2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kizlar hamileyim cok sukur 10.gun degerim 50 inss kat ve kat artar cok mutluyum sevincten mesaji bile yazamadim iki kere giris yaptim Cok sukur hamileyim cnm inss allah kalan arkadaslarima da nasip etsin

Cok şukur cnm hamileyim inss sira sende cnm deger nasil sence heycandan mesaj bile yazamiyorum ya

cok şükür hamilesin artar Allahin izni ile aaayyy nese kendim gibi sevindim sanki senin pozitif olunca bnm kide olacak gibi totem gibi iste bosver beni sacmaliyorum sevincten :119::119: allah saglikla kucaginiza aldığınız gunleri gostersin kuzum

Son düzenleme:
Kizlar hamileyim cok sukur 10.gun degerim 50 inss kat ve kat artar cok mutluyum sevincten mesaji bile yazamadim iki kere giris yaptim
Cok sukur hamileyim cnm inss allah kalan arkadaslarima da nasip etsin

Çok sevindim allah kucağınıza da almayı nasip etsin..

Darısı bizlerin başına:)))))

sagol cnm arkadasim butun yuregimle inss sira sende bende senin halaylarini cekecem burda inss

Çok sevindim allah kucağınıza da almayı nasip etsin..

Darısı bizlerin başına:)))))
Cok tesekkur ederim inss allah butun isteyenlere nasip etsin

sagol cnm arkadasim butun yuregimle inss sira sende bende senin halaylarini cekecem burda inss

Cok tesekkur ederim inss allah butun isteyenlere nasip etsin

İnşallah canim inşallah hemşom cifte halay tey tey flash tv deki teyzeler gibi hemde :)

Kizlar hamileyim cok sukur 10.gun degerim 50 inss kat ve kat artar cok mutluyum sevincten mesaji bile yazamadim iki kere giris yaptim

Canım benim harikaaaaaaaaaaaaaa

İnşallah değerin kat kat artar canım.

Yemin ediyorum emindim. Allahım kucağına almayı da nasip etsin.

Allahım hepimize yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin. AMİN

Halay çekecektik ama cepten onu yapamıyorum. Seni kocaman öpüyorum.

Neseeeeeee daha yataktan kalkmadan teli aldim senin sonucuna bakmak icin noluyo diyo esim:)) cok sevindim canim benimmm insallah kat kat artacak degerlerin hayirli ugurlu olsunn tatlim ayy halay cekemiyom bende teldennnn hadi bakalim sira kimdeeee:))

biliyordum ya oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah kat kat artar pazartesi günü aminnnnnnnnnnnnnn

2010 da istanbul acibadem tüp merkezinde tedavi oldum oda negatif oldu maalesef temmuzda türkiyeye gelecem insallah ordada görünmek istiyorum bakalim onlar ne diyecek hayirlisi artik canim

allahım hayırlı bi kapı açsın sanada bizede inşallah..

Masallah canim tebrik ederim gozun aydin Allshim saglikla kucagina aldirsin keyifli bir hamileligin olur insallah burasi cok ugurlu bir topik buranin uguru bizim gibi Sira bekleyenlerede nadip olur insallah darisi bizim basimiza

özür dilerim kızlar haklısınız oysaki adet olmamak iyi bişey belki hamileyimdir dimi idrarda görünmeyen hamilelikte olabilir hem
sezercim sen naptın ne durumdasın ?? selen nasıl gidiyio ??

Canımm bugün itibariyle adet günümü 21 gün geçti ve hala adet olmayı böylece yeni tedaviye başlayabilmeyi umut ederek bekliyorum. Walla biraz daha adet olamazsamm patlayacağım sanırım. Her yerim şişti yani :

Canımmmmmmm çooooooooooooooook tebrikk ederimmm. Yüce rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Bak şu an tam da ezan okunuyor

haha söktürücü kullanıyomusun

gözun aydın canım

İnşallah canim inşallah hemşom cifte halay tey tey flash tv deki teyzeler gibi hemde :)

Neseciiimmm tebrik ederimmm cok ama coookk mutlu oldum cnm rabbim tamamina erdirsin:)

Nesecim maasallah subhanallah cok sevindim Allah im tamamina erdirsin insallah senin kacinci gun transferiydi insallah degerin kat kat katlanir hersey yolunda gider Rabbim kucagindada sevindirsin insallah boyle guzel haberler geldikce cok seviniyorum darisi tum kardeslerimize insallah

Sagol kalinkam 3.gun cnm bugunde 10. gun transferimin inss pzartesi tekrarlicam cnm yeniden testi inss katlanarak devam eder
Allah oglunu sana bagislasin adiyla yasasin cnm seninde gozun aydin cnm cok sevindim senin adina

Sagol kalinkam 3.gun cnm bugunde 10. gun transferimin inss pzartesi tekrarlicam cnm yeniden testi inss katlanarak devam eder
Allah oglunu sana bagislasin adiyla yasasin cnm seninde gozun aydin cnm cok sevindim senin adina

Canim cok svindim 3.gun olmasina ozaman degerin gayet guzel 12.gun 100 u gecmis olur insallah cok iyi Allah im bagislasin yavrularimizi sen dur annesi onun ultrasonda yaramazliklarini seyrettiginde inanamayacaksin Allah im o gunleri gormeyide nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…