2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bir haftadır kusmuyorsan azalmış bayağı canım bitmek üzere demek ki
inşallah geçerde dediğin gibi tadını alarak zevkle yiyerek geçirirsin kalan zamanı
zaten bu dönemde şikayetler hiç bitmez. biri biter diğeri başlar.

Ben de anlamadım insanbulum 5.hafta her şey çok iyiydi 7.hafta bebegimin gelişiminin durdugunu öğrendim muhtemelen 6.haftada hayata veda etti gözümün nuru...o küçücük kalbi ya bir-iki gün attı ya da hiç atamadı. Allah in mucizesi olarak görüyorum bu tip gebelikleri yoksa çooook hastalıklı sakat bebekler dünyaya gelirdi...
boş gebelik dedi dr um geçtiğimiz cumartesi, bir hafta bekleyelim belki hayata tutunur Allah tan ümit kesilmez dedi ama bir hafta dolmadan düşükle dr un kapısını çaldım hayırlısı...bol bol dua et olur mu canım ćok ihtiyacım var gerçekten

Son düzenleme:
Kardelen geçmiş olsun cnm.inanki öğrenince çok üzüldüm şu anda seni çok iyi anlîyorum.ama bak belki sağlikli olmuycaktî birde o yönünden düşün ve metanetli olmaya çalış.rabbimin verdiginede aldığınada razıyız.

insanbulumm sen nasılsın canım umarım herşey yolundadır bebiş cinsiyetini göstermemiş heralde olsun hayırlısı olsun ilk bebeğin zaten kız erkek farketmez olsun...

Teşekkür ederim lazocum beni şu an tek teselli eden bu söylediklerin zaten..yoksa zor bi acı gerçekten

tabi ki canım sen demesende benim gönlümden kopuyor zaten dua etmek.
dayanamıyorum böyle şeylere. çokta şaşırdım senin nasıl üzüntülü olduğunu tahmin edemem bile.
ama dediğin gibi demek ki sağlıksız döllenmeymiş deyip dualara devam edelim canım.
Allah yardımcın olsun inşallah.

Allah razı olsun canım benim :)

insanbulumm sen nasılsın canım umarım herşey yolundadır bebiş cinsiyetini göstermemiş heralde olsun hayırlısı olsun ilk bebeğin zaten kız erkek farketmez olsun...
iyiyim canım bu aralar. sen nasılsın? konrtoller nasıl
evet göstermiyo edepli olduğundan mıdır inat mıdır nedir
Kız insanbul çabuk öğren cinsiyetini daha kertecez senle bebişleride bende hala tık yok.. Bu ay hsg çekilcem bakalım

canımmm doktor bir ay sonra söylerim dedi artık.
aslında gebe kalabiliyorsun sen tıkalı değildir tüpler ama yinede baktırmakta fayda var tabi.
aklından soru işareti kalksın.
kimse gelmiyo artık çok üzülüyorum ben

Teşekkür ederim lazocum beni şu an tek teselli eden bu söylediklerin zaten..yoksa zor bi acı gerçekten

Tabiki üzülceksin ağlıycaksın bende öyle yaptim aylarda ama asla isyan etmedim.rabbim bizi seçmiş aslında bunlar bizim için bir imtahan.bilyosun benim oğlumda beyin kanamasi geçirdiginde dr lar %100 sakat olcak dediler ben hep hayırlısı icin dua ettim.yaşamadı yaşadı belki bana mahkum kalcaktı belki yürüyemiycekti belki görmüycekti belki duymuycaktı.ben yinede hepsine raziydim.onun icinde zor olacaktı benim icinde.ama bazen bizim için şer gòrdüklerimizde bile bir hayır vardır.öyle düşun sende canım.seni seviyoruz çabucak kendini topluycagina inaniyorum

Ya öylesine bakalım dedik cnm.aklımfanda çiksin o zaten bu ay kistim oldu adet olsam da kurtulsam diye bekliyom.gelmeye çalışıyoruz cnm sıkılma sen güzel annem.

Aynen öyle canım...çok haklısın ben de sizleri seviyorum Allah razı olsun destekleriniz için :) şöyle bi hayatıma bakiyorum da arzu ettiğim şeyler hep geç nasip oldu bana ama Rabbim istediklerimin hep en güzelini verdi..çok şükür :)

Senden bişey istesem yaparmısın.sessiz sedasız seni çok merak ediyo bende çok güzel dedim muhteşem yüzyıldaki prensesr benziyo rica etsem 2 dakka resmini koyarmişin sonra hemen kaldırîrsın.ciddende çok benziyon

Ya öylesine bakalım dedik cnm.aklımfanda çiksin o zaten bu ay kistim oldu adet olsam da kurtulsam diye bekliyom.gelmeye çalışıyoruz cnm sıkılma sen güzel annem.

kistin çabuk kaybolur inşallah bende de var nalet şey.
hayırlı sağlıklı sonuçlar alalım inşallah senden de bekletme bizi teyzesi

Allah razı olsun mehtapcım...inşallah olur ölen bebegimin acısını ancak yeni bi bebekle bastirabilirim ama korkuyorum şu an ya tekrar hamile kalamazsam ya da tekrar düşük yaparsam diye ((((

O korku bende de vardı canım kürtajdan sonra 3 adet kanaması yaşadıkdn sonra hamile kaldım ödüm kopuyordu inan bana ondan öncede ilk bebegime cok zor hamile kaldıgım icin kafamdan atamıyordum bir türlü senin daha erken vücudun attı şükret olurmu benim doktorum 5 yada 6 aylıkkende yaşaya bilirdin o daha zor olurdu hareketlerini herşeyini hissettikden sonra inan bana cok daha zor bana baya morel verdi doktorum sakın üzülme 3 yada 5 gün üzül sonra toparla kendini yoksa ikinci bebek sahibi cok zor olursun dedi bende ara ara tutamıyor cok aglıyordum gizli gizli eşimden sonra baktımki kendimi cok yıpratıyorum kendine gel dedim kendi kendime gün saydım resmen ikinci kez gebeligi düşünmek icin iyleştim artık dedigim an çalışmalar başladık ilk ay olmadı ama ikinci ay oldu ilk iki ayda doktor yasaklamıştı zaten o iki ayı bana cok uzun gelmişti iyleşsemde artık çalışmalara başlasam diye şafak sayıyordum vallaha
Allahımda sabrını veriyor inan bana yüzünü görmedik nasılsa saglıklı olsa seninle olurdu demekki saglıklı degilmiş erkenden atman vücudundan cok daha iyi bu demek oluyorki 2 ci bebek icin daha kısa süre bekleyip çalışmalara başlıycaksın bu bi yönden umut veriyor insana gebeligin 5 yada 6 aylık olsaydı kaybetseydin allah korusun o zaman daha uzun süre koruma vericekti doktorun ve pskolojik olarak daha cok çökmüş olucaktın benimde başımdan geşti bunu kabullenmek zorundayız sabırla isyan etmeden güclü olarak bekle ve gün saymaya başla tatlım

tamam canım haber verin baktık diye kaldırayım sonra
kız sedoş söyleseydin bana bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…