2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım bahsettiğin aşıyı hiç duymadım. inşallah güzel sonuçlar alırsın.

canım histeroskopinin hamileliği kolaylaştırdığını çok duydum.

maddi durumun varsa bence kısa protokol gibi görünüyor. en azından yazdıklarına göre benim içimden o geçti kuzum.

zahmetsiz rahmet olmaz canim hadi bakalim insallah karsiligini alacaksin bu defaa

Valla bitanem bu belirtileri olanlar genellikle hamis oldular inşallah seninde güzel haberlerini alicaz anneler gününde Rabbim yüzünüzü guldursun

aydın günlerimiz olsun kızlaaarrrr

Düğün düğün geziyorum kuzum ama cok iyi oluyor kafam dağılıyor zaman gecsede tedaviye başlasam nasipse Temmuz gıbı düşünüyorum

Allah arkadaşına geçim bahtı versin, bi yastıkta güle eğlene kocasınlar inşallahhhhh kız tedavilerimizde yakın olcakmış, hadi bunlar son tedavilerimiz olsun inşallahhhhh

Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun? dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an.. Bozmadım.

Özdemir Asaf

bayılıyorum bu söze, tüylerim diken diken oluyo her okuduğumda.... yine oldu....

ağlatcaksınız ki ama siz sabah sabah

valla yok, doktor beyle de yeni karşılaştım ve hep sert mizaçlı olduğunu duyduğumdan pek bi şey soramadım açıkcası.... aynen canım bunlar benim için de geçerli, aqua sız tatil mi olur, ben o kaydıraklardan tedavi sırasında yada sonrasında gönül rahatlığıyla nası kayarım hoplayıp zıplamadan da geçmiyo zaten.... çocuklar gibi şenim sanırım bende tatillerdeeeee

güzel şeyler bunlar... inşallah sonu bebişli olur....

nazancııımmmmmm.... kısa protokol candırrrr, çabucak biter hem lab falan da daha iyiymiş.... doktoru da seviyomuşsun, maddi durum elveriyorsa denemeye değer bence...... meraka bekliyorum tatlımmmmmm

Son düzenleme:

Nazancım özel dediğin hangi hastane? Araştırdın mı, içine sindi mi? Maddi olarak fazla zorlanmayacaksanız bence çok iyi olabilir özel hastanede kısa protokol. Ama önemli olan senin aklına yatması. Sonuçlarına ne dedi doktor?

Selenim, sabırsızlığını heyecanını anlıyorum ama kurban olayım 8. gün test yapma yaaa... Sonra ara bir değer çıkarsa 3-5-10 ne bileyim onun stresi çok fena arkadaşım... Gebelik mi, kimyasal mı, dış gebelik mi diye diye insanın ömrü gidiyor. 5. gün embriyosu için 10. günden erken test yapma nolur. Arkadaş tavsiyesi, son karar senin.

bayılıyom senin avatara yahuuuuu

benim oğluşum hırsla dünyaya gelmeyi bekliyor gördünmü teyzesi ay oğlummu olacak kız oğluşum dedim kızlar cumartesi sabah 8 de opudayım salı transferim var dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmm

canım histeroskopinin hamileliği kolaylaştırdığını çok duydum.
maddi durumun varsa bence kısa protokol gibi görünüyor. en azından yazdıklarına göre benim içimden o geçti kuzum.

Arkadaslar,hayirlisiyla bu ise basladim.az once dr arayip OK verdim insallah bu kez bebegim olur diyorum..artik reglimi bekleyecegiz.cok heyecanli ve mutluyum..mayis sonu transfer,haziran ortasi da sonuc alabilecegim...cok umutluyum..hayat iste,her an hersey olabiliyor,planlar uymuyor kesinlikle..opuyorum sizi

benim oğluşum hırsla dünyaya gelmeyi bekliyor gördünmü teyzesi ay oğlummu olacak kız oğluşum dedim kızlar cumartesi sabah 8 de opudayım salı transferim var dualarınızı bekliyorummmmmmmmmmmmm

Hayirli olsun haticim opu..ben bu hafta sonu anneler gunu icin Ankaraya gidiyorum.sali donmeyi planliyorum ama reglim gelirse pazar donus:))

zaten maşallah bu yıl erkekler çoğunlukta hadi çarçabuk gelsin..... sabırsızlıkla bekliyo annesi onuuuuu

yaşasınnnnnnnnnn.... ayyyyy yeni bi gebişimiz daha olcak

kızlar merhaba ,nasılsınız...

yazamasamda hergün okuyorum yazdıklarınızı,selen'cim hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum.melindam çok gelmiyor herhalde buaradalar ama inşallah oda dilediği zaman tedaviye başlar ve güzel haberler verir bizlere:)

bebiş 13+0 oldu bugün ikili testimiz güzel çıktı allaha şükür
ama ben hala bebişe birşey olur diye endişeleniyorum malesef ,uzun zaman bekleyince böyle oluyor sanırım...elimde olsa her gün gideceğim doktora:) sizler için her daim dua ediyorum,bu yolda emek veren herkes biran önce kavuşur inşallah bebeklerine.
öpüyorum hepinizi çok...

canım benim dualarına çok çok çok teşekkürler... Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tatlıııımmmmm

Cokvuzuldum canim Allahim insallah enkisa zamanda tedaviye gerek kalmadan gelir bebisin

canlarım bahsi geçen sözünüz de hikayenizde takdire şayan.

sizleri çok öpüyorum.

oha beeeeee sabah sabah ağlatılırmı insan vicdansızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

Canimmm ne soyleyecegimi bilemiyorum. Allah sabirlar versin. Tez zamanda toparlanirsin ve kaldigin yerden daha buyuk umut ve hirsla yoluna devam edersin insallah.

Caniiiiimmmm arkadaslarim benim desteginizi sevginizi uzaklarda bile olsak sicacik hissediyorum ama aglamak yok inşallah güzel günler hepimizi bekliyor ben bugün daha iyiyim çok şükür adet oldum bile sancim biraz fazla agri kesici candir böyle durumlarda cok radikal kararlar aldim kizlar kocis izin verirse bisiklet alcam havalarda düzeliyor yavas yavas surerim mis hava alirim spor yaparim beslenmeme daha cok dikkat etcem gezcem tozcam sevdicegime zaman ayiracam kisaca biraz simartacam hem kendimi hem onu belki kendiliğinden gelir mucizem gelmezse de canımız sagolsun Mevlam neylerse güzel eyler bu sozude sizlerden ogrendim haa cok seviyom ben sizi mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…