Kizlar dr'dan ciktim allahima sukurler olsun cift kese gorundu birinin gelisimi digerinden zayif dedi takibe aldi rabbim hepinize yasatsin bu mutlulugu
kizlar dr'dan ciktim allahima sukurler olsun cift kese gorundu birinin gelisimi digerinden zayif dedi takibe aldi rabbim hepinize yasatsin bu mutlulugu
1 -2 farketmez rabbim sağlıklı evlat versinde..çok sevindim serenaycım hayırlı olsun
cok sagol haticim dualarimdasin guzel haberlerini bekliyorum ins.
kızlar iğnelere bugün başlıyorum ama test sonucum yüksek çıktı ya nedenki ?
fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3
e2 ilk tüp bebeğimde 22 ile başlamıştık neden böyle olduki ?:26::26:
Gozun aydin cnmKizlar dr'dan ciktim allahima sukurler olsun cift kese gorundu birinin gelisimi digerinden zayif dedi takibe aldi rabbim hepinize yasatsin bu mutlulugu
fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3
ayy cnm cok sevindim bi sorun olmadigina inss bolbol kaliteli yumi olsun inssestrofem içtiğim için yüksek çıkmış normalmiş hamdolsun.sanırım iğne sürecim çok uzamayacak inşallah birsürü yumurtam olur aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kizlar pztesi oldugu icin hast cok kalabalikmis sonuc 3.5 demisler esime olecem heycandan
Gozun aydin cnmmasallah inss allah ta.amina erdirsin cnm
ayy cnm cok sevindim bi sorun olmadigina inss bolbol kaliteli yumi olsun inss
Kizlar dr'dan ciktim allahima sukurler olsun cift kese gorundu birinin gelisimi digerinden zayif dedi takibe aldi rabbim hepinize yasatsin bu mutlulugu
Mutlu musmustlu haftalar olsun hepinize guzel haberlerle susleyin uğurlu topigimusi değerler artacak keseler gosukecek yeni bebislerin geleceği tedaviler başlanacak yani çoook Gusel günler bizi bekliyo banada nasip olurmu acaba buraya yazmak daha görünürde tedavi filan yok ama sizleri böyle okudukça benimde badlayasim geliyo darisi bislerin başına opuldunuzzzzz
Canlar hepinize iyi haftalar diliyorum... Hep sevinçli haberler paylaşacağımız, mutlulukları çoğaltacağımız bir hafta olsun inşallah.
Neşeeeeee, çok sevindim gözün aydın canım.Tebrik ediyorum harika bir haber bu! :119::119::119: Bugün inşallah değerin katlanmış olsun, içimiz iyice rahat etsin.
Sezer, adet gördün mü? Tarlusal'e bana mısın demeyen ilk kadın olabilirsin.Merakla bekliyorum.
Bugün nazan hiteroskopi olacak, ondan da güzel haberler alacağız inşallah.
Cicibebe, yeliz ve kalbimdesinden haberi olan yok di mi? Onları da çok merak ediyorum, güzel haberlerle dönsünler inşallah.
Selen, hati, sahra tedavileriniz hayırlı olsun, mini mini bebelerle sonuçlansın, onlar ayaklarını sürtsün bizimkiler de peşlerinden gelsin.
Kalinkam, Allah yavrunuzu bağışlasın size çok sevindim maaşallah
Alfabe, aklına nolur kötü şeyler getirme. %1-2 ihtimal dediğin şey hayatta her şeyde var! İyi bak kendine de bebişine de canım.
Cuma günü güzbaharla konuştum çok sevdim ki onu ben
Amayaacım şu an sana sorum yok sadece öpesim geldi
ne güzel insanlarsınız, her birinizi bulduğum tanıdığım için çok mutluyum.
fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3
estrofem içtiğim için yüksek çıkmış normalmiş hamdolsun.sanırım iğne sürecim çok uzamayacak inşallah birsürü yumurtam olur aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben de tan sana diyecektim ki saraçoğlu bana dedi ki e2 nin 50 nin üzerinde olması gerek, fsh ın da 10un altında.... ideal bebek tutunma zamanı böyle oluyomuştedavi sırasında da bu değerlerin sürekli ölçülmesi gerekmiş.... sen de iyi başlamışsındır, sonu bebiişli olur inşallah canım benim, gel gel seni de öpiyimmmmmm
son yarım saat.allahım sana sığınıyoruz.senden başka gidecek kimsemiz çalacak kapımız yok.neşenin evlatları inşallah ona sımsıkı tutunmuştur inşallah 3 kat artmıştır değeri.ne olursun allahım din kardeşime en güzel sonuçları ver.canı gönülden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnmm son durumun ne merek ettim inş kat kat katlanmıştır değerin
ben de çok merak ediyorum, güzel haberlerle gel inşallah.
Kizlar moralim bozuk sadece 10 puan artmis deger carsambaya tekrar dediler ama pek umudum yok carsambaya kadar giremeyebilirim dualariniz icin hepinizden allah razi olsunsend e öpüldün tatlımmmmmminşallah tedaviye hiç gerek kalmaz, mucizen geliverir; Rabbim "Ol!" desin yeter.....
hadi öp öpdu ben de seni öpiyim, şööööyleee ıslak ıslak şlaaappp şşluuuppp sesleri eşliğindeeeee
güzbahar süperdir yahu.... bebek de öyledir... kalinkam da... ay ben her birinizi pek çok pek çok severim
şükürler olsun canım, inşallah gelişimi zayıf olan da diğerini yakalar tatlımmmm
ben de tan sana diyecektim ki saraçoğlu bana dedi ki e2 nin 50 nin üzerinde olması gerek, fsh ın da
10un altında.... ideal bebek tutunma zamanı böyle oluyomuştedavi sırasında da bu değerlerin sürekli ölçülmesi gerekmiş.... sen de iyi başlamışsındır, sonu bebiişli olur inşallah canım benim, gel gel seni de öpiyimmmmmm
NEŞEEEEEE saat 5 e geliyo tatlım hadi gel artıkkkkkk.... çatlıycaz ki meraktan:26::26::26::26:
kizlar moralim bozuk sadece 10 puan artmis deger carsambaya tekrar dediler ama pek umudum yok carsambaya kadar giremeyebilirim dualariniz icin hepinizden allah razi olsun
kızlar 11 de randevum vardı. Yumişler çok iyi rahim kalınlığı da süper dedi doktor. Bu gece 00,30 da çatlatma iğnemi olucam.
çarşamba günü allah izin verirse opum var.:18::18::18::18::18::18:
fsh---2,45
e2---177
progesteron ---0,3
canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun. Hangi iğnelere başladılar. Allahım yüzümüze baksın ya şunun şurasında kaç kişi kaldık ki şurda bizimde yüzümüzü güldürsün rabbim.
Canım benimde çarşamba günü opum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?