- 9 Ağustos 2011
- 7.770
- 1.539
- 448
- 41
insss cnm benim katlanmstir inss
İnss topigimizde hamis olmayan kal-ma-ya-cak İNŞALLAH
Aminnnn bence bu sene sonuna kadar burdaki herkes hamis olcak inşallah; )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insss cnm benim katlanmstir inss
İnss topigimizde hamis olmayan kal-ma-ya-cak İNŞALLAH
Aminnnn bence bu sene sonuna kadar burdaki herkes hamis olcak inşallah; )
Cok tesekkur ederiz teyzesi darisi senin ve tum bekleyen kardeslerimizin basina insallah.bu arada halaylar cekilmis maasallah dugun guzel gecmis dokmusun kurtlarini sendende tez vakitte guzel haberler alalim insallah canim
Paşa geliyor demek gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsinKizlar bugun doktora gittik cok sukur bebisimiz cok iyi ellerini basinin altina koymus yaramazim benim bacaklarda capraz atmis keyif yapiyo sora fingir fingir oynadi maasallah haftasi ile uyumlu 99 gr olmus buyuk ihtimalle erkek dedi doktor ama kordon cok onunde kesin diyemem dedi ama buyuk ihtimal erkek duruyo dedi yani Allah nasip ederse "Muhammed" imiz geliyo teyzeleri Rabbim peygamber efendimizin ahlaki ile donatsin onun ismi hurmetine onu hayirli eylesin insallah cok cok opuyoruz sizi
Kizlar hamileyim cok sukur 10.gun degerim 50 inss kat ve kat artar cok mutluyum sevincten mesaji bile yazamadim iki kere giris yaptim
Cok sukur hamileyim cnm inss allah kalan arkadaslarima da nasip etsin
Paşa geliyor demek gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin
canım tebrik ederim çok sevindim pazartesi günü değerin dahada artsın inşallah
Kizlar yarin ultrasonumuz var keseyi gorcez allahin izniyle cok heyecanliyim gunler gecmedi yarin durumla ilgili haberdar ederim opuldunuz:)
canım inşallah tedaviye gerek kalmaz seninki inşallah canımsınMutlu musmustlu haftalar olsun hepinize guzel haberlerle susleyin uğurlu topigimusi değerler artacak keseler gosukecek yeni bebislerin geleceği tedaviler başlanacak yani çoook Gusel günler bizi bekliyo banada nasip olurmu acaba buraya yazmak daha görünürde tedavi filan yok ama sizleri böyle okudukça benimde badlayasim geliyo darisi bislerin başına opuldunuzzzzz
Canlar hepinize iyi haftalar diliyorum... Hep sevinçli haberler paylaşacağımız, mutlulukları çoğaltacağımız bir hafta olsun inşallah.
Neşeeeeee, çok sevindim gözün aydın canım. Tebrik ediyorum harika bir haber bu! :119::119::119: Bugün inşallah değerin katlanmış olsun, içimiz iyice rahat etsin.
Sezer, adet gördün mü? Tarlusal'e bana mısın demeyen ilk kadın olabilirsin. Merakla bekliyorum.
Bugün nazan hiteroskopi olacak, ondan da güzel haberler alacağız inşallah.
Cicibebe, yeliz ve kalbimdesinden haberi olan yok di mi? Onları da çok merak ediyorum, güzel haberlerle dönsünler inşallah.
Selen, hati, sahra tedavileriniz hayırlı olsun, mini mini bebelerle sonuçlansın, onlar ayaklarını sürtsün bizimkiler de peşlerinden gelsin.
Kalinkam, Allah yavrunuzu bağışlasın size çok sevindim maaşallah
Alfabe, aklına nolur kötü şeyler getirme. %1-2 ihtimal dediğin şey hayatta her şeyde var! İyi bak kendine de bebişine de canım.
Cuma günü güzbaharla konuştum çok sevdim ki onu ben
Amayaacım şu an sana sorum yok sadece öpesim geldi
ne güzel insanlarsınız, her birinizi bulduğum tanıdığım için çok mutluyum.
Amin nesecim inşallah kuzum seninde bugün değerini artmis görelim icimiz rahat etsin inşallahinss cnm benim cooook tesekkurler
cnm inss hersey yoluna girsin bebislerinizde gelince mutlu huzurlu bir aile olun inssss
cnm bende ilk 3 gun dikkat ettim ondan sonra yuz ustu haric yattim cnm kasma kendini inss olacak cnm
Hayirli ugurlu olsun inss tedavin sonu bebisli olsun inss cnm
İnşallah tatlim yaa sende biran evvel basla seninde gunlerini ben sayayimGeçer geçer bak ben sıfırdan basliyorum daha çok var senin herseyin bitti gün sayiyosn maşallah:)
Canim benim Teşekkürler güzel dileklerin için o senin güzelliğinCanlar hepinize iyi haftalar diliyorum... Hep sevinçli haberler paylaşacağımız, mutlulukları çoğaltacağımız bir hafta olsun inşallah.
Neşeeeeee, çok sevindim gözün aydın canım. Tebrik ediyorum harika bir haber bu! :119::119::119: Bugün inşallah değerin katlanmış olsun, içimiz iyice rahat etsin.
Sezer, adet gördün mü? Tarlusal'e bana mısın demeyen ilk kadın olabilirsin. Merakla bekliyorum.
Cicibebe, yeliz ve kalbimdesinden haberi olan yok di mi? Onları da çok merak ediyorum, güzel haberlerle dönsünler inşallah.
Selen, hati, sahra tedavileriniz hayırlı olsun, mini mini bebelerle sonuçlansın, onlar ayaklarını sürtsün bizimkiler de peşlerinden gelsin.
Alfabe, aklına nolur kötü şeyler getirme. %1-2 ihtimal dediğin şey hayatta her şeyde var! İyi bak kendine de bebişine de canım.
Amayaacım şu an sana sorum yok sadece öpesim geldi
monicaaaaaaaaaaa naber kız nerelerdesin
İyilik canım buralardayım da yeni bir haberim yok... Gün saymaya devam ediyorum, doktorum gezmelerde. :):)
Diyete spora sardırdım, 7 kiloyu geçti zayıflamam. Açım ama mutluyum çok şükür :)
Neşecim çok çok sevindim,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş🙏🙏 hatibulutçum inş sendende güzel haberler alacağız inanıyorum ,dualarım. Sizinle sevgilerle🙏🙏
ay ne güzel ya yaz geldi kilo vermek şart oldu.7 kilo ha vay beeeeeeeee peki tedavi ne zaman olacak ?
Allah izin verirse Haziran başı transfer olacak hesaplarıma göre :)
Sagol arkadasim inss katlanir allah sizlerede nasip edecek inssPaşa geliyor demek gozunaydin canım Rabbim kucağına almayi nasip etsin
canım tebrik ederim çok sevindim pazartesi günü değerin dahada artsın inşallah
Hadi inss yarin bize guzel haberle gel cnmKizlar yarin ultrasonumuz var keseyi gorcez allahin izniyle cok heyecanliyim gunler gecmedi yarin durumla ilgili haberdar ederim opuldunuz:)
cnm benim inss bugun degerm katlanmistir cok tesekkurler inss seninde guzel haberlerini alacagimiz gunler yakinda cnmCanlar hepinize iyi haftalar diliyorum... Hep sevinçli haberler paylaşacağımız, mutlulukları çoğaltacağımız bir hafta olsun inşallah.
Amayaacım şu an sana sorum yok sadece öpesim geldi :16
Neşecim çok çok sevindim,rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş🙏🙏 hatibulutçum inş sendende güzel haberler alacağız inanıyorum ,dualarım. Sizinle sevgilerle🙏🙏