Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.
Lüften stresten uzak dur.Cok ama çok önemli.
Eşine hiç aldırma erkekler bizi anlayamıyor.Sen bol bol dinlen yürüyüşler yap.Ananas ve kabak çekirdeği ye.
12 günün sonunda inş güzel haberlerini alırız.
Sevgiler...
Cnm hayirli olsun bebisler simsiki tutunsunlar inss ahh bu erkekler hep ayni cnm mutlaka bizi sinir edecek biseyler buluyor ama sen bebisleri dusun stresten uzak ol cnm kendine iyi bak optum
Nesecim Sağol arkadaşım benim hakkımızda hayirlsi olsun insallah
haticimm gozun aydin canim benim,, guzel haberlerini 4 gozle bekliyorumm
selennn sanirim guzel haber ufaktan kendini gostermis kat kat artmis degerlerini duymak icin sabirsizlaniyorum canim
Nesecimm nasilsin tatlim, yeni bir yol haritasi cizdinmi??
amayaa kiz tatile gidiyon he yaklasti vakit, ya ben bu aralar biraz fenayim cok okuyamadim yazamadim kusuruma bakmayin lutfen..
bulantilarim sonradan basladi bebisim kismetiyle geldigi gibi isyerindede is yukum cok artti..amanin istifa etcem vallaaa..
hepiniz cok cok opuyorumm bi ara okiycam mutlaka neler oluyor neler bitiyor, esimde sehir disinda yazik banaaa
bugunumuze cok sukur hepinizi sevgiyle kucakliyor bol bebisli gunler diliyorumm
selennn sanirim guzel haber ufaktan kendini gostermis kat kat artmis degerlerini duymak icin sabirsizlaniyorum canim
amayaa kiz tatile gidiyon he yaklasti vakit, ya ben bu aralar biraz fenayim cok okuyamadim yazamadim kusuruma bakmayin lutfen..
bulantilarim sonradan basladi bebisim kismetiyle geldigi gibi isyerindede is yukum cok artti..amanin istifa etcem vallaaa..
hepiniz cok cok opuyorumm bi ara okiycam mutlaka neler oluyor neler bitiyor, esimde sehir disinda yazik banaaa
Yaaa zamaninda bulantim yok deyip duruyodun nasilmiscanim benim bu haftalarda biraz yogun oluyo ama 12.haftayi doldurduktan sonra rahatlamaya basliyosun sonra bisey kalmiyo Allah yardimcin olsun bide calisiyosun senin isin daha zor ben en azindan evde kendimi bi oraya bi buraya atiyodum ama simdi okadar enerji doluyum ki anlatamam biraz daha sık dişin i sonrasi cok rahat doktora ne zaman gideceksin an kaldi sanirim
Bitanem duayla bekle bari
ayyy evet sabırsızlanıyorum artık, hiç işe gidesim yok, sabah kalkasım yokkkkk..... havalar açsın yağmur yağmasın artıkkkk bugün hava süperdi azcık kendime geldim vallaaaa
kız bebişine söyle kısmet dediğin işin artması değil yatmak istiyom ben evladım de, işte açmasın kısmetini tatil kısmeti getirsin gelirkenben de seni çok öpüyorum tatlımmmm
Kızlar iyi geceler...
Öncelikler topiğimizin tüm annelerinin ve tüm güzel anne adaylarının anneler gününü kutlarım.
Bugün transferimin 7. günüydü testimi yaptırdım ve sonucum 15,9 çıktı.
Çok mutluyum ve umarım mutluluğum devam eder.
Hepinizi seviyorum ve kocaman öpüyorum.
Bitanem duayla bekle bari
nazann ne habe canim ne durumdasin?
cok iyi ve moralliyim tatlim.bu sefer hersey cok guzel olacak modundayim:)) drumun gittigi ozel hastanede basliyorum bu tedavime..daha once zor buldugum dr.um,beni tlf arayip regl oldun mu diye soruyor simdi:)) ilgi super...
Sen nasilsin,bebisi ne zaman gorceksin,henuz tanismadiniz di mi?
şimdi sen bize iyi bi dua ettin öyle miayy hadi hayirlisi canimm harikaa bu moralle alirsin uculeri kucaginaamasallahhh hep boyle devam et,,bence kilit nokta bu..guzel haberin yakindirrrrrrr iyiyim canim tansitik zatialileriyle:) arada kahve lekelenmem olunca 2 kere ultrasonda gorduk..birde pazartesi gorecegiz..ama bisey yiyemiyorum sizde gorun bu gunleri emiiiiiiiii
şimdi sen bize iyi bi dua ettin öyle mi
Uzun zamandır yazamıyordum. Ama ara ara hep takip ediyorum. Haticimmm transferin hayırlı olsun canım. Hadi geri sayım başladı. Walla en az senin kadar heyecanla bekleyen kaç kişiyiz bi düşünsene
Selencim senin de transfer sonucunu merakla bekliyorum. Hadi yaptır artıkkk
Ben de bu aralar doktora tezimin bitirme işlemleriyle uğraşıyordum. Aylardır gecem gündüzüme karıştı. Doktora tezinin bitirme sürecine iki de düşük sığdırdım. Nasıl ama :) Savunma haziran sonu gibi. O tarihlerde bir aksilik olmazsa transferim gerçekleşmiş ve sonucu öğrenmiş olacağım. Allah'ım inşallah çifte mutluluk gelir. Bu pazar günü lucrini kullanmaya başlıyorum kısmetse. üçüncüde olacak di mi arkadaşlar
Uzun zamandır yazamıyordum. Ama ara ara hep takip ediyorum. Haticimmm transferin hayırlı olsun canım. Hadi geri sayım başladı. Walla en az senin kadar heyecanla bekleyen kaç kişiyiz bi düşünsene
Selencim senin de transfer sonucunu merakla bekliyorum. Hadi yaptır artıkkk
Ben de bu aralar doktora tezimin bitirme işlemleriyle uğraşıyordum. Aylardır gecem gündüzüme karıştı. Doktora tezinin bitirme sürecine iki de düşük sığdırdım. Nasıl ama :) Savunma haziran sonu gibi. O tarihlerde bir aksilik olmazsa transferim gerçekleşmiş ve sonucu öğrenmiş olacağım. Allah'ım inşallah çifte mutluluk gelir. Bu pazar günü lucrini kullanmaya başlıyorum kısmetse. üçüncüde olacak di mi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?