2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

oha beeeeee sabah sabah ağlatılırmı insan vicdansızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

kızlar eşinde sıfır sperm olan bir kadın gebe kalamazmı ? ameliyat veya başka sistem ile mümkün değilmi?

kızlar eşinde sıfır sperm olan bir kadın gebe kalamazmı ? ameliyat veya başka sistem ile mümkün değilmi?

Malesef canım kalamaz diye biliyorum komsumuzun eşinde hiç Sperm yoktu tüp bebek Bile yaptiramadilar evlatlık aldılar ama teknoloji ilerledi birde Rabbim yeterki ol desin

Kuzum test tarihin ne zaman heyecanla sonucunu bekliyorum dualırım seninle ve tabiki burdaki canlarima da çok dua ediyorum

canım benim teşekkur ederim.

farklılıkları tespit etmeye çalışıyorum, kendimi dinliyorum meraktan ölüyorum. sende değişiklikler olmuş muydu tatlım.:18::18::18::18::18:

canim benim gogsumun ucunda bole kabarciklar ben gibi siyah bisiler cikti, sonra klasik adet sancisi bel agrisi oluyordu arada..baska ne olmustuki ya unutmusumhamislik unutkanlik yapiyor hazirlikli ol

Son düzenleme:
kızlar 10.günüm bugün bitecek sanmıştım ama bitmedi arkadan gelen yumurtalar için 1 gün daha vuruyoruz yarın sabah gebelik aşısı yapılacakmış rahmin içine.ve sanırım bitecek yarın herşey inşallah .

canım gebelik aşısını çoookkkkk duydum bi çok insanda da işe yaradı. umarım sen de de olumlu sonuçlar almaya vesile olur :))))))

canım gebelik aşısını çoookkkkk duydum bi çok insanda da işe yaradı. Umarım sen de de olumlu sonuçlar almaya vesile olur :))))))

bitanem gerçekten bu iğneler diğerinde böyle yapmamıştı.mahvetti beni bu sefer.midem bulanıyo halsizlik uykusuzluk yorgunluk.bugün bitecek sanmıştım bitmeyince bi gün daha olacak deyince şok oldum.ama sonu güzel olsun rabbim ne olur

inşallah canım benim

o eşinde sorun olan arkadaşınla ilgili de diğer topikte yazılanarı okudum, cevap yazmadım bildiğim bir konu olmadığından; Rabbim ona da yardım etsin inşallah... ama bende çok duymuştum okumuştum buralarda sperm olmadığı söylenip sonradan sperm olmaya başlayan....

allah razı olsun amayacım.dualarını esirgeme bizlerden

Ay hadi kuzum mutlu sona yaklasiyorsun heyecanla takipteyimgüzel haberlerini alicaz inşallah

Kizlar merhaba,
Benim devlet hastanesindeki dr um ozele gitmisti bu ay basi..ben de histeroskopi sonrasi kontrol icin ozel hastaneye gittim,dr umu sevdigim icin..neyse bana hemen bu reglimde kisa protokol tedaviye baslayalim burda istersen dedi..ben devlet hastanesine gidiyordum,burda sartlar daha iyi olacak gibi.en azindan konfor.tabii raporlu oldugum icin uzerine ek ucret var..dr dediki histeroskopiyi kullanip hemen yapalim,embriyonun tutunmasini arttirir dedi..sanirim kabul edecegim.kararsiz kaldigim nokta laboratuar konusu..buranin cok daha iyi oldunu soyledi ama gene de...iyi tarafi ise burda kisa protokol uygulanacak,devlette uzun protokol uygulanacakti..ne yapsam bilemedim..fark 2500 tl olacak sanirim,indirimli..sizin fikriniz ne olur?

kuzum ne yapıyosun nasılsın???? gerçi maşallahın var, gezmeler tozmalaarrrr.... ohhhhhh

Düğün düğün geziyorum kuzum ama cok iyi oluyor kafam dağılıyor zaman gecsede tedaviye başlasam nasipse Temmuz gıbı düşünüyorum

Canimmm ne soyleyecegimi bilemiyorum. Allah sabirlar versin. Tez zamanda toparlanirsin ve kaldigin yerden daha buyuk umut ve hirsla yoluna devam edersin insallah.

Kuzum test tarihin ne zaman heyecanla sonucunu bekliyorum dualırım seninle ve tabiki burdaki canlarima da çok dua ediyorum

canım test tarihim 15 mayıs eşimin doğum gününde. ama ben pazar günü yola çıkacağım için ve en önemlisi anneler günü olduğu için 8. gün yaptıracağım. anneler gününde anne olduğumu öğrenmek istiyorum.:18::18::18::18:

canım kasıklarımda batma var. bacaklarım ağrıyor.göğüs uçlarım dokununca sızlıyor. ne dersin. :26::26::26::26:

canim benim gogsumun ucunda bole kabarciklar ben gibi siyah bisiler cikti, sonra klasik adet sancisi bel agrisi oluyordu arada..baska ne olmustuki ya unutmusumhamislik unutkanlik yapiyor hazirlikli ol

ay inşallah hamileyimdir unutmaya başladım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…