2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tutkucumm teşekkür ederim canim benim. Insallah güzel günler yakindir

Cnm hayirli olsun bebisler simsiki tutunsunlar inss ahh bu erkekler hep ayni cnm mutlaka bizi sinir edecek biseyler buluyor ama sen bebisleri dusun stresten uzak ol cnm kendine iyi bak optum

Nesecim Sağol arkadaşım benim hakkımızda hayirlsi olsun insallah

haticimm gozun aydin canim benim,, guzel haberlerini 4 gozle bekliyorumm

selennn sanirim guzel haber ufaktan kendini gostermis kat kat artmis degerlerini duymak icin sabirsizlaniyorum canim

Nesecimm nasilsin tatlim, yeni bir yol haritasi cizdinmi??

amayaa kiz tatile gidiyon he yaklasti vakit, ya ben bu aralar biraz fenayim cok okuyamadim yazamadim kusuruma bakmayin lutfen..
bulantilarim sonradan basladi bebisim kismetiyle geldigi gibi isyerindede is yukum cok artti..amanin istifa etcem vallaaa..

hepiniz cok cok opuyorumm bi ara okiycam mutlaka neler oluyor neler bitiyor, esimde sehir disinda yazik banaaa
bugunumuze cok sukur hepinizi sevgiyle kucakliyor bol bebisli gunler diliyorumm

Yaaa zamaninda bulantim yok deyip duruyodun nasilmis canim benim bu haftalarda biraz yogun oluyo ama 12.haftayi doldurduktan sonra rahatlamaya basliyosun sonra bisey kalmiyo Allah yardimcin olsun bide calisiyosun senin isin daha zor ben en azindan evde kendimi bi oraya bi buraya atiyodum ama simdi okadar enerji doluyum ki anlatamam biraz daha sık dişin i sonrasi cok rahat doktora ne zaman gideceksin an kaldi sanirim

Bitanem duayla bekle bari

ayyy evet sabırsızlanıyorum artık, hiç işe gidesim yok, sabah kalkasım yokkkkk..... havalar açsın yağmur yağmasın artıkkkk bugün hava süperdi azcık kendime geldim vallaaaa

kız bebişine söyle kısmet dediğin işin artması değil yatmak istiyom ben evladım de, işte açmasın kısmetini tatil kısmeti getirsin gelirken ben de seni çok öpüyorum tatlımmmm

evet canim oyle oldu:)) bebislerimzi saglikli olsunda katlanirizz herseye..sen nasilsin, hersey yolundadir insallah..evet canim calisinca zor oluyor, istifa kapida galiba:) yonetim istifaaa:) bu arada pazartesi gidicem doktora hadi hayirlissiii

yasasin tatill, ustunede bi bebiss oh harika bir yaz seni bekler:) evet bizim bebe kismetleri karistirdi isyerinde kismetim bi artti sorma:) azcik SIKIcam disimi, 1-2 ay daha, sonra ev hanimina baglarim ohhhhhhhh miss

Selencim,eve gelir gelmez senin sonucuna baktim,merak etmistim ankaradayken..guzel haberi vermssin 12.gunu sonucunu bekliyorum:))

nazann ne habe canim ne durumdasin?

cok iyi ve moralliyim tatlim.bu sefer hersey cok guzel olacak modundayim:)) drumun gittigi ozel hastanede basliyorum bu tedavime..daha once zor buldugum dr.um,beni tlf arayip regl oldun mu diye soruyor simdi:)) ilgi super...
Sen nasilsin,bebisi ne zaman gorceksin,henuz tanismadiniz di mi?

ayy hadi hayirlisi canimm harikaa bu moralle alirsin uculeri kucaginaamasallahhh hep boyle devam et,,bence kilit nokta bu..guzel haberin yakindirrrrrrriyiyim canim tansitik zatialileriyle:) arada kahve lekelenmem olunca 2 kere ultrasonda gorduk..birde pazartesi gorecegiz..ama bisey yiyemiyorum sizde gorun bu gunleri emiiiiiiiii

şimdi sen bize iyi bi dua ettin öyle mi

Uzun zamandır yazamıyordum. Ama ara ara hep takip ediyorum. Haticimmm transferin hayırlı olsun canım. Hadi geri sayım başladı. Walla en az senin kadar heyecanla bekleyen kaç kişiyiz bi düşünsene

Selencim senin de transfer sonucunu merakla bekliyorum. Hadi yaptır artıkkk

Ben de bu aralar doktora tezimin bitirme işlemleriyle uğraşıyordum. Aylardır gecem gündüzüme karıştı. Doktora tezinin bitirme sürecine iki de düşük sığdırdım. Nasıl ama :) Savunma haziran sonu gibi. O tarihlerde bir aksilik olmazsa transferim gerçekleşmiş ve sonucu öğrenmiş olacağım. Allah'ım inşallah çifte mutluluk gelir. Bu pazar günü lucrini kullanmaya başlıyorum kısmetse. üçüncüde olacak di mi arkadaşlar

sağlıkla inşallah tatlım Rabbim çifte mutluluk yaşamanı nasip etsinnnnn

sağlıkla inşallah tatlım Rabbim çifte mutluluk yaşamanı nasip etsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…