• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar moralim bozuk sadece 10 puan artmis deger carsambaya tekrar dediler ama pek umudum yok carsambaya kadar giremeyebilirim dualariniz icin hepinizden allah razi olsun

Canım benim Allahım yardım ersin dualarım seninle canım. içim tuhaf oldu Kurban olduğun rabbim duy sesimizi nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çarşambaya kat kat artırrrrrr:16::16::16::16:

kaç gün sürmüş oldu iğneler şimdi :49: Bende bugün başladım biliyomusun selen :1:

canım bugün iğne olmayacağım şimdi sen sorunca saydım 10 gündür sadece menegon iğne kullanıyorum ama 3 gündür orgalutron kullanıyorum büyüyenleri korumak içinmiş. bu akşamda 7 de orgalutron kullanıcam. gece de 00,30 da çatlatma iğnem var.

bitanem çok sağol. Puregon 150+ menopur 150 ile başladık cuma sabahı muayene.sanırım daha kısa sürecek bu sefer :1: Opunda dolu dolu yumoşun olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

canım senin ki değişik sanırım. puregon da menapurda yumurta büyütmek için iki iğneyi karıştırmışlar değil mi?

kısss kaliteli olsun yumişlerimiz dolu dolu inşallah.

Son düzenleme:
canım bugün iğne olmayacağım şimdi sen sorunca saydım 10 gündür sadece menegon iğne kullanıyorum ama 3 gündür orgalutron kullanıyorum büyüyenleri korumak içinmiş. bu akşamda 7 de orgalutron kullanıcam. gece de 00,30 da çatlatma iğnem var.

canım senin ki değişik sanırım. puregon da menapurda yumurta büyütmek için iki iğneyi karıştırmışlar değil mi?

kısss kaliteli olsun yumişlerimiz dolu dolu inşallah.
ilkindede böyleydi fakat menopur 75 ken 150 yaptılar kısa sürede büyüsünler diye :1: benmkide 10 gün sürmez sanırım inşallah uzamaz tabide :1: kız bitirdin sen sıra bende ay çok heyecanlı :1::1:

ilkindede böyleydi fakat menopur 75 ken 150 yaptılar kısa sürede büyüsünler diye :1: benmkide 10 gün sürmez sanırım inşallah uzamaz tabide :1: kız bitirdin sen sıra bende ay çok heyecanlı :1::1:

canım bir bildikleri vardır kesin. inşallah uzamaz canım.

valla bitirdim ya... az kaldı hatice bol bol dua edelim biz. rabbim yüzümüzü güldürsün. benim bugün en büyüğü 18 di.

birde bende iğneye başladığım gün e2 ölçtürdüler. ankaraya geldiğimde ölçtürdüler. birde bugün istediler clinikten çıkınca gittim bugün değişik birde prosgestan istediler. yani 2 gibi verdim şimdi çıkmıştır sonuç.

bir önceki tüpbebekte bunların hiçbirini istememişlerdi. sonuçları sen değerlendirebilirsen arayım sana yazayım olurmu?

Son düzenleme:

valla bitirdim ya... az kaldı hatice bol bol dua edelim biz. rabbim yüzümüzü güldürsün. benim bugün en büyüğü 18 di.

birde bende iğneye başladığım gün e2 ölçtürdüler. ankaraya geldiğimde ölçtürdüler. birde bugün istediler clinikten çıkınca gittim bugün değişik birde prosgestan istediler. yani 2 gibi verdim şimdi çıkmıştır sonuç.

bir önceki tüpbebekte bunların hiçbirini istememişlerdi. sonuçları sen değerlendirebilirsen arayım sana yazayım olurmu?

canım benm sonuçlardan hiç anlamamki ama şöyle yapayım ben dönem dönem çıkan değerlerimi sana yazayım olurmu ? sende bu arada sonuçlarını buraya yazarmısın ??

canım 29 kasım adetin 2.günü fsh - 5,97 e2- 22 progesteron - 0,2 çıkmıştı.sonra iğneleri kullanmaya başlayınca 2 günde bir kan değermi yazıyorum
2 aralık-e2 141
4 aralık-e2 367 lh-5,24
7 aralık son gün çatlatma iğnesinden önceki son kanda e2 1046 progesteron 0,3

yani opuya hazırdı sonuçlar dediler.

canım benm sonuçlardan hiç anlamamki ama şöyle yapayım ben dönem dönem çıkan değerlerimi sana yazayım olurmu ? sende bu arada sonuçlarını buraya yazarmısın ??

iğneye başlamadan 1 gün önce e2=9,59

iğnenin 5. günü e2=53,50

e2=1063

puregesteron= 0,522 iyimiki ilk defa ölçüldü canım benim daha önce bunlara bakılmamıştı bile

Kizlar dr'dan ciktim allahima sukurler olsun cift kese gorundu birinin gelisimi digerinden zayif dedi takibe aldi rabbim hepinize yasatsin bu mutlulugu

gozun aydin canim, insallah ikiside saglikli bebisler olurlar annelerinin kucagina doguveriirler:52::52:
kızlar iğnelere bugün başlıyorum ama test sonucum yüksek çıktı ya nedenki ?

fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3

e2 ilk tüp bebeğimde 22 ile başlamıştık neden böyle olduki ?:26::26:

canim hadi hayirli ugurlu olsun, guzel haberler yakindirrrr:16::16:

Kızlar 11 de randevum vardı. yumişler çok iyi rahim kalınlığı da süper dedi doktor. bu gece 00,30 da çatlatma iğnemi olucam.

Çarşamba günü Allah izin verirse opum var.:18::18::18::18::18::18:

Selencim bebisleri cok yakinda aliyorsun demek, cok sevindim gozun aydin:52::52:

Nesecim degerin artacak insallah dua etmeye devam edelim insallah artar Allahim...

Amaya kisssss napyon:33::33:

bende de fazla bulanti yok ama bu mide yanmasi beni mahfediyor..bugun bebisimin kalp atisi 149 du bu hizda olunca kiz oluyomus guya esim internetten arstirmis dogrumu acaba:53::53: gerci gecen hafta 159 du:53: doktor bisi demedi..sanirim degisiyor gun gun..bu konuda bilgiisi olan varmi acepp??
hepiciginizi cok cok operim adini sayamadigim kader arkadaslarimmmmm:16::16:

Son düzenleme:
gozun aydin canim, insallah ikiside saglikli bebisler olurlar annelerinin kucagina doguveriirler:52::52:

Selencim bebisleri cok yakinda aliyorsun demek, cok sevindim gozun aydin:52::52:

Nesecim degerin artacak insallah dua etmeye devam edelim insallah artar Allahim...

Amaya kisssss napyon:33::33:

bende de fazla bulanti yok ama bu mide yanmasi beni mahfediyor..bugun bebisimin kalp atisi 149 du bu hizda olunca kiz oluyomus guya esim internetten arstirmis dogrumu acaba:53::53: gerci gecen hafta 159 du:53: doktor bisi demedi..sanirim degisiyor gun gun..bu konuda bilgiisi olan varmi acepp??

evet canım benim mutlu sona gün be gün yaklaşıyorum inşallah. Allahım hepimizi musmutlu etsin inşallah.

Canım sağlıklı olsun da kıs erkek farketmez hoş ben ikisinden de istiyorum çok şeymi istiyorum bilmiyorum ama Allahım yardım etsin hepimize

evet canım benim mutlu sona gün be gün yaklaşıyorum inşallah. Allahım hepimizi musmutlu etsin inşallah.

Canım sağlıklı olsun da kıs erkek farketmez hoş ben ikisinden de istiyorum çok şeymi istiyorum bilmiyorum ama Allahım yardım etsin hepimize

sen iki koydurcaksin dimi canim, hadi bir kiz biri erkek olur insallah...gonlune gore olurr:16::16::16: tabi ilk once saglikli olsunlardaaaa

iğneye başlamadan 1 gün önce e2=9,59

iğnenin 5. günü e2=53,50

e2=1063

puregesteron= 0,522 iyimiki ilk defa ölçüldü canım benim daha önce bunlara bakılmamıştı bile

tamam işte süper :emir_bebek: e2 1000 in üzerinde olunca yumurtalar 36 saat içinde çatlayacak demekmiş.o yüzden artık opu zamanın gelmiş.progesteronda en son bakılr rahim kalınlığı için.senin rahminde embriyoyu kapmak için hazır demek.allahın izniyle :52:

canımmm sağol bitanem az kişi kaldık bak duaları azaltma döverim seni :13:

Slm arkadaslar biraz toparlandiktan sonra buraya girebildim uzun zaman oldu girmeyeli.hamile olan arkadaslar hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin allah tedavisi olanlar test gününü bekleyenler güzel haberler alırsıniz insallah. Benim durumuma gelince morelim cok bozuk almanyadaki doktorum yumurtalarin kalitesi cok kötüymüs tedaviyi birakmami söyledi bütün dünyam yikildi ne yapacagimi bilemiyorum 5 denemem oldu yasim 33 ve bütün umutlarimi bitirdi bir kelimesiyle bana yardimci olun lutfen buenimle bu durumda olan arkadaslar ne yaptiniz lutfen bana umut olun allaha emanet olun hepinizin duacisiyim <3 <3

Dr neye dayanarak söyledi bunu? Ayrıca yumurta sayısı da kalitesi de her ay aynı olmuyor ki? Yaşın henüz genç. Yumurta kaliten içi bir şey kullanıyor musun?

Dualarımız seninle arkadaşım.İnşallah bir sıkıntı olmayacak moralini yüksek tut lütfen.Sana birkaç kez yazdım ama cevap alamadım.
Bende egede düşünüyorum.Tecrübelerinden faydalanmak isterim.Özelden yazamadım mesaj kutusu doluymuş.Lütfen sen özelden numaranı yazarmısın? Tşk,
Görüşmek üzere,

Canım kusura bakma , ben görmedim yada dikkat etmedim heralde. Mesaj kutum doluymuş demek. Ben de alıntıla mesaj olarak niye gelmemiş diyordum.

Kizlar hamileyim cok sukur 10.gun degerim 50 inss kat ve kat artar cok mutluyum sevincten mesaji bile yazamadim iki kere giris yaptim
Cok sukur hamileyim cnm inss allah kalan arkadaslarima da nasip etsin

Cnım ok tebrik ediyorum. Çok mutlu oldum canım. İnşllah evet, arkdaşlarımız da güzel haberler alırlar bu sefer.

Amin sari papatyam sizin dugunde cok guzel olmus maasallah nedimelikte cok yakismis Rabbim gulen yuzunu hic soldurmasin mutlulugunuzu hayirli saglikli bir evlatla arttirsin insallah Allah im tez vakitte insallah sizlerede bu guzel gunleri gormeyi nasip etsin
Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah:16::16::16:
kızlar iğnelere bugün başlıyorum ama test sonucum yüksek çıktı ya nedenki ?

fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3

e2 ilk tüp bebeğimde 22 ile başlamıştık neden böyle olduki ?:26::26:
Canım tedavin hayırlı sonu bebisli olsun inşallah:16::16::16:
Kizlar dr'dan ciktim allahima sukurler olsun cift kese gorundu birinin gelisimi digerinden zayif dedi takibe aldi rabbim hepinize yasatsin bu mutlulugu

:46::46::46: gozunaydın canım rabbim kucağına almayi nasip etsin:16::16::16:

Kızlar 11 de randevum vardı. yumişler çok iyi rahim kalınlığı da süper dedi doktor. bu gece 00,30 da çatlatma iğnemi olucam.

Çarşamba günü Allah izin verirse opum var.:18::18::18::18::18::18:

Kuzum çarşamba günü bol bol yumilerin olsun inşallah dualarim seninle:16::16:

Back