkadaşım inan bana bende olayın olduğu günden beri çok kötüyüm. Bir yandanm moralim bozulmasın diye düşündüm ama mümkün değil. Kendimi tv den alamıyorum. Çok çabuk ağlayabilen biri değilimdir. ama 2 gündür ağlıyorum çok üzülüyorum. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim ailelere sabır versin çok kötü birşey yaşandı. artık bu olanlar unutulmasın diyoruz ama.......

Canım maşallah subhanallah Allah ım devamını ve kucağına almayı nasip etsin

İnan ki çok sevindim

Rabbim bizlere de tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Sağol canım amin. inşallah cümleten hepimiz arka arkaya hamileyiz bakın görün

Oh beeeee oley be oley be oley beeeee allahim nolur bende yüksek değer istiyorum yaaaa

İnşallah sende de yüksek çıkacak değer

Selencim tebrikler,cok sevindim.allah ömrü uzun,saglikli,hayirli evlat versin..kismetse artik bu deger dusmez bence,cok guzel yuksek cikmis..kac embriyo konmustu?ikiz olma ihtimali var mi?

Sağol kuzum 2 embriyo konuldu. 2 tane de dondurulmuştu. Bu değerden ikiz olmaz sanırım keşke olsa. ama sağlıklı olsun bu değeri gördüm ya bana yeter. Allahım sana da nasip etsin canım

Tebrik ederim canım benim selen1977,cok cok mutlu oldum,rabbim tamamına erdirsin inş.Geliyor ikizler inş👏👏👏

sağol canım benimmmmm.Allah hepinizden razı olsun. Kız bu değerden ikiz çıkarmı ki ?

sonucum β-HCG 272,69

Selencim cok sevindim masallahdegerinde guzel artmis allah tamamina erdirsin inss cnm gözun aydin cnm benim

canım ben daha önce jel kullanmadım ama okuduklarıma dayanarak bunun normal olduğunu söyleyebilirim, tahriş oluyo sonuçta.... ayrıca da dondurulmuş transfer olduğundan az ilaç kullandın ve opu olmadığından vücudunda çok fazla değişiklik olmaması normal bence.... endişe etme.... Rabbim sonunu bebişli kılsın inşallah

Cok sagol cnm. Boyle seyler duyunca icim rahatliyor.doktorum da normal oldugunu soyluyor ama ist:26:e insan tedirgin oluyor

Selam cnm. Senin de transferin sali oldu sanirim. Crinone jel kullaniyor musun. Ne hissediyorsun su anda bir belirti var mi.

Canim progestan fitil verdi jel degil.sen ne zaman transfer oldun . hicbisey hissetmiyorum yarin olsada mangala gitsem dye heyecanlaniyorum

Benimde sali oldu transferim. Sabah jel de kahveremgi peke vardi korktum biraz. Simdi surekli lavaboya gidip kontrol ediyorum

Bi iki damladan hicbisey olmaz korkma. Bazen icimizde kalan adet kani öyle oluyor korkma.onemli olan devam edip etmemesi.sen ilaclarini düzgün al yeter :)

Selencim cok sevindim masallahdegerinde guzel artmis allah tamamina erdirsin inss cnm gözun aydin cnm benim

teşekkür ederim canım. allahım sonunuda güzel eyler inşallah.

canımm benim inşallah arka araya hamile kalacağız. allahım hepimize nasip edecek inanıyorum

sonucum β-HCG 272,69

ay ay ay nasi guzel bi rakam bu boyle masallahhhhhhhhhhhh saglikla kucaklamak nasip olsun canimcim..gozun aydinnnn hadi hatiii sira sende..azcik icimizin acisini dindirin guzel haberlerinizleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…