Telefondan grdgm icin alinti yapamiyorum kizlar allah razı olsun hepinizden.on tane yunos toplanmis cok sevindim.insallah hepsi benle kalir aminnnn:)))
Ohh masallah cnm inss hepsi kaliteli embiriyo olsunlar cnmTelefondan grdgm icin alinti yapamiyorum kizlar allah razı olsun hepinizden.on tane yunos toplanmis cok sevindim.insallah hepsi benle kalir aminnnn:)))
Haklısın canım arkadaşım. Allahımın bir bildiği vardır eminim.
sağol neşecim bugün 7. günü beklemek zor geçenkinden daha çok meraklandım bu sefer. Herşey daha rahat geçti ama daha meraklı oldum. İçim rahat ama yine de. yaş büyük ya korkuyorum işe.
Allahım cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.
Mrb arkadaslar dun dr gittim kan testi yapildi degerlerim dusmeye baslamis yinede sukur diyorum dis gebelik degilmisim hakkimizda hayirlisi olsun inss simdi daha iyiyim sindirebildim yasadigimi mevlam neylerse guzel eyler demekki hakkimda hayirlisi buymus arkadaslar inss sizlerin guzel haberlerini okuyacagim bundan sonra
sahracnm arkadasim cok uzuldum sonucuna rabbim inss tez zamanda yuzunu guldursun inss cnm benim hakkinda hayirlisi olsun gecmis olsun arkadasim
selencim transferin hayirli ugurlu sonu bebisli olsun inss cnm guzel haberlerini okuruz inss
amayacimcnm tedaviye bi adim daha inss hakkinda hayirlisi olsun gec olsunda güc olmasin inss cnm
haticimsende masallahtedaviyi yarilamissin bile inss bugun toplanan butun yumilerin olsun sonrada embiriyolarin olsun annesinin gobisine yerlessinler inss cnm hakkinda hayirlisi olsun inss
serenaycimmasallah cnm inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm gozun aydin
Kizlar hepinizin ilgisine cok tesekkur ederim adinizi tektek yazmiyorum ama hepiniz aklimdasiniz herzaman inss guzel gunler guzel haberler vermek bu yil hepimize nasip olsun gec olsun ama guc olmasin insss hepinize iyi hafta sonlari diliyorum
Telefondan grdgm icin alinti yapamiyorum kizlar allah razı olsun hepinizden.on tane yunos toplanmis cok sevindim.insallah hepsi benle kalir aminnnn:)))
gece 12:30 da eşim gelecekti işten onu beklerken bakındım... sonra da zaten pc yi eşime devrettim :))) o da kapatmadıysa sayfayıiyi geceler nasılsın canmm uyumamışsın hala
amin canım benimmmm... hatta güç olmasın ve mümkünse daha da gecikmesin hemencecik geliversinMrb arkadaslar dun dr gittim kan testi yapildi degerlerim dusmeye baslamis yinede sukur diyorum dis gebelik degilmisim hakkimizda hayirlisi olsun inss simdi daha iyiyim sindirebildim yasadigimi mevlam neylerse guzel eyler demekki hakkimda hayirlisi buymus arkadaslar inss sizlerin guzel haberlerini okuyacagim bundan sonra
sahracnm arkadasim cok uzuldum sonucuna rabbim inss tez zamanda yuzunu guldursun inss cnm benim hakkinda hayirlisi olsun gecmis olsun arkadasim
selencim transferin hayirli ugurlu sonu bebisli olsun inss cnm guzel haberlerini okuruz inss
amayacimcnm tedaviye bi adim daha inss hakkinda hayirlisi olsun gec olsunda güc olmasin inss cnm
haticimsende masallahtedaviyi yarilamissin bile inss bugun toplanan butun yumilerin olsun sonrada embiriyolarin olsun annesinin gobisine yerlessinler inss cnm hakkinda hayirlisi olsun inss
serenaycimmasallah cnm inss allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin cnm gozun aydin
Kizlar hepinizin ilgisine cok tesekkur ederim adinizi tektek yazmiyorum ama hepiniz aklimdasiniz herzaman inss guzel gunler guzel haberler vermek bu yil hepimize nasip olsun gec olsun ama guc olmasin insss hepinize iyi hafta sonlari diliyorum
kaç yaşındasın tatlım?????Haklısın canım arkadaşım. Allahımın bir bildiği vardır eminim.
sağol neşecim bugün 7. günü beklemek zor geçenkinden daha çok meraklandım bu sefer. Herşey daha rahat geçti ama daha meraklı oldum. İçim rahat ama yine de. yaş büyük ya korkuyorum işe.
Allahım cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah.
Canim hemson teşekkür ederim cok şükür bende daha iyiyim canimiz sagolsun demi iyi olmana sevindimRabbim bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah
canim maşallah yumoslara güzel güzel büyüsünler inşallah
Ohh masallah cnm inss hepsi kaliteli embiriyo olsunlar cnm
Amin cnm inss ben inaniyorum senden guzel haberler alacagiz arkadasim inss
Çok güzelll.İnşallah hepsi kaliteli embriyo haline dönüşür.Bol şans diliyorum..
Güzel haberlerini bekliyoruz.
kaliteli olsunlar hepsi seninle kalsınlar canım arkadaşım.
Canim arkadasim cok tesekkur ederim inşallah rabbim yardim eder hepimize :)
Kuzummmmm inşallah sağlıklı kaliteli sonu bol bebişli embriyoların olur Rabbim yardımcın olsun
inşallah çok rahat geçer bol bol kalıtelı yumoşların olsun sonra embrıoların olsn sanra transferın olsun sonra bebişin olsunn sonra da dogsunn saglıklı bır şekildee
canim bol bol kaliteli yumislerin olsun insallah guzelce dollenip annelerinin karnina hoooop yapissinlar simsikiii, ay olucak valla bu defaaadualarim seninle canimm
Amin bitanem inşallah
Tatlisim yarın bol bol kaliteli yumilerin toplanıp bebis olarak annelerine donsunler ve sımsıkı tutunup 9 ay hiç birakmasinlar dualarim seninle
yumi sayın süper maşallahhhhAyyy icinemi dogdu kizzz
inss cnm benim hepimizin inss yuzu gulecek seninde iyi olmana sevindim allaha sukur sagligimiz yerinde gersi olur elbetCanim hemson teşekkür ederim cok şükür bende daha iyiyim canimiz sagolsun demi iyi olmana sevindimRabbim bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah
canim maşallah yumoslara güzel güzel büyüsünler inşallah
inss cnm benim su gibi zaman gecsin hemencecik gelsingece 12:30 da eşim gelecekti işten onu beklerken bakındım... sonra da zaten pc yi eşime devrettim :))) o da kapatmadıysa sayfayıyoksa eşime kapıyı açmamla koltukta sızıp kalmam arasında sanırım 10 sn var
amin canım benimmmm... hatta güç olmasın ve mümkünse daha da gecikmesin hemencecik geliversin
kaç yaşındasın tatlım?????
Amin cnm benim inssNesecim allah razı olsun kuzumm rabbim sanada tez zamanda tedavisiz evlat nasip etsin inşallah
hosgeldin cnm toparlandinmi cnm nasilsinkızzzzzlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz anam kimse yokkkk ben geldimmmmmmm
Aminnnnnnnnnnn insssssssAyy allahimm ne olur duy sesimizi kurban olayim sana hepimize hayirli evlatlar ver
kızzzzzlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz anam kimse yokkkk ben geldimmmmmmm
canım tedaviye başlamışsın ne güzel hakında hayırlısı olsun..yumurta sayın süper inş hepsi dolu çıkar kaliteli dölenir..
yumi sayın süper maşallahhhhhepisi güzeeeellllceee döllensinler ikiz annesi olasın emiiiiii
kaç yaşındasın tatlım?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?