2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

gozun aydin canim..insallah hersey istedign gibi olur bal kaymak yawrunu alirsin kucagina:)

gozun aydin canim..insallah hersey istedign gibi olur bal kaymak yawrunu alirsin kucagina:)
hehe yazını gördüm hemen alıntılıyımmmmmm

kuzum öpüyorum seni.... gerçekten fark etmemişimdir yoksa küslük falan olmaz yani, çok ayıp hem kardeşler birbirine küsmez kiiiiiii

Amin canım inşallah en yakın arkadaşım
Evet kuzum sanırım beraber gün sayicaz
Canim ben buralardayım seni çok göremiyoruz
Canim benim bebisinin iyi olduğuna çok sevindim Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah bu arada cinsiyet belli mi:26:
Bende bende çok seviyorum
Inşallah bitanem bizlerde bir gün bebislerimize kavusucaz

hehe yazını gördüm hemen alıntılıyımmmmmm

kuzum öpüyorum seni.... gerçekten fark etmemişimdir yoksa küslük falan olmaz yani, çok ayıp hem kardeşler birbirine küsmez kiiiiiii

canimmmm hamislik duygusalligi herhal:)) niye bu kiz bana cevap yazmiyo diye bi yokliyim dedim

bizde seni seviyoruz. eminim pozitif enerjin tüm kapıları acacak tatlım

bizimde dualarımız seninle tez zamanda güzel haber ver bize tedavisiz inşallah
Teşekkür ederim güzeller amin amin amin bütün dualariniza

canım benim çok tatlısın ya. yazdıklarını okuyunca gülme krizine girecektim valla.

bu arada sizinle olmak hoşuma gidiyor bitanem.

sizden kopamam.

birde göğüslerimi elleye elleye acımaz hale geldi. boşverdim.

Yok canım sorun değil ama senin adına üzüldüm babacığın nur içinde yatsın.
canım haklısın.

benim içimden öyle geçmişti onun için o gün test yapmak istemiştim. Transferden sonra direkt aklıma o gelmişti. daha önce hiç böyle bişey düşünmemiştim.

aydın günlerimiz olsun inşallahhh hayırlı cumalar, tüm dualarımız kabul görsün inşallahhh

canimmmm hamislik duygusalligi herhal:)) niye bu kiz bana cevap yazmiyo diye bi yokliyim dedim

aman duygusallığı da başlarmış taze hamişimizinnnn dua et kız bize, bak bugün cumaaa Rabbim dualarını kabul etsinnn

sensin tatlıııı bende senin burda olmanı seviyorum ancak aklın rahatlasın isterim.... rahat olmaya çalış.... memişler de neye uğradıklarını şaşırıyolardır zaten

Günaydın canlarim hayırlı cumalar Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

ediyorum tatlicim elimden geldigince, niklerinizle birlikte kiz selen napiyosun ne ayipp memislere ozgurluk:)

ediyorum tatlicim elimden geldigince, niklerinizle birlikte kiz selen napiyosun ne ayipp memislere ozgurluk:)

inanıyorum ki ben zaten... hepimizin gelecek melekleri..... neşenin yelizin güzbaharın bebek34 ün benim melindamın nazanın monicanın; başka hatırlamadığım kaldı mı selen bu ara öğrencek zaten gebiş olduğunu memiişleri de bebişe bırakır artık emme ısırma zamanlarına kadar zaten 2 elin parmaklarını geçmez sayımız oldukça azaldıkki.... sıfırlanıcaz inşallahhhhh

kesinlikle canim bende ictenlikle inaniyorum, cok az kaldi bir bir alicaz hepinizin guzel haberlerini bu yaz

kızlar yarın sabah 8 de opum var inşallah birsürü sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır rabbim sen yüzümüze bak ne olursun..dualarınızı bekliyorum kızlar

Aminnnn. sıfırlanırız inşallah:)inşallah hiç birimiz kalmayız bebişsiz.

kızlar yarın sabah 8 de opum var inşallah birsürü sağlıklı kaliteli yumurtalar toplanır rabbim sen yüzümüze bak ne olursun..dualarınızı bekliyorum kızlar

inşallah kaliteli embriyoların olur canım.Allah yar ve yardımcın olsun. işin büyük kısmı bitti hayırlı olsun:)

amayacaım tedaviye başladın mı? başlıyorum diye okudum bi ara. sık sık yazamıyorum ama giriyorum hep ara ara.nasılsın?

Aminnnn. sıfırlanırız inşallah:)inşallah hiç birimiz kalmayız bebişsiz.

amin canım ben gerçekten çok inanıyorum buna... ve her duamda da Rabbim tedaviye gerek kalmadan gönder meleklerimizi diyorum önce; sonra da yine de tedaviden önce gelmezlerse başlanacak tedavi son tedavimiz olsun sonu bebişli olsun, hayırlı sağlıklı, evlatlar diye devam ediyorum..... her birimize inşallahhhhhhh

Allahım inşallah son tedavin olur canım... bu gece dualarımda özellikle hatice için diycem :))))

inşallahh canım... başladı mı tedavin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…