2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

oyle olur canim beklenen gelmez, hihhh hic umursama bak nasil gelecek tipis tipis:))) sanki sevgiliden bahsediyoruz:))) iyiyim canimcim az bulantilarim ve halsizlik var..pazartesi gorcez bakalim tekrar minnosu..:16::16:

çok mutlu oluyorum seni böyle görünce beraber başlamıştık kız hehe :1:

Evet canım, stres yapmamaya çalışacağım artı. En az 15 güde geçer o alan dedi dr. Öyle hüüüp diye çekmez kanı dedi. 15 gün beklemeyeceğim ama ben. Ayın 5inde özel dr umda randevum var. Hatta 2 sindeydi de 5 ine aldırmıştım. İnşallah o güne kadar o alan geçmiş olur. Yapacak bir şey yok ki başka.

aynen öyle sen yorma kendini önemli olan bu.hatta dinlen bol bol. o zamana kalmaz geçer inşallah aminnnnn :54:

evet canim yumilerin mm bile ayniydi asagi yukari:1::1: seninde bu defa olcak canim cok inaniyorumm:16::16:

bende çok umutluyum rabbim yar ve yardımcın olsun ben çıkıyorum görüşürüz bebişe iyi bak :54: serenay geldi ben çıkıyom yaz kız okurum akşam :54::54:

Önceki mesajımda da belirttiğim gibi, bugün dr a gittim. Herşey iyi , güzel. Ama arka tarafta küçük bir kanama alanı varmış. Çok üzdü beni. Dr kanama alanları düşük tehdidi oluşturur dedi. Vajinal kanamam yok Allaha şükür. Ama içeride bir kanama alanı varmış. Sizin haftanızda bu alan % 1- 2 risktir dedi dr. İnşallah bir şey olmaz bebeğime kızlar. 5. tedavimde geldi bana. Çok özleterek, isteterek.. Eminim anlıyorsunuzdur hepiniz. Dua edin bebeğim için. İhtiyacımız var buna.

canım tüp bebek gebeliklerinde oluyo bu tip şeyler. benim 16 hafta kanama alanım vardı. bebek büyüdükçe gitti.şu an yok çok şükür ama tüp bebek gebeliği=riskli gebelik her zaman o yüzden dikkatli ol. kendini fazla yorma. çalışıyosan rapor al evde yat dinlen canım.

canimm cok tesekkur ederim ayrintili mesajin icin..ay su an midem bulaniyo zor yaziyorum:14: ama cok aradik bu gunleri Allah hepimize nasip etsin..gecen gittigimde idrar testi yaptilar banda canim enfeksiyon icin temiz cikti..ikili test onemli diyorsun yani..bu ikili teste NTS diye ense olcumumu yapiliyor sanirim down sendromu teshisi icin falan..bu konuda bilgin varmi? cok operimm bebislerini gormen icin zaman cabul gecsin insallah:))

canım öncelikle tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ense kalınlığı ölçümü 12. haftadan itibaren yapılıyo genelde 12-14 arası 2li testle aynı dönemde. doktor bebişin ense kalınlığını ölçüyo. down sendromu için. belli değerin
üstü riskli oluyo inşallah tertemiz çıkar canım.

Canım bir şey soracağım, bizim transferlerimiz neredeyse aynı günlerde ypıldı. Senin 7 hafta benim 8. Neye göre hesaplıyor ki drlr bunu. Geçen hafta ben özele gitmiştim, dr 6+3 demişti cuma. Bugün devlet hastanesine gittim, 7+1 dedi. İki gün fark var yani. Diğerinin dediğine göre 7+3 olması lazım. benimkini daha adet tarihini sormadan bebeğin ölçüsüne göre söylediler. Senin transfer hangi gün idi?

ultrason aleti belirliyor heralde yasi yani haftayi..banada birgun ileri soylediler..bugun 6+6 yim ben 6+5 saniyordum..pazartesi tekrar gidecegim bakalim degisiklik olacakmi..benim transferim 27 martdi, 6. gun donmus embisiydi canim..

gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanıyo kızlar. ultrason ölçümü bazen tutmuyo evet ama önemli değil 1-2 günü doktorlar önemsemiyo. çok büyük fark olmasın yeter. ve her gittiğinizde bebeğin büyümüş olması önemli. son adete göre diyelin 7+2 siniz ultrasonda 7+5 çıkabiir bu bebişiniz 3 gün önden gidiyo demektir sıkıntı yok. 1-2 gün geriden gelse de sıkıntı olmuyo sonra sonra normale dönüyo zaten hepsi. sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle....

Kizlar 2000 li sayfalarimiz hayirli olsun inss bol bebis haberi alacagimiz sayfalar olsun
Önceki mesajımda da belirttiğim gibi, bugün dr a gittim. Herşey iyi , güzel. Ama arka tarafta küçük bir kanama alanı varmış. Çok üzdü beni. Dr kanama alanları düşük tehdidi oluşturur dedi. Vajinal kanamam yok Allaha şükür. Ama içeride bir kanama alanı varmış. Sizin haftanızda bu alan % 1- 2 risktir dedi dr. İnşallah bir şey olmaz bebeğime kızlar. 5. tedavimde geldi bana. Çok özleterek, isteterek.. Eminim anlıyorsunuzdur hepiniz. Dua edin bebeğim için. İhtiyacımız var buna.
Cnm benim bencede arkadaslarin dedigi gibi inss sorunsuz atlatacaksin bolbol yat dinlen cnm allaha emanet minigin inss
haticim stres yapma simdi bekliyorsun ya oda naza ceker, kural budur:)) Nesecim insallah yarin uyandigimda sen coktan guzel haberi vemis olacaksinn:16::16: sahracim senide unitmiyimm, seninde guzel haberleini bekliyorum tatllim..
İnss oyle olur tatli hamiss
Sağol kuzum amin inşallah önce nese sonra ben tedaviye baslayan, kendiliğinden gelen suprizlerle sonra tüm liste inşallah :49::49::49:
Aminnn cnm inssss:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:..............................

kızlar moralim bozuk yine ya :19: adetim benim hep 5 gün erken gelirdi.ama son 2-3 aydr gecikiyor kızlar.menapoz bşlangıcımı bu şimdi :43: tüpe başlamak için hevesleniyorum adetim 3 gün geçti yine.test falan yapıyorum ama yok.adet erken olursa iyidir ama geç olursa kötüdür dedi bi yakınım çok korkuyorum :43:

Canım hiçç moralini bozma bak benim adetim 20 gün gecikti. Doktor adet söktürücü ilaç verdi ama hala adet olamadım. Ben de pko var yani yumurta sayım fazla şu anda yani menopoz belirtisi de yok. Ama doktor kullandığınız hormon ilaçlarından vücudunuzun dengesi alt üst oluyor dedi. O yüzden stres yapma lütfen...

kızlar az evvel ezan okudu. gönlümden duamdan geçtiniz tek tek... işi kenara atıp sizlere koştum hemen...

kızlar nasılsınız, ara ara okuyorum günün belirsiz saatlerinde, bazen gecenin ikisinde, hep içimden konuşuyorum sizlerle dualar ediyorum hepimize.. herkesler bir bahar telaşında sanırım...yazdım yazdım gitti isimleriniz...

bende bir değişiklik yok, kayınpederim aynı şekilde hasta, gün geçtikçe daha bir ağırlaşıyor, allah yardımcımız olsun inşallah... işler aynı şekilde yoğun yani anlayacağınız berbat... ben de herşeyle boğuşmaya çabalıyorum... en çok da belirsizlikle... tedavim belirsiz, doktorum belirsiz... kafam karman çorman... bahçeci mustafa beye gidecektim biliyosunuz ama ben ondan çoook soğudum... bu ay adetim 10 gün gecikti. sanırım biesteron yaptı. en son 14 martta olmuştum ki döngüm genelde 24 gün falan oluyor. bende hiçbir değişiklik yok, heyecanlı beklemeler, tahlil yapmaya cesaret edememe, umutlu bekleyiş süreci derken en sonunda tahlil yaptım ve sonuç kocaman bir sıfır. çook üzüldüm çoook ağladım ama nafile.. sonunda hastaneyi aradım, on gün geciktim ne yapmalıyım diye, gel dediler ama çook ilgisiz. zaten doktora ulaşmak mümkün değil, neredeyse hemşire doktor olmuş, tüm soruları o cevaplıyor. ve gidemeden adet oldum, ama lekelenme gibi, damla damla ve asla eskisi gibi değil. yine aradım ilgisizce biesteron yapar, dediler. şimdi geleyim mi dedim, gerek yok, dediler. Tedaviyi olumsuz etkilerse dedim, o zaman bakacaz sen ilaçlarını içmeye devam et, dediler... bu süreçte o hastaneden bana yardımcı olan tek kişi erbil beydi, kendi doktorum benimle konuşmadı, ona not bırakmıştım, akşamın yedisinde beni aradı... derdimi dinledi, gelirsen gel görüşürüz, dedi. velhasıl kafam karıştı, mustafa beyi bırakmaya %90 karar verdim, ama erbil beyle yola devam edeceğim, başka yere mi gideceğim daha karar veremedim... yaşadıklarıma yorumlarınızı bekliyorum kızlar...

çoook çoook öpüyorum hepinizi...

sevgi ve dua ile kalın...

Guzbaharcım İstanbulda mı oturuyorsun bilmiyorum ama benim doktorum Prof Dr. Cemil Akgül. Alanında çok iyi bir doktor. Hep olumlu şeyler duydum onunla ilgili ve yanına gittiğinde sanki terapiye gitmiş gibi çok iyi hissederek ayrılıyorsun muayenehanesinden. Ücreti 300tl ama her seferinde para almıyor. İstersen bi düşünebilirsin..

Canım aynı durum arkadaşımda da oldu. Gittiği doktor onu bayağı bir panikletmiş. Ama sonra başka bir doktora daha gitti ve o bu durumun çok normal olduğunu, bebeğin tutunma ve rahmin genişlemesi esnasında bunların yaşanabileceğini, korkmamasını söylemiş. Sonuç olarak şu an gayet güzel devam ediyor hamileliği. Canını sıkma lütfen!

kızlar az evvel ezan okudu. gönlümden duamdan geçtiniz tek tek... işi kenara atıp sizlere koştum hemen...

kızlar nasılsınız, ara ara okuyorum günün belirsiz saatlerinde, bazen gecenin ikisinde, hep içimden konuşuyorum sizlerle dualar ediyorum hepimize.. herkesler bir bahar telaşında sanırım...yazdım yazdım gitti isimleriniz...

bende bir değişiklik yok, kayınpederim aynı şekilde hasta, gün geçtikçe daha bir ağırlaşıyor, allah yardımcımız olsun inşallah... işler aynı şekilde yoğun yani anlayacağınız berbat... ben de herşeyle boğuşmaya çabalıyorum... en çok da belirsizlikle... tedavim belirsiz, doktorum belirsiz... kafam karman çorman... bahçeci mustafa beye gidecektim biliyosunuz ama ben ondan çoook soğudum... bu ay adetim 10 gün gecikti. sanırım biesteron yaptı. en son 14 martta olmuştum ki döngüm genelde 24 gün falan oluyor. bende hiçbir değişiklik yok, heyecanlı beklemeler, tahlil yapmaya cesaret edememe, umutlu bekleyiş süreci derken en sonunda tahlil yaptım ve sonuç kocaman bir sıfır. çook üzüldüm çoook ağladım ama nafile.. sonunda hastaneyi aradım, on gün geciktim ne yapmalıyım diye, gel dediler ama çook ilgisiz. zaten doktora ulaşmak mümkün değil, neredeyse hemşire doktor olmuş, tüm soruları o cevaplıyor. ve gidemeden adet oldum, ama lekelenme gibi, damla damla ve asla eskisi gibi değil. yine aradım ilgisizce biesteron yapar, dediler. şimdi geleyim mi dedim, gerek yok, dediler. Tedaviyi olumsuz etkilerse dedim, o zaman bakacaz sen ilaçlarını içmeye devam et, dediler... bu süreçte o hastaneden bana yardımcı olan tek kişi erbil beydi, kendi doktorum benimle konuşmadı, ona not bırakmıştım, akşamın yedisinde beni aradı... derdimi dinledi, gelirsen gel görüşürüz, dedi. velhasıl kafam karıştı, mustafa beyi bırakmaya %90 karar verdim, ama erbil beyle yola devam edeceğim, başka yere mi gideceğim daha karar veremedim... yaşadıklarıma yorumlarınızı bekliyorum kızlar...

çoook çoook öpüyorum hepinizi...

sevgi ve dua ile kalın...

bu doktorlar bizim psikolojik durumumuzdan hiç anlamıyo bide üstüne stres yapmayın diyolar ya, deli oluyorum ben amayaaaa.... :1: ben de diğer arkadaşlar gibi sana en sıcak gelen doktora devam etmeni tavsiye edicem canım, eğer bu erbil beyse onunla devam et....

sahracım hayırlı olsun transferin, sımsıkı tutunsun bebeciklerin annesine...

haticim, selencim, bol yumili, bol kaliteli embriyolu ve bol dondirikli ve bebişli bir tedavi nasip etsin rabbim size....
neşecim yarın bayram yerine dönsün topiğimiz sayende, rabbim nasip etsin bunu inşallah...

amayam canım, topiğimizin kraliçesi, bebişin tatilde gelecek çoook umutluyum inşallah, bebeklede konuştuk o da öyle diyor, kendiliğinden gelecek bebişin diye, dün kulaklarını çınlattık bol bol, umarım kıpkırmızı olmuştıur kulakların:))))

kalinlkam canım kardeşim, bebişin nasıl, tekmelemeye başladı mı annesini... çok öp onu teyzesi adına... perscim, çilekim, sofyam sizler de öpün yeğenlerimi, kalinkama tarifini yapmıştım, elinize bir buse kondurup benden, karnınızı sıvazlayınız, bebişlerinizi böylece öpüvericek teyzesi...

kalbimdesin çok özledim canım benim, monicami nazanım, yelizim, kızlar hepinizi çoook özledim... cicibebe ve yeliz ses verin artık, merak içindeyiz canlarım benim...

bebekim canım seni unutmam asla... selamını da söyleyeyimde borcum düşsün artık... kızlar bebeğim her görüşmemeizde bol selam gönderiyor size, anca söyleyebildim size selamını...

çoook öpüyorum sevgi ve dua ile kalın...

hahayt da hahayt.... ben de o şans olsa varya.... neyse inşallah diyelim, çok isterim ama zor gibi be tatlım... azcık da realist olmak lazım sanırım.... civan perçemi içmeye başladım iğrenç bu.... :1: gerçi her yeni başladığıma aynı tepkiyi veriyorum sanırım.... bi de ben bunun yanında incir kürü yapmaya başladım, valla çift kür oluyo ama benim için incir çok önemli bi kür ve tedaviden önce yapmam lazım ama diğer kürlerin bitmesini beklersem de yıl sonunu bulcak tedavim, onu da istemiyorum; o sebeple inşallah bi şey olmaz diyerek başladım...

bi de inofolic aldım eczaneden, folik asit olarak. biraz ağır gibi olcak hepsi beraber ama onca hormon ilacı almışlığımız var, onlar kadar ağır değildir herhalde. dün gece bi de bundan korktum istermisin ilaç dokunsun dedim, kocamın haberi yok da doktora sormadan inofolic kullandığımdan, eğer öyle bi şey olsaydı muhtemelen azcık kızardı :1:

Sağol cnm bnm inşallah sanada geçmiş olsun

İnşallah hepimizin bebisi gelsin o senin tatliligin:16: bursa acıbadem cnm

canım büyük geçmiş olsun ya üzüldüm dikkat et kendine :54:

amin insss cnm

İnss bebislerin simsiki tutunsunlar cnm
cnm onemli bisey yoktur sen bu aralar tedavi heycanindasin ya bide ilacta kullaniyorsun yumi kalitesi icin bunlar etkiler cnm

Cnm cok gecmis olsun allah nasip ettikten sonra gerisi teferruat cnm inss hakkinda hayirlisi olsun cnm
cnm cok gecmis olsun kayinbabana inss iyilesir
Senin icine neresi ve hangi dr siniyorsa oraya git cnm gercekten bu konu cok hassas hakkinda hayirlisi olsun cnm
İyi dileklerin cooook tesekkurler inss yarin topigimiz bayram yerine döner sizlere guzel haberler veririm
Bebekcigim as cnm inss baya toplamisindir kendini optum cn

aminnnn cnm inssss
Cnm cok gecmis olsun dikkat et kendine havalara aldanma cnm

teşekkür ederim kızlar:16::16::16: turp gibiyim bugün:1:

Şekerim çok geçmiş olsun, dikkat kendine. O kadar kürler yapıyorsun, hazırlıklar yapıyorsun nazar değmesin tedavi öncesi. :nazar: :16::16:

sağol tatlım.... sen neler yapıyosun???? almıştın dimi sen dondirikleri?????

tatlım sakın stres yapma, zaten risk çok az ve o da normal bence.... bebişlerin seni bırakmasın, sağlıkla kucağına alacağın güne kadar inşallahhhhhh:16::16::16::16::16::16:

canım öncelikle tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ense kalınlığı ölçümü 12. haftadan itibaren yapılıyo genelde 12-14 arası 2li testle aynı dönemde. doktor bebişin ense kalınlığını ölçüyo. down sendromu için. belli değerin
üstü riskli oluyo inşallah tertemiz çıkar canım.

canim cok tesekkur ederim..saglikli hamileleikler ve dogumlar dilerim:) 2li test denilen kan testinden mi yapiliyo???

bu doktorlar bizim psikolojik durumumuzdan hiç anlamıyo bide üstüne stres yapmayın diyolar ya, deli oluyorum ben amayaaaa.... :1: ben de diğer arkadaşlar gibi sana en sıcak gelen doktora devam etmeni tavsiye edicem canım, eğer bu erbil beyse onunla devam et....

hahayt da hahayt.... ben de o şans olsa varya.... neyse inşallah diyelim, çok isterim ama zor gibi be tatlım... azcık da realist olmak lazım sanırım.... civan perçemi içmeye başladım iğrenç bu.... :1: gerçi her yeni başladığıma aynı tepkiyi veriyorum sanırım.... bi de ben bunun yanında incir kürü yapmaya başladım, valla çift kür oluyo ama benim için incir çok önemli bi kür ve tedaviden önce yapmam lazım ama diğer kürlerin bitmesini beklersem de yıl sonunu bulcak tedavim, onu da istemiyorum; o sebeple inşallah bi şey olmaz diyerek başladım...

bi de inofolic aldım eczaneden, folik asit olarak. biraz ağır gibi olcak hepsi beraber ama onca hormon ilacı almışlığımız var, onlar kadar ağır değildir herhalde. dün gece bi de bundan korktum istermisin ilaç dokunsun dedim, kocamın haberi yok da doktora sormadan inofolic kullandığımdan, eğer öyle bi şey olsaydı muhtemelen azcık kızardı :1:

teşekkür ederim kızlar:16::16::16: turp gibiyim bugün:1:

sağol tatlım.... sen neler yapıyosun???? almıştın dimi sen dondirikleri?????

tatlım sakın stres yapma, zaten risk çok az ve o da normal bence.... bebişlerin seni bırakmasın, sağlıkla kucağına alacağın güne kadar inşallahhhhhh:16::16::16::16::16::16:

Alamamıştım maalesef canım ya... Doktorum yurt dışına çıkıyordu, ben de onu beklemeye karar verdimdi :) haziranda artık kısmetse... Peşpeşe hamile kalıcaz seninle inşallah :)

sahracım hayırlı olsun transferin, sımsıkı tutunsun bebeciklerin annesine...

haticim, selencim, bol yumili, bol kaliteli embriyolu ve bol dondirikli ve bebişli bir tedavi nasip etsin rabbim size....
neşecim yarın bayram yerine dönsün topiğimiz sayende, rabbim nasip etsin bunu inşallah...

amayam canım, topiğimizin kraliçesi, bebişin tatilde gelecek çoook umutluyum inşallah, bebeklede konuştuk o da öyle diyor, kendiliğinden gelecek bebişin diye, dün kulaklarını çınlattık bol bol, umarım kıpkırmızı olmuştıur kulakların:))))

kalinlkam canım kardeşim, bebişin nasıl, tekmelemeye başladı mı annesini... çok öp onu teyzesi adına... perscim, çilekim, sofyam sizler de öpün yeğenlerimi, kalinkama tarifini yapmıştım, elinize bir buse kondurup benden, karnınızı sıvazlayınız, bebişlerinizi böylece öpüvericek teyzesi...

kalbimdesin çok özledim canım benim, monicami nazanım, yelizim, kızlar hepinizi çoook özledim... cicibebe ve yeliz ses verin artık, merak içindeyiz canlarım benim...

bebekim canım seni unutmam asla... selamını da söyleyeyimde borcum düşsün artık... kızlar bebeğim her görüşmemeizde bol selam gönderiyor size, anca söyleyebildim size selamını...

çoook öpüyorum sevgi ve dua ile kalın...

sağol canım benim. Allah hepimizin her aşamada yar ve yardımcısı olsun. Allaha emanet ol tatlım.

Dualarım seninle canım risk çok düşük görünüyor. Sen pozitif düşün eminim Allahım sana bağışlar...

kızlar moralim bozuk yine ya :19: adetim benim hep 5 gün erken gelirdi.ama son 2-3 aydr gecikiyor kızlar.menapoz bşlangıcımı bu şimdi :43: tüpe başlamak için hevesleniyorum adetim 3 gün geçti yine.test falan yapıyorum ama yok.adet erken olursa iyidir ama geç olursa kötüdür dedi bi yakınım çok korkuyorum :43:

Ya hatice gözünü seveyim pozitif ol ya böyle anlaşmamıştık ama söz vermiştik...

selam kızlar:16::16::16::16: nasılsınız bakalım... yaşasn haftasonu modundayım ben artık.... işlerim çok yoğundu bu ara yazamadım pek, ama hep okudum kiiiiii :1: bu arada bu sabaha karşı acile gittik, kocam benle dalga geçiyodu ben balkonları falan yıkarken sıcak, yani ılık su kullanıyodm da... çarşamba da evdeydim temizlik yaptım ama soğuk suyla.... sonuç saat 5:10 da hastaneye koşturma, bi ağrı kesici ile kendine gelmeeee.... ölcem sandım bi ara..... neyseki sabaha bi şeyim kalmamıştı....

Gçmiş olsun canım arkadaşım.:54::54:

Back