hmm anladım artık misafirlerin gitmiş bol bol görelim seni aramızda bacımm
bacım niye dogum k. hapı kulanıyonn :26:
günaydınnnn
kimsecikler yok muuuu
günaydın cnm ben varım :)
naber cnm nasılsın
bu topik çok boş kalmış10 gün girmedim 10 sayfa ancak yazılmış. önceden saatte 20 sayfa yazılıyordu :26:
iyiyim cnm sağolasın sen nasılsın?
evet baya bi boş kaldı:26:
kızlar bu ay dökülünce girmemeye başladılar
benimde dün bat günümdü glen giden yok hala
birazdan test yapıcam bakalım inş.dir :18::18::18:
hamdolsun cnm bende iyiyim.
hadi hayırlısı cnm inş. çift çizgiyi görürsün. Eki Görüntüle 984184
ben bu ay beklemiyorum çünkü hap kullanıyorum...
hamdolsun cnm bende iyiyim.
hadi hayırlısı cnm inş. çift çizgiyi görürsün. Eki Görüntüle 984184
ben bu ay beklemiyorum çünkü hap kullanıyorum...
ne için ilaç kullanıyosun cnm :26:
ben pkoluyum canım kistlerim eriycekmiş hormonlarım düzelecekmiş dr. öyle dedi
bir taraftan da bebe beklemediğimden iki aydır kafamda çok rahatladı. her ay stres yapıyordum. :93:
anladım cnm inş. tez zamanda erirde bebişine kavuşursun
avatarımı tayuk yaptım nasıl olmuş
horoz mu yoksa bu yaa :26: bilemedim şimdi kafam karıştı
Naber kızlar napıyosunuz.yokmu yeni haberler .insanbul öğrenemedinmi cinsiyetini
s.a canlarım bebeğim hayata veda ettidün gece bi ağrıyla uyandım karnımın alt kısmı davul gibi şişmiş ve çok fazla basınç vardı düşük olabilir mi acaba dedim kendi kendime ama dayanılmayacak kadar da bi ağrım yoktu lavaboya gittim kanamam başlamıştı uykuluydum kafam da yerinde değildi ve ne olduğunu anlamadan parça düşürdüm hastaneye gittik dr bebek düşmüş dedi bebeğimin kesesi falan kalmış kürtajla hemen alındı rüya gibi bi yedi hafta geçirdim ve rüyadan uyandım...hala şokunu atlatamadım bana dua edin kızlar nasibi yokmuş yavrumun bu dünyada...hayırlısı olsun canı veren de Allah alan da...
Allah razı olsun mehtapcım...inşallah olur ölen bebegimin acısını ancak yeni bi bebekle bastirabilirim ama korkuyorum şu an ya tekrar hamile kalamazsam ya da tekrar düşük yaparsam diyeCanım cok gecmiş olsun rabbim böyle hayırlı kılmış demekki inşallah 2 ay sonra tekrardan saglıklı bir gebeligin olur cok üzülmemeye çalış olurmu ilk hamilelikde vücut zor alışıyormuş şimdi ikinci hamileliginde vücut tanımış olucak yabancı bir madde olarak görmüycek
Bundan sonraki gebeligin daha saglıklı olur benim doktorum böyle demişti ben kaybettigimde allahım sabır versin
s.a canlarım bebeğim hayata veda ettidün gece bi ağrıyla uyandım karnımın alt kısmı davul gibi şişmiş ve çok fazla basınç vardı düşük olabilir mi acaba dedim kendi kendime ama dayanılmayacak kadar da bi ağrım yoktu lavaboya gittim kanamam başlamıştı uykuluydum kafam da yerinde değildi ve ne olduğunu anlamadan parça düşürdüm hastaneye gittik dr bebek düşmüş dedi bebeğimin kesesi falan kalmış kürtajla hemen alındı rüya gibi bi yedi hafta geçirdim ve rüyadan uyandım...hala şokunu atlatamadım bana dua edin kızlar nasibi yokmuş yavrumun bu dünyada...hayırlısı olsun canı veren de Allah alan da...
günaydınnnn
kimsecikler yok muuuu
öğrenmedim lazom. hayırlı olsunda artık napalım. sen nasılsın nerelerdesinNaber kızlar napıyosunuz.yokmu yeni haberler .insanbul öğrenemedinmi cinsiyetini
Ben cevap vereyim ögrenmemiş canım
İkili test yapılmış sonucu 15 sonra belli olucakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?