• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım hiç tartışmaya girme canım. Boşver konuşsun. Senin bütün çaban boşa gider bak. lütfen bebeklerini düşün aklım sende kaldı benim de canım sıkıldı.

Herşey geçer iki gün sonra herşey düzelir. Ama allah korusun sonuç istediğin gibi çıkmazsa kendine çok kızarsın keşke üzmeseydim kendimi dersin. Sen akıllı kadınsın. Bak bebişlerin seninle karnına ellerini koy ve dua et sabır dile tatlım.

İnanıyorum herşeyi atlatacaksın. Ama güzel atlat sonucu en güzeli olmalı dimi ama...:54::54::54::54:

Canim benim yaaa aklin bende kalmasin sabah kahvalti hazirlamis not koymus gitmis :)))) haklisin onca çaba boşa giderse çok üzülürüm. Bu arada testi gördüm hamdolsun.sonuna kadar böyle gidersin inşallah:54:

gayet nettttt :nazar::nazar::nazar::nazar: inşallah kanda ki değern de süper çıkar tatlımmmm:54::54:

ama ama ama......:20::20: kavgaya hayır yahu, şimdi onun zamanı mı??? senin şımartılman gerekkkk :36::36:duymaaaaaaa, duyma nolurrrr.... ama eğer çok kızdıysannnn bir olalım dövelim mi cocanııııııı:41::41:

Canooo hallettik ya cok şükür sizide deli ettm ya:1:

Canooo hallettik ya cok şükür sizide deli ettm ya:1:
:))) sevindim tatlım....

kocacım dün gece yemekten sonra dışarı çıktı bursasporun yeni başkan adayı mı gelcekmiş derneklerine ne?? saat 7 de çıktı, çıkarken erken gelmesini en azından 12 yi geçirmemesini söyledim.... saat 1 de aradım geliyorum dedi bir saat daha geçti aradım yoldayım dedi, yanlış bi yoldasın ama dedim... gelince kapıyı açtım ama konuşmuyorum... sabahları da birlikte çıkardık o giyinirken ben hazırlanıp koşar adım çıktım evden....yeri gelince evli hatunun sorumlulukları diyip de kendine gelince bunları unutuyosa ve de benim sözlerimin bi değeri yoksa susarım bende....

:63::63::63::63::63::63:

Son düzenleme:
Evet canim ben de bu ay basliyorum:) hatta haftasonu filan ignelere baslarim diye umit ediyorum..

Selenle pespese gidelim allahim ya noluuurrr kan testini degilde idrar testini istiyorum bende :)) kizlar transfer sonrasi ignelerim dgeri gibi degil.cuma gunu tek seferlik gobekten gonapeptyl duye bi igne.bide dun aksam basladim transfer öncesi yaptgmz neupogen gobekten sonucu ogrenene kadar buruyoruz.kan sulandrci fitil estrofem devam

kocacım dün gece yemekten sonra dışarı çıktı bursasporun yeni başkan adayı mı gelcekmiş dernekleri ne?? saat 7 de çıktı, çıkarken erken gelmesini en azından 12 yi geçirmemesini söyledim.... saat 1 de aradım geliyorum dedi bir saat daha geçti aradım yoldayım dedi, yanlış bi yoldasın ama dedim... gelince kapıyı açtım ama konuşmuyorum... sabahları da birlikte çıkardık o giyinirken ben hazırlanıp koşar adım çıktım evden....yeri gelince evli hatunun sorumlulukları diyip de kendine gelince bunları unutuyosa ve de benim sözlerimin bi değeri yoksa susarım bende....:19::19:

Bende tartisinca ondan önce kacarim evden:1: eger bi kerelik yaptiysa affet devamliysa tepkini koy sende:))))

Cnm hayirli olsun tedavin inss busefer saglikli bir gebeligin olsun cnm

Amin canım inşallah Allah'ın hakkı 3 derler benim için bu söz geçerli olur inşallah. 1. ve 2. denemesini yapanlarda tutmasın tabii bu söz :1::1:

:46::46::46::46: canım cızgı cok net ınsallah persembe gunü halay Basıyım ona göre bak şimdiden başladım bile :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :32::32::32::52::52:

Halayda yanında da ben varım o zaman :32::32::32:

Evet canim ben de bu ay basliyorum:) hatta haftasonu filan ignelere baslarim diye umit ediyorum..

Hayırlı olsun canım. Senin de dondurulmuş mu olacak? Eğer öyleyse aynı zamanlarda yaptırabiliriz transferi :16:

Canim benim yaaa aklin bende kalmasin sabah kahvalti hazirlamis not koymus gitmis :)))) haklisin onca çaba boşa giderse çok üzülürüm. Bu arada testi gördüm hamdolsun.sonuna kadar böyle gidersin inşallah:54:

Ohhh aferin ona rahatladık walla :21::21:

kocacım dün gece yemekten sonra dışarı çıktı bursasporun yeni başkan adayı mı gelcekmiş derneklerine ne?? saat 7 de çıktı, çıkarken erken gelmesini en azından 12 yi geçirmemesini söyledim.... saat 1 de aradım geliyorum dedi bir saat daha geçti aradım yoldayım dedi, yanlış bi yoldasın ama dedim... gelince kapıyı açtım ama konuşmuyorum... sabahları da birlikte çıkardık o giyinirken ben hazırlanıp koşar adım çıktım evden....yeri gelince evli hatunun sorumlulukları diyip de kendine gelince bunları unutuyosa ve de benim sözlerimin bi değeri yoksa susarım bende....

:63::63::63::63::63::63:

amayaa sen çoook tatlısın yaa :16::16::16:

Amin canım inşallah Allah'ın hakkı 3 derler benim için bu söz geçerli olur inşallah. 1. ve 2. denemesini yapanlarda tutmasın tabii bu söz :1::1:

Halayda yanında da ben varım o zaman :32::32::32:

Hayırlı olsun canım. Senin de dondurulmuş mu olacak? Eğer öyleyse aynı zamanlarda yaptırabiliriz transferi :16:

Ohhh aferin ona rahatladık walla :21::21:

amayaa sen çoook tatlısın yaa :16::16::16:

Canlarimsiniz ya:54:

Kizlar iki tane 8 hücreli bebeklerimi aldim evime geldim. Donmusum yok :)) esim beni deli etti bisürü igne verdi doktor tutunsun diye.dedimki sen öde. Odeyemem benmi dedim özelde yaptir diye dedi:43: oysaki sirf bu bebek icin çalışıyorum ben:43: sonra küskün geldik eve konusmicam bugün onunla..en önemli günü mahvetti:43:

canım hayırlısı olsun inşallah bu süreçte takma böyle şeyleri kafana üzme kendini inşallah pozitif sonuçlarını bekliyoruz canım

Arkadaslar Somadaki maden faxiasina cok ama cok uzuldum...cok olen var.olenlere allah rahmet eylesin.dilerim icerdekiler de saglikla kurtarilabilsin.su maden isinde yonetmelikleri daha iyi duzenleyemediler,olumleri azaltamadilar...

Sagol canim,benim normal olacak..tahminen mayis sonu opu ve transferim olur.hayirlisi bakalim..hayat ne tuhaf...su an birileri can veriyor,diger tarafta canlar olsun,dogsun diye ugrasiyoruz..

hayatını kaybedenlerden 1 tanesi daha 15 yaşındaymış:43::43:

göçük altından kurtulan bi işçi de ambulansa bindirilirken..çizmelerimi çıkartayım mı sedye kirlenmesin demiş.. :43::43:

cnm benim cok sukur daha iyiyim suan dinleniyorum cnm bu sefer cok uzuldum bide simdi sifirdan tedavi bilmiyorum cnm kisa kadar toparlanirim inss seninde bulantilarin inss cok surmeden gecsin cnm kolay gelsin islerinde yogunmus dikkat et cnm kendine

Cnm hayirli olsun tedavin inss busefer saglikli bir gebeligin olsun cnm

Ooo cnm super:nazar::nazar::nazar: masallah inss kandada degerin katvekat katlanmistir cnm

Amin cnm inss :16::16::16::16:

gayet nettttt :nazar::nazar::nazar::nazar: inşallah kanda ki değern de süper çıkar tatlımmmm:54::54:

ama ama ama......:20::20: kavgaya hayır yahu, şimdi onun zamanı mı??? senin şımartılman gerekkkk :36::36:duymaaaaaaa, duyma nolurrrr.... ama eğer çok kızdıysannnn bir olalım dövelim mi cocanııııııı:41::41:

:46::46::46::46: canım cızgı cok net ınsallah persembe gunü halay Basıyım ona göre bak şimdiden başladım bile :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :32::32::32::52::52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::52::52::52::52: daha ne olsun canim insallah saglikla kucagina almak nasip olsunnn:16::16::16:

Şenlendim gözün Aydın cnm benim,bebişler sıkı sıkı tutunmuş annelerine :nazar:Perşembe yünü melindam dan sonrada ben varım halayda😄 güzel haberlerini bekliyorum cnm:emir_bebek:

Ayyy kizzz sen n bu test cok guzel cikmis maasallah demekki degerin guzel artti ve idrara gecti cok sevindim inan cok mutlu oldum yaaa persembeyi bekleme bence yain yaptir kan testini bnde 11.gun yaptirmistim guzel guzel sonuclarlada gel insallah ama idrar testin cok guzel cikmis bence gozun aydin bir cimcimemiz daha oluyo Allah in izniyle hersey sonuna kadar guzel gitsin insallah hep boyle guzel habeler alalim

gözün aydın canım çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirmeni sonunda da evladını kucağına almanı rabbim nasip etsin.

çok teşekkürler canlarım sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm...

yarın öğlen saat 12,30 da kan vermeye gideceğim. :18::18::18::18:

inşallah kan değerimde güzel artmıştır. Yarın eşimin doğumgünü tamda onun doğum günü 12. gün oluyor. Rabbim cümlemize hamileliği ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:16::16::16::16::16:

Kızlar bu arada çok üzgünüm Rabbim sabır versin...

Tüm dualarımız Soma'daki işçilerimiz için.... Bir avuç kömür için bir ömür verenlere .....

inşallah kan değerimde güzel artmıştır. Yarın eşimin doğumgünü tamda onun doğum günü 12. gün oluyor. Rabbim cümlemize hamileliği ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:16::16::16::16::16:

Yükselmiştir inşallah merak etme sen :))) ben dokuzuncu gün baslicam 12. Güne kadar her sabah test yapcam and içtim:)))) bu arada haziranin onuda bizim evlilik yıldönümumuz:))) inşallah güzel bir sürpriz olacak:54:

nesecim Allah gonlune gore versin kuzucum daima dualarimdasinn:16::16:
sagol cnm benim sende benim herzaman allah saglikla sihatla dogurmani nasip etsin inss

Hayirli olsun cnm inss sonucu yuzunu guldursun
Arkadaslar Somadaki maden faxiasina cok ama cok uzuldum...cok olen var.olenlere allah rahmet eylesin.dilerim icerdekiler de saglikla kurtarilabilsin.su maden isinde yonetmelikleri daha iyi duzenleyemediler,olumleri azaltamadilar...

göçük altından kurtulan bi işçi de ambulansa bindirilirken..çizmelerimi çıkartayım mı sedye kirlenmesin demiş.. :43::43:

Tüm dualarımız Soma'daki işçilerimiz için.... Bir avuç kömür için bir ömür verenlere .....
Somadaki iscilere allah rahmet eylesin inss maden isciliginde yenilikler yapilir hicbir ailenin cani yanmasin inss ailelerine bas sagligi diliyorum :43::43::43::43:

Cnm yarin guzel haberini bekliyorum halayda sirami aldim:16:

ah ah ne desem kelimeler kifayetsiz kaliyor..nasil bir duruma geldi ulke:( Allah rahmet eylesin:5:

Back