2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım stres yapma demek kolay ama yinede stres yapma diyorum inşaallah güzel haberlerini alacağız senin adına çok mutluyum ve çookkkk umutluyum

Haklısın canım bnm işte arada beyin vücut ayarlari iyice bozuluyor garibim ilac hormon derken bide opu dan sonra nezle oldum eskisehir bi soğuk bi sicak kalorifer yaktik Sağol canimsin bnm hayirlisi olsun Allahim hepimizi güldürsun inşallah

amin canımhaklısın bütün aşamaları daha çok kontrol edeceğim

benim aklima takilan o olmustu canim senin tedavinde soyliyim dedim evet igeneyi oneriyorum sana:) 6 haftadir yaptiriyorum bi sikintimyok cok sukur arada bi morarip geciyo:)) bebelerimzi gelsinde herseye raziyizz

Son düzenleme:
bende igne daha etkili diye duymustum canim..jelden pek menun kalmadi birkac arkadas..ama doktorun ne derse o tabi..ben bide kavrulmamais kabak cekirdegi yemistim..ah ye ye afiyet olsun kan olsun can olsun yawruya:))

canım transfer günü söyleyeceğim bakalım kabul edecekler mi ki?

bu sefer kabak çekirdeği yemeyim diyordum olmazsa yerim

test ne zaman canim..birde bildigim kadariyla transferden once antibiyotik veriyorlar vucut direncini dusuren, vucut bebegi yabanci madde olarak algilayip atmaya calismasin diye..direncin dusunce nezle oldun demmekki..bi sorun yok canim..guzel haberlerini bekliyoruz insallahhh

Evet cnm bnm verdiler Sağol inşallah guzelim rabbim bekleyen herkese versin test 6 mayis da kuzum

Son düzenleme:
canım transfer günü söyleyeceğim bakalım kabul edecekler mi ki?

bu sefer kabak çekirdeği yemeyim diyordum olmazsa yerim

Canim hayirli olsun transferin inşallah Rabbim su mübarek aylarin suyu yüzü hurmetine meleklerimizi gondersin cnm ben kuru kaysi yedimm yarim ananas kabiz olmadim bu sayede sifa olsun yavruya inşallah

sağol bitanem inşallah.

hepimiz arka arkaya hamiş kalalım Rabbim kimseyi eksik bırakmasın.

Bu üç ayların ilk gününde dualarımızı kabul etsin inşallah.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn canımbirbirimizin arkasından koca göbüşlerimizle gelelim inşaALLAH

bence şansını bir dene tatlımben iğne ve fitilden yanayım

bilmezmiyim canım ayarlarımızı öyle bir bozuyor ki kendimize gelmek zaman alıyoramin canım rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

benim aklima takilan o olmustu canim senin tedavinde soyliyim dedim evet igeneyi oneriyorum sana:) 6 haftadir yaptiriyorum bi sikintimyok cok sukur arada bi morarip geciyo:)) bebelerimzi gelsinde herseye raziyizz

ÖYLE TABİİ BÜTÜN YAŞADIKLARIMIZ SAĞLIKLI BEBEKLERİMİZ OLSUN DİYE BU SEFER HERŞEYİ ÇOK SIKI TUTACAĞIM DOKTORUMU DEPRESYONA SOKARIM BÜYÜK BİR İHTİMALLE AMAN CANIM HEP BİZ Mİ?DEPRESYONA GİRECEĞİZ YAHUUU

Üç aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan ayları manevi yönden daha önemli ve hayırlıdır. Recep ayının ilk Cuma gecesi Regaip kandilidir. Yani bu gece ALLAH' ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Rabbimin tüm duaları kabul etmesi dileğiyle;

Regaip kandilimiz kutlu olsun..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn canımbirbirimizin arkasından koca göbüşlerimizle gelelim inşaALLAH

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canim hayirli olsun transferin inşallah Rabbim su mübarek aylarin suyu yüzü hurmetine meleklerimizi gondersin cnm ben kuru kayisi yedimm yarim ananas kabiz olmadim bu sayede sifa olsun yavruya inşallah

inşallah canım bende ananas yemeye başladım arada da kuru kayısı yerim.

Amiiiinnnn canim benim inşallah seninde kandilin mübarek olsun

Rabbim su mübarek aylara girerken tovbelerimizi dualarimizi dileklerimizi kabul etsin inşallah Kandilimiz Mübarek Olsun

canım benim ALLAH C.C razı olsun seninde kandilin mübarek olsun

Bu iğne hakkında detaylı bilgi verebilirmisin rica etsem ?
Adı nedir ne işe yarıyor?
Hangi dönemde ve ne şekilde kullanılıyor ? Tşk,

Sevgiler,

içinde bulunduğumuz mübarek üç aylar ve Regaip kandilimiz kutlu olsun bu gece ALLAH C.C dan istediğimiz duaların kabul olmasını dilerim

Son düzenleme:
Rabbim bu mübarek gecede, yüreğimizden geçen, dilimizden dökülen tüm güzel dileklerimizi dualarımızı kabul etsin, hayırlı kılsın ve bizlere nasip etsin inşallah.... hayırlı sağlıklı hiç biz uzvu eksik olayan, vatanına milletine bağlı, ana babasına hürmetli, güzel gören güzel düşünen, yardımsever, saygılı, yüreği merhametli evlatlarımız olsun inşallahh Rabbim tüm tövbelerimizi ve dualarımızı kabul etsin....

çok geçmiş olsun tatlım

amin canım senin deeee

Rabbim su mübarek aylara girerken tovbelerimizi dualarimizi dileklerimizi kabul etsin inşallah Kandilimiz Mübarek Olsun
aminnnnnnn

Bu iğne hakkında detaylı bilgi verebilirmisin rica etsem ?
Adı nedir ne işe yarıyor?
Hangi dönemde ve ne şekilde kullanılıyor ? Tşk,

Sevgiler,

tatlım progestonun iğnesinden bahsediyor arkadaşlar. rahim duvarının kalınlaşmasına yardımcı, bazen jeli veya fitili de veriliyor. jelini kullanımı zor olduğundan iğnenin daha yararlı olacağı görüşündeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…