2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

inşallah dördüde döllenir ve gebe kalırsın hatta donmuşun bile kalır inşallah canım benm dualarda sıra

canımmmmmmmm inşallah haticecimmm. hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız inşallah.

bana bugün yeni bir iğne verdiler transfere kadar onu kullanacakmışım canım.crınone jelin yerine progestan 50 mg. verdiler. sen kullanmışmıydın?

kuzum ben hiç jel kullanmadım zaten kan sulandırıcı iğne her akşam 8 de adı fraxiparineydi sanırım bide progestan 50 mg vermişlerdi bana fitil bu.aynını kullanıyoz hehe

kuzum ben hiç jel kullanmadım zaten kan sulandırıcı iğne her akşam 8 de adı fraxiparineydi sanırım bide progestan 50 mg vermişlerdi bana fitil bu.aynını kullanıyoz hehe

evet canım inşallah sonuçlarımızda pozitif çıkar çifte bayram yaparız.

inşallah canım dualarım seninle.... üç ayların da başladığı bu mübarek gün inşallah sana hayırlı, uğurlu gelir sonu bebişli olur inşallahhhhhh

canım sağol bitanem. inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

bu arada hepimizin üçayları da mübarek olsun bebeğim.

Selencim geçmiş olsun, dualarımız seninle. İnşallah hepsi döllenir ve sonucunda hepimiz seviniriz. Merakla, heyecanla bekliyorum haberlerini.

selencim gozun aydinnnn...insallah hepside guzelce dollenir 4 bebis olur sana, ondan snra sen dusun ne yapacaginiigne vermesi iyi olmus canim daha etkili diyorlar..bende transferiden 6 gun once basladim hala kullaniyorum 12. haftaya kadarda kullanacagim..progesteron ignesi bildigim kadariyla rahim duvarinin kalinlasmasini sagliyor bebisinde simsiki tutunuyor sana..benim her kan tahlilinde kanimdaki progesterone degerinede bakiyorlar..sende takip ettir derim..sanirim 10 un altina dusmesi dusukleri tetikliyor (ilk trimester icin 9-47 arasinda olmasi gerekiyormus)..benim okuduklarim bu yondeydi yani..onemli bi hormon bebegin tutunmasinda.. ayrica estrogen bantlarida kullaniyorum..insallah guzel guzel haberlerini almaya devam ederiz canim Anakaraya sevgilerr

Son düzenleme:
aşağıda bir adet neşe görüyorum.... canım nasılsın???

evet canım inşallah sonuçlarımızda pozitif çıkar çifte bayram yaparız.

evet canım bir süredir neşe aşağıda ama yazmıyor bende meraktan öldüm.:18::18::18::18:

neşecim tekrar kan verdin mi? sesin çıkmıyor endişeleniyorum. Allah yüzünü güldürsün arkadaşım.

insallah guzel habberlerle gelir guzel arkadasim bende merak ettimm:18::18::18:

Allah hepinizden razi olsun tam girecektim int kesildi kizlar niyeyse sukur geldi hemen yazayim dedim degerim %75 artmis kizlar dr konustum iyi dedi ama cuma tekrar test dedi inss ozamanda guzel katlarsa rahatlicam arkadaslar hepinize tektek tesekkur ediyorum dualarinizin duacisiyim arkadaslar

selencim yeni tedavin hayırlı uğurlu olur yumişler döllenip sana sımsıkı tutunur inşallah canım. progestan iğne ben 12 hafta kullandım. bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo canım. normal gebelikte vücut üretiyomuş biz dıştan alıyoruz hormon yani. senin bebeğinin tutunmasına da vesile olur inşallah canım.

Nasıl sevindim anlatamam,bu haberi bekliyordum 👏👏 güzel günler gelecek inşallah canım ben inanıyorum hayırlısıyla.rabbim 3 ayların suyu yüzü hürmetine evimize hayırlı evlatlar nasip etsin🙏🙏 sevgi ve dua ile

Canim değerinin artmasina çok sevindim inşallah kat kat artar bende dün acillik oldum sabah cok kötü oldum bir bas agrisi istifra agzima iki lokma zor koyuyorum giremedim bu yüzden az daha iyiyim bugün selen in opu olmuştu galiba cnm saglikla tutunsun bebisin haticim tedavin hayirli olsun kalbimdesin hoşgeldin, amayaa monica alfabe unbelivable 4343 sofya aylin tedaviye başlayacak olan devam eden canlar ismini yazamadigim kizlar Allah gonlumuzun muradıni gondersin inşallah yarın regaip kandiliymis giremezsem eger simdiden kabdiliniz mübarek olsun Allah dualarimizi kabul eder inşallah bu kardesinizide dua edin olur mu öpüyorum

Canim dualarim seninle inşallah 4 ude dollenir yumilerinin hepsi bebis olarak geri dönsün ve sımsıkı tutunsunlar anneciklerine
Benimde 2.tedavimde 6 yumi gozukmustu opu da 4 tane toplanmıştı sanırım 2 boş oluyor oyüzden 4 tanesini almışlardır
Canim dedigin iğne hakkında hiç bilgim yok 3 tedavimde de kullanmadım

Allahım sağlıkla kucağına aldirmayi nasip etsin merak etme zayif olan digerine yetisir Insallah Allahim gönlüne gore versin

cnm benim benim ikizlerimde öyleydi birinin her an sonlanacağını söylemişti hamdolsun bak 6 aylık olacaklarr rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canim merhaba,bugun sabah oldum,simdi iyi ve evdeyim:)) ama 2gece hastanede kaldim.

canım çok geçmiş olsun inşaALLAH sonucu güzel çıkmıştır 2 gün niye yatırdılar seni herşey yolundadır umarım:44:

Son düzenleme:
inşallah canım inşallah herşey güzel olacak. yarın sabah 9,30 da opum var. İnşallah yuimşler kaliteli olurlar.

canımmmm çıktım opudan 4 tane yumişim var kliniğe teslim ettim geldim sanırım cumartesi transferim var. dua et canım nolur bu sefer değerelerim katlansın ve hamiş kalayım.

canım çoookkk geçmiş olsun ve gözün aydın.inşaALLAH embriyologtan güzel haberler alırsın.cumartesi anne olacağın ilk günün olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…