Arkadaslar,hayirlisiyla bu ise basladim.az once dr arayip OK verdiminsallah bu kez bebegim olur diyorum..artik reglimi bekleyecegiz.cok heyecanli ve mutluyum..mayis sonu transfer,haziran ortasi da sonuc alabilecegim...cok umutluyum..hayat iste,her an hersey olabiliyor,planlar uymuyor kesinlikle..opuyorum sizi
hehe yazını gördüm hemen alıntılıyımmmmmmgozun aydin canim..insallah hersey istedign gibi olur bal kaymak yawrunu alirsin kucagina:)
Amin canım inşallah en yakın arkadaşımaydın günlerimiz olsun kızlaaarrrr
Allah arkadaşına geçim bahtı versin, bi yastıkta güle eğlene kocasınlar inşallahhhhhkız tedavilerimizde yakın olcakmış, hadi bunlar son tedavilerimiz olsun inşallahhhhh
bayılıyorum bu söze, tüylerim diken diken oluyo her okuduğumda.... yine oldu....
ağlatcaksınız ki ama siz sabah sabah
valla yok, doktor beyle de yeni karşılaştım ve hep sert mizaçlı olduğunu duyduğumdan pek bi şey soramadım açıkcası....aynen canım bunlar benim için de geçerli, aqua sız tatil mi olur, ben o kaydıraklardan tedavi sırasında yada sonrasında gönül rahatlığıyla nası kayarım hoplayıp zıplamadan da geçmiyo zaten.... çocuklar gibi şenim sanırım bende tatillerdeeeee
güzel şeyler bunlar... inşallah sonu bebişli olur....
nazancııımmmmmm.... kısa protokol candırrrr, çabucak biterhem lab falan da daha iyiymiş.... doktoru da seviyomuşsun, maddi durum elveriyorsa denemeye değer bence...... meraka bekliyorum tatlımmmmmm
Canim ben buralardayımkızlar merhaba ,nasılsınız...
yazamasamda hergün okuyorum yazdıklarınızı,selen'cim hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum.melindam çok gelmiyor herhalde buaradalar ama inşallah oda dilediği zaman tedaviye başlar ve güzel haberler verir bizlere:)
bebiş 13+0 oldu bugünikili testimiz güzel çıktı allaha şükür
ama ben hala bebişe birşey olur diye endişeleniyorum malesef ,uzun zaman bekleyince böyle oluyor sanırım...elimde olsa her gün gideceğim doktora:) sizler için her daim dua ediyorum,bu yolda emek veren herkes biran önce kavuşur inşallah bebeklerine.
öpüyorum hepinizi çok...
Bende bende çok seviyorumCaniiiiimmmm arkadaslarim benimdesteginizi sevginizi uzaklarda bile olsak sicacik hissediyorum ama aglamak yok inşallah güzel günler hepimizi bekliyor ben bugün daha iyiyim çok şükür adet oldum bile sancim biraz fazla agri kesici candir böyle durumlarda cok radikal kararlar aldim kizlar kocis izin verirse bisiklet alcam havalarda düzeliyor yavas yavas surerim mis hava alirim spor yaparim beslenmeme daha cok dikkat etcem gezcem tozcam sevdicegime zaman ayiracam kisaca biraz simartacam hem kendimi hem onu belki kendiliğinden gelir mucizem gelmezse de canımız sagolsun Mevlam neylerse güzel eyler bu sozude sizlerden ogrendim haa cok seviyom ben sizi mucuk
hehe yazını gördüm hemen alıntılıyımmmmmm
kuzum öpüyorum seni.... gerçekten fark etmemişimdir yoksa küslük falan olmaz yani, çok ayıphem kardeşler birbirine küsmez kiiiiiii
Amin canım inşallah en yakın arkadaşım
Evet kuzum sanırım beraber gün sayicaz
Canim ben buralardayımseni çok göremiyoruz
Canim benim bebisinin iyi olduğuna çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah bu arada cinsiyet belli mi:26:
Bende bende çok seviyorum
Inşallah bitanem bizlerde bir gün bebislerimize kavusucaz
bizde seni seviyoruz. eminim pozitif enerjin tüm kapıları acacak tatlım
Teşekkür ederim güzellerbizimde dualarımız seninle tez zamanda güzel haber ver bize tedavisiz inşallah
ama ama ama oluyomu ama selencim yaaaaaaaa....... komedi film izle.... burda bile durma istersen git yat dinlen, gez toz.... uzak tut aklını.... memişleri de rahat bırak lütfenhiç belirti olmadan da gebe kalan bi tomar insan var yahuuuu aaaaa amaaaa
Canım anneler gününe ben fazla anlam yüklenmemesi taraftarıyım, tabii herkesin kendi bileceği şey ama annesiz çocukları ve çocuğunu kaybetmiş anneleri düşünerek ben bu günün bu kadar gözümüze sokulmasından rahatsız oluyorum. Ben babamı babalar gününden 3 gün önce kaybettim mesela 2009 yılında. Her babalar gününde içim daralıyor.
Bir de, olur da kötü bir haber alırsan (Allah korusun) anneler günü olduğu için o tarihi de hiç unutmazsın daha üzücü bir hal alır.
Ay içini kararttım özür dilerim ama tamamen iyi niyetle söylüyorum emin ol.
canimmmmhamislik duygusalligi herhal:)) niye bu kiz bana cevap yazmiyo diye bi yokliyim dedim
canım benim çok tatlısın ya. yazdıklarını okuyunca gülme krizine girecektim valla.
bu arada sizinle olmak hoşuma gidiyor bitanem.
sizden kopamam.
birde göğüslerimi elleye elleye acımaz hale geldi. boşverdim.
Günaydın canlarim hayırlı cumalar Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
aydın günlerimiz olsun inşallahhhhayırlı cumalar, tüm dualarımız kabul görsün inşallahhh
aman duygusallığı da başlarmış taze hamişimizinnnndua et kız bize, bak bugün cumaaa Rabbim dualarını kabul etsinnn
sensin tatlııııbende senin burda olmanı seviyorum ancak aklın rahatlasın isterim.... rahat olmaya çalış.... memişler de neye uğradıklarını şaşırıyolardır zaten
ediyorum tatlicim elimden geldigince, niklerinizle birliktekiz selen napiyosun ne ayipp memislere ozgurluk:)
inanıyorum ki ben zaten... hepimizin gelecek melekleri..... neşenin yelizin güzbaharın bebek34 ün benim melindamın nazanın monicanın; başka hatırlamadığım kaldı mı selen bu ara öğrencek zaten gebiş olduğunu memiişleri de bebişe bırakır artık emme ısırma zamanlarına kadarzaten 2 elin parmaklarını geçmez sayımız oldukça azaldıkki.... sıfırlanıcaz inşallahhhhh
inanıyorum ki ben zaten... hepimizin gelecek melekleri..... neşenin yelizin güzbaharın bebek34 ün benim melindamın nazanın monicanın; başka hatırlamadığım kaldı mı selen bu ara öğrencek zaten gebiş olduğunu memiişleri de bebişe bırakır artık emme ısırma zamanlarına kadarzaten 2 elin parmaklarını geçmez sayımız oldukça azaldıkki.... sıfırlanıcaz inşallahhhhh
kızlar yarın sabah 8 de opum var inşallah birsürü sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır rabbim sen yüzümüze bak ne olursun..dualarınızı bekliyorum kızlar
Aminnnn. sıfırlanırız inşallah:)inşallah hiç birimiz kalmayız bebişsiz.
kızlar yarın sabah 8 de opum var inşallah birsürü sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır rabbim sen yüzümüze bak ne olursun..dualarınızı bekliyorum kızlar
amin canımben gerçekten çok inanıyorum buna... ve her duamda da Rabbim tedaviye gerek kalmadan gönder meleklerimizi diyorum önce; sonra da yine de tedaviden önce gelmezlerse başlanacak tedavi son tedavimiz olsun sonu bebişli olsun, hayırlı sağlıklı, evlatlar diye devam ediyorum..... her birimize inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?