bu doktorlar bizim psikolojik durumumuzdan hiç anlamıyo bide üstüne stres yapmayın diyolar ya, deli oluyorum ben amayaaaa....
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
ben de diğer arkadaşlar gibi sana en sıcak gelen doktora devam etmeni tavsiye edicem canım, eğer bu erbil beyse onunla devam et....
hahayt da hahayt.... ben de o şans olsa varya.... neyse inşallah diyelim, çok isterim ama zor gibi be tatlım... azcık da realist olmak lazım sanırım.... civan perçemi içmeye başladım iğrenç bu....
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
gerçi her yeni başladığıma aynı tepkiyi veriyorum sanırım.... bi de ben bunun yanında incir kürü yapmaya başladım, valla çift kür oluyo ama benim için incir çok önemli bi kür ve tedaviden önce yapmam lazım ama diğer kürlerin bitmesini beklersem de yıl sonunu bulcak tedavim, onu da istemiyorum; o sebeple inşallah bi şey olmaz diyerek başladım...
bi de inofolic aldım eczaneden, folik asit olarak. biraz ağır gibi olcak hepsi beraber ama onca hormon ilacı almışlığımız var, onlar kadar ağır değildir herhalde. dün gece bi de bundan korktum istermisin ilaç dokunsun dedim, kocamın haberi yok da doktora sormadan inofolic kullandığımdan, eğer öyle bi şey olsaydı muhtemelen azcık kızardı
teşekkür ederim kızlar
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
turp gibiyim bugün
sağol tatlım.... sen neler yapıyosun???? almıştın dimi sen dondirikleri?????
tatlım sakın stres yapma, zaten risk çok az ve o da normal bence.... bebişlerin seni bırakmasın, sağlıkla kucağına alacağın güne kadar inşallahhhhhh