2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

10 kilo kadar fazlam var canım ama psikolojim suan rejim yapmak istemiyorpilates zumba ve stepe gidiyorum inş ise yarar

10 kilo kadar fazlam var canım ama psikolojim suan rejim yapmak istemiyorpilates zumba ve stepe gidiyorum inş ise yarar

inşallah canımm... ben aldıklarımın üzerine yine hormonlardan almaya başladım zaten 57 idim 64 oldum daha da almak istemiyorum.

inşallah canımm... ben aldıklarımın üzerine yine hormonlardan almaya başladım zaten 57 idim 64 oldum daha da almak istemiyorum.

Bende öyle 6 yılda çok kilo aldım tedavi yüzündensonunda bebisler gelsinde kilo önemli değil

Canım hoş geldin
Daha dün seni sordum ben de arkadaşlara, merak ediyordum ne zamandır. Gördüğüme çok sevindim.
Arkadaşlarına Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun çok üzüldüm.
Benim tedavim 1 ay daha ertelendi haberin var mı bilmiyorum. Bu sefer de doktorumun yurt dışı seyahatine denk geldi. İstersen seni güvendiğim bir arkadaşıma emanet edeyim, istersen de 1 ay erteleyelim dedi. Ben de onu beklemeye karar verdim. Bu aradakilo vermeye devam ediyorum. Son iki ayda 8,8 kg vermişim çok mutluyum bu yüzden.
Senin için de Allah'tan en hayırlısını dilerim. Bence biraz ara vermen, vücudunu dinlendirmen doğru bir karar olmuş, çok yıprandın.
Ramazandan sonra her anlamda daha hazır olacağını tahmin ediyorum. Öperim çok.

kuzum bizde seni çok özledik hepimiz iyiyiz inşallah neşenin değeri yükselirse dahada iyi olcaz.dualarını bekliyoruz

Uzun zamandır giremedim nete kızlar ama bugun fırsat buldum maşşallah birsürü annemiz olmuş allah kucaklarımıza da almayı nasib etsin inşallah...tedaviye başlayan başlıcak olan ve sonuç bekleyen herkesede hayırlı sonuçlar versın inşallah! Bende 25 haftamı bitiriyorum zaman hızlı geçti sanki:))

Canım sağolasın. Amin canım eminim hepimiz tadacağız mutluluğu.

Çatlatma iğnesi yazacağıma toplama iğnesi yazmışım.hastanenşn önünde 00:30 u bekliyorum.

ALLAH sağlıkla kucağına aldirsin kuzum az kalmış Insallah bir avazda kucağına alırsın sağlıkla

Canım kusura bakma , ben görmedim yada dikkat etmedim heralde. Mesaj kutum doluymuş demek. Ben de alıntıla mesaj olarak niye gelmemiş diyordum.

Halen mesaj kutusu dolu diyor:))))

Yarın Ege de randevum var.Özelden numaranızı siz bana yazarmısınız lütfen?

Tecrübelerinizi paylaşalım:)))

Sevgiler....

sanada prensesinede maaşaALLAH canımbütün iyi dileklerin için sağol canım

canım ikimiz ve hepimiz için herşeyin hayırlısı.kilo vermene çok sevindim.tatlıydın zaten şimdi daha tatlı olmuşsundur.her işte vardır bir hayır doktorunun yurt dışına çıkması sana zaman kazandırmış gitsin kilolar gelsin bebiş kilolarıçok haklısın canım yıprandım ve hayal kırıklığı yaşadım biraz daha kendimi iyi hissttiğimde tekrar başlayacağım ama bu güzel mevsimi doya doya yaşayacağım sonrasında inşaALLAH ALLAH Kerimgöbüşlerimizin sağlıklı bir gebelikle şişmesi dileği ile ben de kocaman

Canım sağolasın. Amin canım eminim hepimiz tadacağız mutluluğu.

Çatlatma iğnesi yazacağıma toplama iğnesi yazmışım.hastanenşn önünde 00:30 u bekliyorum.

canım inşaALLAH herşey güzel olacakönceden benimde çatlatma iğnelerim kalçadan yapılıyordu hastane önünde bende beklerdim çok stresli bilirim o duyguyu

En yakın arkadaşım evlendi kuzum onunla ilgilendim
Tedaviyi temmuzda düşünüyorum canım vücudum biraz daha dinlensin spora gidiyorum bu zaman içinde de kilo vermem lazım

herşey güzel olacak arkadaşın bir ömür mutlu olsun bizim gibi bebek hasretiyle boğuşmasın inşaALLAHspor yaparak çok güzel kilo verirsin canım ben tek başına diyet yaparak kilo vermedim ama spor yapınca daha kolay oluyor inşaALLAH temmuzdan sonra göbüşün şişmeye başlar

Amin bitanem inşallah

allahım hayırlı bi kapı açsın sanada bizede inşallah..

Dr neye dayanarak söyledi bunu? Ayrıca yumurta sayısı da kalitesi de her ay aynı olmuyor ki? Yaşın henüz genç. Yumurta kaliten içi bir şey kullanıyor musun?

Canim burda 4 denemem olunca doktor bu aciklamayi yapti yumurtalarin cok kalitesiz dedi denemem artik bir anlami yok dedi ama her denememde 6-7 yumurta toplaniyor ve 5.gün transfer ediliyor a kalite degil belki ama cok kotude degil embriologlar hep iyi gelisiyor diyordu ve 5.güne kadar gelisim gösteriyorlardi ve transfer ediliyordu ve bu defada negatif olunca bu aciklamayi yapti inan ne yapacagimi bilmiyorum ilac falan onermedi kalite icin birsey kullanmiyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…