relax olman çok güzel haticiminşaallah seninde kocaman göbüşünün olacağı günler geldi
Canim arkadaşlarım Allah razi olsun hepinizden desteginiz için ayri ayri teşekkür ederimadasim kalbimdesin bende karincanin hikayesini yazayim bir gün yola cikmis arkadaslari nereye gidiyorsun küçük karinca demisler o da hacca gidiyorum demis hepsi gulmusler bir agizdan alay etmisler bu minicik ayaklarinla o kadar yola mi diye Karınca : Varamasam da yolunda ölürüm ...
kızlar eşinde sıfır sperm olan bir kadın gebe kalamazmı ? ameliyat veya başka sistem ile mümkün değilmi?
canım benim teşekkur ederim.
farklılıkları tespit etmeye çalışıyorum, kendimi dinliyorum meraktan ölüyorum. sende değişiklikler olmuş muydu tatlım.:18::18::18::18::18:
canım gebelik aşısını çoookkkkk duydum bi çok insanda da işe yaradı. umarım sen de de olumlu sonuçlar almaya vesile olur :))))))kızlar 10.günüm bugün bitecek sanmıştım ama bitmedi arkadan gelen yumurtalar için 1 gün daha vuruyoruz yarın sabah gebelik aşısı yapılacakmış rahmin içine.ve sanırım bitecek yarın herşey inşallah .
canım gebelik aşısını çoookkkkk duydum bi çok insanda da işe yaradı. Umarım sen de de olumlu sonuçlar almaya vesile olur :))))))
inşallah canım benimbitanem gerçekten bu iğneler diğerinde böyle yapmamıştı.mahvetti beni bu sefer.midem bulanıyo halsizlik uykusuzluk yorgunluk.bugün bitecek sanmıştım bitmeyince bi gün daha olacak deyince şok oldum.ama sonu güzel olsun rabbim ne olur
inşallah canım benim
o eşinde sorun olan arkadaşınla ilgili de diğer topikte yazılanarı okudum, cevap yazmadım bildiğim bir konu olmadığından; Rabbim ona da yardım etsin inşallah... ama bende çok duymuştum okumuştum buralarda sperm olmadığı söylenip sonradan sperm olmaya başlayan....
kızlar 10.günüm bugün bitecek sanmıştım ama bitmedi arkadan gelen yumurtalar için 1 gün daha vuruyoruz yarın sabah gebelik aşısı yapılacakmış rahmin içine.ve sanırım bitecek yarın herşey inşallah .
Ay hadi kuzum mutlu sona yaklasiyorsun heyecanla takipteyimgüzel haberlerini alicaz inşallah
inşallah bu maddi manevi emeklerimizi karşılıksız bırakmaz rabbim
Amin canım inşallah
kuzum ne yapıyosun nasılsın???? gerçi maşallahın var, gezmeler tozmalaarrrr.... ohhhhhh
Rabbim herşeyin en iyisini bilir eyvallah diyelim bu sabah sari pembe akintim vardi az oncede biraz pembe akintim vardi sanki hissettim esim soyledi aglayarak olmadi diye Canimin ici nadil hevesliydinasip Rabbim sizin emeklerinizi bosa cikarmasin sag salim yigenlerimi alin kucaginiza yoruldum baya Allahim affetsin isyan değil sadece gücüm yok sizleri cok seviyorum bnm kiz kardeşim yok bir sürü kiz kardesim ablam oldu cok seviyorum sizleri Allaha emanet olun can yoldaslarim toparlanayim sizin güzel haberlerinize halay cekmeye gelirim
Kuzum test tarihin ne zaman heyecanla sonucunu bekliyorum dualırım seninle ve tabiki burdaki canlarima da çok dua ediyorum
canim benim gogsumun ucunda bole kabarciklar ben gibi siyah bisiler cikti, sonra klasik adet sancisi bel agrisi oluyordu arada..baska ne olmustuki ya unutmusumhamislik unutkanlik yapiyor hazirlikli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?