inşallah dördüde döllenir ve gebe kalırsın hatta donmuşun bile kalır inşallah canım benm dualarda sıra
canımmmmmmmm inşallah haticecimmm. hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız inşallah.
bana bugün yeni bir iğne verdiler transfere kadar onu kullanacakmışım canım.crınone jelin yerine progestan 50 mg. verdiler. sen kullanmışmıydın?
kuzum ben hiç jel kullanmadım zaten kan sulandırıcı iğne her akşam 8 de adı fraxiparineydi sanırım bide progestan 50 mg vermişlerdi bana fitil bu.aynını kullanıyoz hehe
evet canım inşallah sonuçlarımızda pozitif çıkar çifte bayram yaparız.
inşallah canım dualarım seninle.... üç ayların da başladığı bu mübarek gün inşallah sana hayırlı, uğurlu gelirsonu bebişli olur inşallahhhhhh
aşağıda bir adet neşe görüyorum.... canım nasılsın???
canım arkadaşım geldim evdeyim biraz sancım var.azda kanamam var. bana crinone jel aldırmışlardı ama değiştirdiler progestan 50 mg verdiler. az önce iğne oldum geldim. transfer gününe kadar bu iğneyi hergün aynı saatte olacakmışım bende şimdi internete girdim bu ne işe yarayacak ona bakıcam. sen biliyormusun canım.
melimdammm yumurta kontrollerinde 7-8 tane görünmüştü. ama 4 tane yumurta toplanabildi. ama durum gayet iyi görünüyor dediler. büyük bir ihtimal cumartesiye transferim var bebeğim. dua et canım dualarınıza çok ihtiyacım var. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
canım arkadaşım geldim evdeyim biraz sancım var.azda kanamam var. bana crinone jel aldırmışlardı ama değiştirdiler progestan 50 mg verdiler. az önce iğne oldum geldim. transfer gününe kadar bu iğneyi hergün aynı saatte olacakmışım bende şimdi internete girdim bu ne işe yarayacak ona bakıcam. sen biliyormusun canım.
melimdammm yumurta kontrollerinde 7-8 tane görünmüştü. ama 4 tane yumurta toplanabildi. ama durum gayet iyi görünüyor dediler. büyük bir ihtimal cumartesiye transferim var bebeğim. dua et canım dualarınıza çok ihtiyacım var. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
neşecim tekrar kan verdin mi? sesin çıkmıyor endişeleniyorum. Allah yüzünü güldürsün arkadaşım.
aşağıda bir adet neşe görüyorum.... canım nasılsın???
evet canım bir süredir neşe aşağıda ama yazmıyor bende meraktan öldüm.:18::18::18::18:
neşecim tekrar kan verdin mi? sesin çıkmıyor endişeleniyorum. Allah yüzünü güldürsün arkadaşım.
insallah guzel habberlerle gelir guzel arkadasim bende merak ettimm:18::18::18:
Allah hepinizden razi olsun tam girecektim int kesildi kizlar niyeyse sukur geldi hemen yazayim dedim degerim %75 artmis kizlar dr konustum iyi dedi ama cuma tekrar test dedi inss ozamanda guzel katlarsa rahatlicam arkadaslar hepinize tektek tesekkur ediyorum dualarinizin duacisiyim arkadaslar
Allah hepinizden razi olsun tam girecektim int kesildi kizlar niyeyse sukur geldi hemen yazayim dedim degerim %75 artmis kizlar dr konustum iyi dedi ama cuma tekrar test dedi inss ozamanda guzel katlarsa rahatlicam arkadaslar hepinize tektek tesekkur ediyorum dualarinizin duacisiyim arkadaslar
Allahım sağlıkla kucağına aldirmayi nasip etsin merak etme zayif olan digerine yetisir Insallah Allahim gönlüne gore versin
cnm benim benim ikizlerimde öyleydi birinin her an sonlanacağını söylemişti hamdolsun bak 6 aylık olacaklarr rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
şükürler olsun canım, inşallah gelişimi zayıf olan da diğerini yakalar tatlımmmm
gozun aydin canim, insallah ikiside saglikli bebisler olurlar annelerinin kucagina doguveriirler
canim hadi hayirli ugurlu olsun, guzel haberler yakindirrrr
Selencim bebisleri cok yakinda aliyorsun demek, cok sevindim gozun aydin
Nesecim degerin artacak insallah dua etmeye devam edelim insallah artar Allahim...
Amaya kisssss napyon
bende de fazla bulanti yok ama bu mide yanmasi beni mahfediyor..bugun bebisimin kalp atisi 149 du bu hizda olunca kiz oluyomus guya esim internetten arstirmis dogrumu acabagerci gecen hafta 159 du doktor bisi demedi..sanirim degisiyor gun gun..bu konuda bilgiisi olan varmi acepp??
hepiciginizi cok cok operim adini sayamadigim kader arkadaslarimmmmm
Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah
Canım tedavin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah
gozunaydın canım rabbim kucağına almayi nasip etsin
uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım.niyese küretaj sonrası vücut olarak toparlanamadım.1 hafta önce ilaç kullanarak adet oldum yoğun bir şekilde devam ediyor.işbaşı yaptığımdan beri hızlı bir tempoda çalışıyorum,akşamları pert olmuş bir şekilde evde oluyorum ve kendimi çok yorgun hissediyorum.bunların üzerine 2 haftadırda 3 tane iş arkadaşımızı kanser hastalığından birkaç gün arayla kaybettik moralim çok bozuldu toparlanmam zaman aldı bu arada sizleri de çok merak ettim ve çooookkkkkk özledim geçmiş sayfaları okuyamadım herkesin iyi olmasını ümit ediyorum canım unbelivable dünyadaki en güzel sesi duymuşsun gözün aydın Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsin selencim seninde büyük gün çarşamba inşaALLAH Neşe ve sen bizlere güzel haberler verirsin...sevgili Serenay83canım seninde gözün aydın olsun inşaALLAH sonuna kadar güzel haberler alırız.Neşecim canım inşaALLAH çarşamba günü değerin çok güzel çıkar Rabbim yüzünü güldürsün Haticim seninde tedavin hayırlı olsun herşey yolunda gider inşaALLAH amayacım.monica,nazan,melinda,güzbahar canlarım ve adını atladığım arkadaşlarım umarım herşey yolundadır... bebeğim34 ne durumda aklım hep ondaydı:44:dediğim gibi sayfaları okumadan yazıyorum geçmiş sayfalardaki hüzünlerinizi ve sevinçlerinizi bütün kalbimle paylaşıyorum hepimiz için herşey çoookkkk güzel olur inşaALLAH
Ayyyyyy çook heyecanlı çooooooook sevindim gerçekten. Allahımmm nazarlardan korusun inşallah
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar allah olmayanlarada nasip etsin insallah
Canim merhaba,bugun sabah oldum,simdi iyi ve evdeyim:)) ama 2gece hastanede kaldim.
inşallah canım inşallah herşey güzel olacak. yarın sabah 9,30 da opum var. İnşallah yuimşler kaliteli olurlar.
canım amayammmmmmmmmmm aynen dediğin gibi oldu. ben şimdi eve geldim 4 tane yumurta toplanabildi canım. olsun 1 tane bile olsa razıydım zaten yeterki kaliteli olsunlar
canım büyük ihtimal cumartesi transfer olacak dualarına talibim.
canımmmm çıktım opudan 4 tane yumişim var kliniğe teslim ettim geldim sanırım cumartesi transferim var. dua et canım nolur bu sefer değerelerim katlansın ve hamiş kalayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?