2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

oyle olur canim beklenen gelmez, hihhh hic umursama bak nasil gelecek tipis tipis:))) sanki sevgiliden bahsediyoruz:))) iyiyim canimcim az bulantilarim ve halsizlik var..pazartesi gorcez bakalim tekrar minnosu..

çok mutlu oluyorum seni böyle görünce beraber başlamıştık kız hehe

aynen öyle sen yorma kendini önemli olan bu.hatta dinlen bol bol. o zamana kalmaz geçer inşallah aminnnnn

evet canim yumilerin mm bile ayniydi asagi yukari seninde bu defa olcak canim cok inaniyorumm

bende çok umutluyum rabbim yar ve yardımcın olsun ben çıkıyorum görüşürüz bebişe iyi bak serenay geldi ben çıkıyom yaz kız okurum akşam

canım tüp bebek gebeliklerinde oluyo bu tip şeyler. benim 16 hafta kanama alanım vardı. bebek büyüdükçe gitti.şu an yok çok şükür ama tüp bebek gebeliği=riskli gebelik her zaman o yüzden dikkatli ol. kendini fazla yorma. çalışıyosan rapor al evde yat dinlen canım.

canım öncelikle tebrik ederim. rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. ense kalınlığı ölçümü 12. haftadan itibaren yapılıyo genelde 12-14 arası 2li testle aynı dönemde. doktor bebişin ense kalınlığını ölçüyo. down sendromu için. belli değerin
üstü riskli oluyo inşallah tertemiz çıkar canım.

ultrason aleti belirliyor heralde yasi yani haftayi..banada birgun ileri soylediler..bugun 6+6 yim ben 6+5 saniyordum..pazartesi tekrar gidecegim bakalim degisiklik olacakmi..benim transferim 27 martdi, 6. gun donmus embisiydi canim..

gebelik haftası son adet tarihine göre hesaplanıyo kızlar. ultrason ölçümü bazen tutmuyo evet ama önemli değil 1-2 günü doktorlar önemsemiyo. çok büyük fark olmasın yeter. ve her gittiğinizde bebeğin büyümüş olması önemli. son adete göre diyelin 7+2 siniz ultrasonda 7+5 çıkabiir bu bebişiniz 3 gün önden gidiyo demektir sıkıntı yok. 1-2 gün geriden gelse de sıkıntı olmuyo sonra sonra normale dönüyo zaten hepsi. sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle....

Kizlar 2000 li sayfalarimiz hayirli olsun inss bol bebis haberi alacagimiz sayfalar olsun
Cnm benim bencede arkadaslarin dedigi gibi inss sorunsuz atlatacaksin bolbol yat dinlen cnm allaha emanet minigin inss
haticim stres yapma simdi bekliyorsun ya oda naza ceker, kural budur:)) Nesecim insallah yarin uyandigimda sen coktan guzel haberi vemis olacaksinn sahracim senide unitmiyimm, seninde guzel haberleini bekliyorum tatllim..
İnss oyle olur tatli hamiss
Sağol kuzum amin inşallah önce nese sonra ben tedaviye baslayan, kendiliğinden gelen suprizlerle sonra tüm liste inşallah
Aminnn cnm inssss..............................

Canım hiçç moralini bozma bak benim adetim 20 gün gecikti. Doktor adet söktürücü ilaç verdi ama hala adet olamadım. Ben de pko var yani yumurta sayım fazla şu anda yani menopoz belirtisi de yok. Ama doktor kullandığınız hormon ilaçlarından vücudunuzun dengesi alt üst oluyor dedi. O yüzden stres yapma lütfen...

Guzbaharcım İstanbulda mı oturuyorsun bilmiyorum ama benim doktorum Prof Dr. Cemil Akgül. Alanında çok iyi bir doktor. Hep olumlu şeyler duydum onunla ilgili ve yanına gittiğinde sanki terapiye gitmiş gibi çok iyi hissederek ayrılıyorsun muayenehanesinden. Ücreti 300tl ama her seferinde para almıyor. İstersen bi düşünebilirsin..

Canım aynı durum arkadaşımda da oldu. Gittiği doktor onu bayağı bir panikletmiş. Ama sonra başka bir doktora daha gitti ve o bu durumun çok normal olduğunu, bebeğin tutunma ve rahmin genişlemesi esnasında bunların yaşanabileceğini, korkmamasını söylemiş. Sonuç olarak şu an gayet güzel devam ediyor hamileliği. Canını sıkma lütfen!

bu doktorlar bizim psikolojik durumumuzdan hiç anlamıyo bide üstüne stres yapmayın diyolar ya, deli oluyorum ben amayaaaa.... ben de diğer arkadaşlar gibi sana en sıcak gelen doktora devam etmeni tavsiye edicem canım, eğer bu erbil beyse onunla devam et....

hahayt da hahayt.... ben de o şans olsa varya.... neyse inşallah diyelim, çok isterim ama zor gibi be tatlım... azcık da realist olmak lazım sanırım.... civan perçemi içmeye başladım iğrenç bu.... gerçi her yeni başladığıma aynı tepkiyi veriyorum sanırım.... bi de ben bunun yanında incir kürü yapmaya başladım, valla çift kür oluyo ama benim için incir çok önemli bi kür ve tedaviden önce yapmam lazım ama diğer kürlerin bitmesini beklersem de yıl sonunu bulcak tedavim, onu da istemiyorum; o sebeple inşallah bi şey olmaz diyerek başladım...

bi de inofolic aldım eczaneden, folik asit olarak. biraz ağır gibi olcak hepsi beraber ama onca hormon ilacı almışlığımız var, onlar kadar ağır değildir herhalde. dün gece bi de bundan korktum istermisin ilaç dokunsun dedim, kocamın haberi yok da doktora sormadan inofolic kullandığımdan, eğer öyle bi şey olsaydı muhtemelen azcık kızardı

Sağol cnm bnm inşallah sanada geçmiş olsun

İnşallah hepimizin bebisi gelsin o senin tatliligin bursa acıbadem cnm

canım büyük geçmiş olsun ya üzüldüm dikkat et kendine

teşekkür ederim kızlar turp gibiyim bugün

Şekerim çok geçmiş olsun, dikkat kendine. O kadar kürler yapıyorsun, hazırlıklar yapıyorsun nazar değmesin tedavi öncesi.

sağol tatlım.... sen neler yapıyosun???? almıştın dimi sen dondirikleri?????

tatlım sakın stres yapma, zaten risk çok az ve o da normal bence.... bebişlerin seni bırakmasın, sağlıkla kucağına alacağın güne kadar inşallahhhhhh

canim cok tesekkur ederim..saglikli hamileleikler ve dogumlar dilerim:) 2li test denilen kan testinden mi yapiliyo???

Alamamıştım maalesef canım ya... Doktorum yurt dışına çıkıyordu, ben de onu beklemeye karar verdimdi :) haziranda artık kısmetse... Peşpeşe hamile kalıcaz seninle inşallah :)

sağol canım benim. Allah hepimizin her aşamada yar ve yardımcısı olsun. Allaha emanet ol tatlım.

Dualarım seninle canım risk çok düşük görünüyor. Sen pozitif düşün eminim Allahım sana bağışlar...

Ya hatice gözünü seveyim pozitif ol ya böyle anlaşmamıştık ama söz vermiştik...

Gçmiş olsun canım arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…