2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hehe sen naptın kaldımı bu ay ?
kısmen kaldı tatlım benim doktor enteresan bi tedavi uyguluycaz dedi 1 ay biosteron iç sonra 1 iğne sekiz gün sonra 1 iğne daha daha sonra da tedaviye başlıycakmış... ama bir sonraki reglinle gel diyince ben tatildeyim de şehir dışında olcam dedim, daha iyi biosteronu 2 ay daha kullan haziranın 26sında gel dedi... kısmet ama benim için yine sonbahara kalcak gibi.... yaz olaydı iyiydi tatil yapıyım ama tüp bebek de yapıyım ama tatilde rahat olıyım ama tedavimde yazın olsun... sanırım hepsi bi arada pek mümkün olmuyor

herşey çok güzel olsun inşallah bebişin gelsin hiç beklenmedik bi zamanda, böyle haberler alıyoruz sık sık... benim aslında "tıbben" mümkün olmasa bile kendim de dahil herkes için ilk temennim bu yönde... Rabbim tedavisiz göndersin meleklerimizi.... ben de seni çok seviyorum tatlım.... duruşuna, durumu kabullenişine ayrıca

bence perfecttttttttttttttt harikaaaa bende yaz tatiline gitmek isterdim öncesinde.çünkü çok stresli oldu bu seferki benm iyice gez toz bakalım biosteron bende 2 ay kullandım inşallah faydasını görürüz

kuzum benm ya kafanı güzelce dağıttıktan sonra neden olmasınki yeterki sen ve eşin iyi olun birbirinize destek olun

bence perfecttttttttttttttt harikaaaa bende yaz tatiline gitmek isterdim öncesinde.çünkü çok stresli oldu bu seferki benm iyice gez toz bakalım biosteron bende 2 ay kullandım inşallah faydasını görürüz

inşallah tatlım.... ama eczacını mutlaka değiştir olur mu?????? çok pis dalasım var senin eczacıyaaaa

kuzum benm ya kafanı güzelce dağıttıktan sonra neden olmasınki yeterki sen ve eşin iyi olun birbirinize destek olun

Sağolun canlarim benim yaaa Allahim öyle büyük ki eminim hepimize gulecek. Anneye verdiği trilyon da bir Rahmeti onda sonsuz darda birakmasin hiçbirimizi dualarim sizlerle

Sağolun canlarim benim yaaa Allahim öyle büyük ki eminim hepimize gulecek. Anneye verdiği trilyon da bir Rahmeti onda sonsuz darda birakmasin hiçbirimizi dualarim sizlerle

bizimde dualarımız seninle tez zamanda güzel haber ver bize tedavisiz inşallah

slm güzel anneler ve anne adayları nasılsınız biz 24+3 günlük olduk çok sükür artık bayag agırlaştık pazartesi kontrolümüz var test yaptırmıştım şeker yüklemesi ve ayrıntılı ultrayon sonuçlarımı göztericem inş bir sorun yoktur pazartesi 25 haftamız dolmuş olacak inş 38.haftaları görürüz ikiz annesi olmak güzel oldugu kadar zorda hareketlerim azaldı erken gelmelerinden korkuyorum ay allahım korusun alış verişimizi çogunu yaptık hastane çıkışlarımızı aldık kıyafetlerin cogu alındı şimdi sıft cantası ve br tane daha puset alacagım kızımın puseti kırmızıydı bir kırmızı daha alacagım tmm olacak allahtan kızım beşigi puseti hep onarı kırmızı almıştım ikinçi belki erkek olur die:))) bizden haberler bu kadar sizler nasılsınız rabbim hepinize annelik duygusunu yaşatsın inş 5 hafta olacak bebekleri görmedim özledim pazartesi bir gelse hayırlısıyla maşallah hareketleri iyi o yüzden içim biraz rahat

Canim benim Rabbim sağlıklı sihhatli eli ayagi düz aza noksansiz eline aldirsin

bizde seni seviyoruz. eminim pozitif enerjin tüm kapıları acacak tatlım

Hadi hayırlısı olsunnnnnnnn.

Kızlar haziranda nazanında göbişi dolacakkkkkkkkkkkkkkk

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım.

canım inşallah teyzelerine güzel haber vereceğim. umutla bekliyorum. ama meraktan ölmek üzereyim:18::18::18::18::18::18:

Valla bitanem bu belirtileri olanlar genellikle hamis oldular inşallah seninde güzel haberlerini alicaz anneler gününde Rabbim yüzünüzü guldursun

amin canım rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün.

canım arkadaşım tamamiyle hak veriyorum sana geçenkinde hatırlarsan tamda gününde yaptırmış ve hamile olduğumu öğrenmiştim. bu sefer anneler gününe niyetlendim bilmiyorum. büyük bir ihtimal senin yazdıkların gibi olacak ama ne bileyim canım içimden öyle geçti

yoksa erken teste bende karşıyı ama o gün anneler günü

inşallah kuzummmm senin haberini dört gözle bekliyoruz

Allahım sağlıkla versinde sonbahar , ilkbahar farketmez canım. Eminim tatilde arkadaşıma yarayacak. Doping olacak canım arkadaşıma

kızlar ben meraktan öleceğim siteleri geziyorum belirtilere bakıyorum.

göğüslerimi mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldum sapık gibi

Aslında biliyorum ki herkesde farklı ama manyak oldum ya. bugün 5. gün

stressizdim streslenmeye başladım.:18::18::18::18::18:

ama ama ama oluyomu ama selencim yaaaaaaaa....... komedi film izle.... burda bile durma istersen git yat dinlen, gez toz.... uzak tut aklını.... memişleri de rahat bırak lütfen hiç belirti olmadan da gebe kalan bi tomar insan var yahuuuu aaaaa amaaaa

Canım anneler gününe ben fazla anlam yüklenmemesi taraftarıyım, tabii herkesin kendi bileceği şey ama annesiz çocukları ve çocuğunu kaybetmiş anneleri düşünerek ben bu günün bu kadar gözümüze sokulmasından rahatsız oluyorum. Ben babamı babalar gününden 3 gün önce kaybettim mesela 2009 yılında. Her babalar gününde içim daralıyor.
Bir de, olur da kötü bir haber alırsan (Allah korusun) anneler günü olduğu için o tarihi de hiç unutmazsın daha üzücü bir hal alır.
Ay içini kararttım özür dilerim ama tamamen iyi niyetle söylüyorum emin ol.

Ben de seninle birlikte çok heyecanlı ve mutluyum.
Hayat sürprizlerle dolu dediğin gibi, iyi ki de böyle.
Allah bebeklerimizi de aynı dönemde kucaklayıp aynı yolda yürümeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…