2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

uzun zamandır sizlerden ayrı kaldım.niyese küretaj sonrası vücut olarak toparlanamadım.1 hafta önce ilaç kullanarak adet oldum yoğun bir şekilde devam ediyor.işbaşı yaptığımdan beri hızlı bir tempoda çalışıyorum,akşamları pert olmuş bir şekilde evde oluyorum ve kendimi çok yorgun hissediyorum.bunların üzerine 2 haftadırda 3 tane iş arkadaşımızı kanser hastalığından birkaç gün arayla kaybettik moralim çok bozuldu toparlanmam zaman aldı bu arada sizleri de çok merak ettim ve çooookkkkkk özledim geçmiş sayfaları okuyamadım herkesin iyi olmasını ümit ediyorumcanım unbelivable dünyadaki en güzel sesi duymuşsun gözün aydın Rabbim sonuna kadar güzel haberler almanı nasip etsinselencim seninde büyük gün çarşamba inşaALLAH Neşe ve sen bizlere güzel haberler verirsin...sevgili Serenay83canım seninde gözün aydın olsun inşaALLAH sonuna kadar güzel haberler alırız.Neşecim canım inşaALLAH çarşamba günü değerin çok güzel çıkar Rabbim yüzünü güldürsünHaticim seninde tedavin hayırlı olsun herşey yolunda gider inşaALLAHamayacım.monica,nazan,melinda,güzbahar canlarım ve adını atladığım arkadaşlarım umarım herşey yolundadır...bebeğim34 ne durumda aklım hep ondaydı:44:dediğim gibi sayfaları okumadan yazıyorum geçmiş sayfalardaki hüzünlerinizi ve sevinçlerinizi bütün kalbimle paylaşıyorum hepimiz için herşey çoookkkk güzel olur inşaALLAH

Kuzum merak ettik seni iyi olmana sevindim basınız sağolsun Rabbim ailelerine sabır versin tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun:26::26:

Kuzum merak ettik seni iyi olmana sevindim basınız sağolsun Rabbim ailelerine sabır versin tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsun:26::26:

sağol canım benim.şuan tedaviyi düşünmüyorum kanımdaki beta-hcgnin düşmesi çok uzun sürdü hormonlarım hamile gibi beni şişirmeye devam etti.ilaçla adet oldum biraz dinlenmek istiyorum Ramazan ayından sonra başlarım diye düşünüyorum.sen ne yaptın tatlım (düğünlerde gezmelerde resimlerini görüyorum ) tedaviye başlayacakmısın

canimmm nerelerdesin ozlettin kendinii..insallah bir an once feraha cikarsin canim dualarim seninle..ayyy cok uzuldum 3 kisi birden ne oluyor yahuu, Allah rahmet eylesin etkilemistir senide canim, insallah bundan sonra guzel gunlerin olsun, mutlu haberlerini paylas bizimle..cok tesekkur ederim tatlim, bebegimiz saglikli gidiyor cok sukur, ama ben yine tabi duyamadim sadece gordum:))dopler ultrason yok maalesef, vajinal ultrasondan bakiliyor hala, 1 ay sonra kendi dogum doktoruma sevk edecekler orada duymayi umuyorum canim..insallah guzel gunleirn yakindir cok opuyorum seni arayi bu kadar acmaa

Kizlar moralim bozuk sadece 10 puan artmis deger carsambaya tekrar dediler ama pek umudum yok carsambaya kadar giremeyebilirim dualariniz icin hepinizden allah razi olsun

Allahımmmm lütttfeeen duy sesimizi Yarabbimm!!! Canımmm inşallahhh değerin kat katt artar. Nolur moralini yüksek tut!!!

canım benim herzaman güzel haberler almanı dilerim hamileliğin çoookkk güzel geçsin inşaALLAHçok haklısın canım ölen iki arkadaşı iyi tanıyordum çok üzüldüm yüzleri gözümün önünden gitmiyor mekanları cennet olur inşaALLAHbundan sonra buralardayım

sen iki koydurcaksin dimi canim, hadi bir kiz biri erkek olur insallah...gonlune gore olurr tabi ilk once saglikli olsunlardaaaa

canım kaçtane koyacaklarını bilmiyorum zaten 2 den fazla koymuyorlarmış. inşallah transfere kadar kaliteli olurda hepsi ne güzel olur ama

amin canım senin bebişinde sağlıklı olur inşallah

sağol canımcım daha önce hiç ölçülmediği için bu konuda cahil kalmışım

tüp bebekte 2. olunca bişeyler biliyorum da :)

Kuzum çarşamba günü bol bol yumilerin olsun inşallah dualarim seninle

canım benim benimde hep dualrım seninle sizinle

kader arkadaşlarım o kadar rahat yazışıyorum ki sizinle allah hepinizden razı olsun.

GÖNLÜMÜZDEKİNİ VER YARABBİMMMMM. SAĞLIKLA İMANLA VER ALLAHIM.

CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM seni özledim arkadaşım ben 2. tüpe başladım bu gece toplama iğnem var sensiz gitmiyor eksik kaldım gülüm

bu arada başınız sağolsun bitanemm

CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM seni özledim arkadaşım ben 2. tüpe başladım bu gece toplama iğnem var sensiz gitmiyor eksik kaldım gülüm

bu arada başınız sağolsun bitanemm

çok sağol canım beniminşaALLAH bu sefer yavrularını yada yavrunu kucağına alacaksınher işin kolay olsun inşaALLAH

amin canim rahat uyusunlar...dondugune sevindimm saol kuzummm seninde cok guze gunler bekliyor insallah

canım kaçtane koyacaklarını bilmiyorum zaten 2 den fazla koymuyorlarmış. inşallah transfere kadar kaliteli olurda hepsi ne güzel olur ama

amin canım senin bebişinde sağlıklı olur inşallah

insallah bol bol kaliteli yumurtan, saglikli embislerin olur canim kardeside cikartirsiniz aradan, harika olur

En yakın arkadaşım evlendi kuzum onunla ilgilendim
Tedaviyi temmuzda düşünüyorum canım vücudum biraz daha dinlensin spora gidiyorum bu zaman içinde de kilo vermem lazım

çok sağol canım beniminşaALLAH bu sefer yavrularını yada yavrunu kucağına alacaksınher işin kolay olsun inşaALLAH

Canım sağolasın. Amin canım eminim hepimiz tadacağız mutluluğu.

Çatlatma iğnesi yazacağıma toplama iğnesi yazmışım.hastanenşn önünde 00:30 u bekliyorum.

En yakın arkadaşım evlendi kuzum onunla ilgilendim
Tedaviyi temmuzda düşünüyorum canım vücudum biraz daha dinlensin spora gidiyorum bu zaman içinde de kilo vermem lazım

Canım benim hayırlısı inşallah. Ben ilk tüpten sonraki kiloları veremedim. Arada düşük yapınca oda eklendi. Şimdi yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Canım ben 7 kilo kadar aldım senin fazlan ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…