2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Telefondan grdgm icin alinti yapamiyorum kizlar allah razı olsun hepinizden.on tane yunos toplanmis cok sevindim.insallah hepsi benle kalir aminnnn:)))

Çok güzelll.İnşallah hepsi kaliteli embriyo haline dönüşür.Bol şans diliyorum..
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Telefondan grdgm icin alinti yapamiyorum kizlar allah razı olsun hepinizden.on tane yunos toplanmis cok sevindim.insallah hepsi benle kalir aminnnn:)))
Ohh masallah cnm inss hepsi kaliteli embiriyo olsunlar cnm

Amin cnm inss ben inaniyorum senden guzel haberler alacagiz arkadasim inss

Canim hemson teşekkür ederim cok şükür bende daha iyiyim canimiz sagolsun demi iyi olmana sevindim Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah
canim maşallah yumoslara güzel güzel büyüsünler inşallah

iyi geceler nasılsın canmm uyumamışsın hala
gece 12:30 da eşim gelecekti işten onu beklerken bakındım... sonra da zaten pc yi eşime devrettim :))) o da kapatmadıysa sayfayı yoksa eşime kapıyı açmamla koltukta sızıp kalmam arasında sanırım 10 sn var

amin canım benimmmm... hatta güç olmasın ve mümkünse daha da gecikmesin hemencecik geliversin

kaç yaşındasın tatlım?????

Allah razi olsun cnm benim.senin donmusun varmydi sahra

Ohh masallah cnm inss hepsi kaliteli embiriyo olsunlar cnm

Amin cnm inss ben inaniyorum senden guzel haberler alacagiz arkadasim inss

Nesecim allah razı olsun kuzumm rabbim sanada tez zamanda tedavisiz evlat nasip etsin inşallah

inşallah çok rahat geçer bol bol kalıtelı yumoşların olsun sonra embrıoların olsn sanra transferın olsun sonra bebişin olsunn sonra da dogsunn saglıklı bır şekildee

Ayy allahimm ne olur duy sesimizi kurban olayim sana hepimize hayirli evlatlar ver

inss cnm benim hepimizin inss yuzu gulecek seninde iyi olmana sevindim allaha sukur sagligimiz yerinde gersi olur elbet

inss cnm benim su gibi zaman gecsin hemencecik gelsin

Nesecim allah razı olsun kuzumm rabbim sanada tez zamanda tedavisiz evlat nasip etsin inşallah
Amin cnm benim inss

kızzzzzlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz anam kimse yokkkk ben geldimmmmmmm
hosgeldin cnm toparlandinmi cnm nasilsin

Ayy allahimm ne olur duy sesimizi kurban olayim sana hepimize hayirli evlatlar ver
Aminnnnnnnnnnn insssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…