Aay ne güzel izlemek burda devlet hastanesinde benimde boynum kopuyor bakıcam diye birde ekranıda cevirmiyor gıcık doktor
Cokda eski cihazlar cok zor görünüyor cinsiyet görememiş gecen arkadaş gitti bakalım aynı doktor degil ama aynı hastane sonuçta onlarda arada bafraya gidiyor bizim gibi
Yemek konusuna gelince iştahım halla yok 1 haftadır kusmuyordum dün yine kustum hic birşeye aş bile eremedim herşeyden igreniyorum hic bir yemekden zevk almıyorum ne zaman düzelicek acaba zorlada olsa yiyorum ama istemeyerek inşalah bebek besleniyordur meyvada migdeme gaz yapıyor onuda yiyemiyorum agrıtıyor artık düzelsin hamilelikden zevk almak istiyorum mutlu bir hamile olmak istiyorum
Ben de anlamadım insanbulumcanımmm ne desem bilemedim. elim ayağım titredi bi anda. nasıl oldu böyle durduk yere gayet iyi gidiyordu.
Rabbim acını unuttursun inşallah. bazı bebekler hastalıklı döllendiği için Rabbim anne karnında biçermiş ömrünü.
belki doğduğunda daha büyük üzüntü yaşatmamak için...
Allah yardımcınız olsun bitanem. inşallah hemen ikinci bebeğin gelir hafifletir üzüntünü
Slm canım nasılsın:) bebiş nasıl:)
bir haftadır kusmuyorsan azalmış bayağı canım bitmek üzere demek ki
inşallah geçerde dediğin gibi tadını alarak zevkle yiyerek geçirirsin kalan zamanı
zaten bu dönemde şikayetler hiç bitmez. biri biter diğeri başlar.
Kardelen geçmiş olsun cnm.inanki öğrenince çok üzüldüm şu anda seni çok iyi anlîyorum.ama bak belki sağlikli olmuycaktî birde o yönünden düşün ve metanetli olmaya çalış.rabbimin verdiginede aldığınada razıyız.
Ben de anlamadım insanbulum5.hafta her şey çok iyiydi 7.hafta bebegimin gelişiminin durdugunu öğrendim muhtemelen 6.haftada hayata veda etti gözümün nuru...o küçücük kalbi ya bir-iki gün attı ya da hiç atamadı. Allah in mucizesi olarak görüyorum bu tip gebelikleri yoksa çooook hastalıklı sakat bebekler dünyaya gelirdi...
boş gebelik dedi dr um geçtiğimiz cumartesi, bir hafta bekleyelim belki hayata tutunur Allah tan ümit kesilmez dedi ama bir hafta dolmadan düşükle dr un kapısını çaldımhayırlısı...bol bol dua et olur mu canım ćok ihtiyacım var gerçekten
tabi ki canım sen demesende benim gönlümden kopuyor zaten dua etmek.
dayanamıyorum böyle şeylere. çokta şaşırdım senin nasıl üzüntülü olduğunu tahmin edemem bile.
ama dediğin gibi demek ki sağlıksız döllenmeymiş deyip dualara devam edelim canım.
Allah yardımcın olsun inşallah.
iyiyim canım bu aralar. sen nasılsın? konrtoller nasılinsanbulumm sen nasılsın canım umarım herşey yolundadır bebiş cinsiyetini göstermemiş heralde olsun hayırlısı olsun ilk bebeğin zaten kız erkek farketmez olsun...
Kız insanbul çabuk öğren cinsiyetini daha kertecez senle bebişleride bende hala tık yok.. Bu ay hsg çekilcem bakalım
Teşekkür ederim lazocum beni şu an tek teselli eden bu söylediklerin zaten..yoksa zor bi acı gerçekten
Tabiki üzülceksin ağlıycaksın bende öyle yaptim aylarda ama asla isyan etmedim.rabbim bizi seçmiş aslında bunlar bizim için bir imtahan.bilyosun benim oğlumda beyin kanamasi geçirdiginde dr lar %100 sakat olcak dediler ben hep hayırlısı icin dua ettim.yaşamadı yaşadı belki bana mahkum kalcaktı belki yürüyemiycekti belki görmüycekti belki duymuycaktı.ben yinede hepsine raziydim.onun icinde zor olacaktı benim icinde.ama bazen bizim için şer gòrdüklerimizde bile bir hayır vardır.öyle düşun sende canım.seni seviyoruz çabucak kendini topluycagina inaniyorum
Ya öylesine bakalım dedik cnm.aklımfanda çiksin o zaten bu ay kistim oldu adet olsam da kurtulsam diye bekliyom.gelmeye çalışıyoruz cnm sıkılma sen güzel annem.
Lazocum ben bilmiyodum oglunun durumunu. Sagken mi oluyo bunlar karnindayken mi?
Allah razı olsun mehtapcım...inşallah olur ölen bebegimin acısını ancak yeni bi bebekle bastirabilirim ama korkuyorum şu an ya tekrar hamile kalamazsam ya da tekrar düşük yaparsam diye((((
Senden bişey istesem yaparmısın.sessiz sedasız seni çok merak ediyo bende çok güzel dedim muhteşem yüzyıldaki prensesr benziyo rica etsem 2 dakka resmini koyarmişin sonra hemen kaldırîrsın.ciddende çok benziyon
tamam canım haber verin baktık diye kaldırayım sonra
kız sedoş söyleseydin bana bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?