2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

merhba kızlar nasılsnz?ben yine adet oldm bu ayda geçti gitti....

Arkadasim al bendende o kadar bende adet oldum bu ayda bitti oylece. Rabbim insallah cok bekletmez bizleri ben 18 aydir saglikli bir yavru bekliyorum. Rabbim dualarimizi bosa cikarmasin aminnn

tüh kıslar niye geldilerki bilmem benmde akşam sabh teşfik ederler çok lazım mış gibi belim agrıyooo

sorun yok bidenemm ALLAH razı olsun RABBİM duysun dualarını inş
belim cok agrıyo geliyo adetim kesin yarın olurum

balımmmmmmmmmmm böregimmm nasilsin kııı
dün heç girmedinn hayrdr kuzumm
vla hiç bilmiyom ki nasl gecer bende alerji olmadıgı için bol bol kulanırım hiç te takip etmedim ne gecirir googl amcaya sorsana
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dün biraz rahatsızdım kuzumm. akşama kadar yattım.
ben domestosu çok kullanıyorum bazen gözlerim yanıyo zehirlenecek duruma geliyorum
elim o kadar ağır kokuyor ki yemek yerken bile iştahım kaçıyo
zararlıymış ama napayım mis gibi yapıyo her yeri

sen nöördün bakem, bugün ne yemek yapsam hemşom yaaa :44:

bulaşık yıkarkenmi kullanıyosun canım,çokta soluma kimyasal sonuçta zararlı canım benim

amann bacım ne olur dikat et sen tek deilsin yawrun seninle yapma kulnma :18:
ALLAH korusun bacım kalsın yüzeysel yap lütfen ev evladından degerli deil kuzunu düşün annesi çok zararlı evt yapma bidaha bak biz kuş gibi agzımızı acıyoz evlat için degerini bil kuzucunun ne olur lütfen yapma balımm
abla sözü dinle hee :26:
bnde belim çokk agrıyo adetim geldi gelecek kesin pazara olurum ateşim 3 e düştü
egerki adet pzar olursam p.tesi hst gidecm bacım aşı için bu defa tüpü rica edecm dr a bakalım ne diyeck :18:inş kabul edrr
akşama bn sölemesem hamilesin kı :18:

bulaşık yıkarkenmi kullanıyosun canım,çokta soluma kimyasal sonuçta zararlı canım benim

mutfakta tezgah ve lavaboya döküyorum canım.
evet kimyasal ve aslında ne kadar durulasanda çıkmıyomuş kansorojenler bulunuyomuş.
ama onsuzda olmuyo be sedoşum
çay suyu sarartıyo:18::18:

canım benim çok solumuyorum. kapı pencere açarım mutlaka. ama evim eski lojman,tiksiniyorum.
yıllardır kimler gelmiş geçmiş. aklıma geliyo paranoyak oluyorum.
ilk temizlediğimde bi görseydin. aşağıda herkes paniğe kapılmış kokuda nasıl duruyo zehirlenmesin diye. banyoyu tavandan aşağı domestosla yıkadım

canım belirtilere aldanma. inşallah olmazsın. inşşallahh o ay bu aydır ve sen hiç adet olmazsın Rabbim duyar dualarımızı
ateşin kaçlardaydı da 3' e düştü bakim?

söle kıııı bişey olmaz. belki sevmediğim bişeydir bulamadım aman

mutfakta tezgah ve lavaboya döküyorum canım.
evet kimyasal ve aslında ne kadar durulasanda çıkmıyomuş kansorojenler bulunuyomuş.
ama onsuzda olmuyo be sedoşum
çay suyu sarartıyo:18::18:

öyle aslında ama ben hergün yapmam haftada 2-3 yaparım domestosu mutfakta,wcde hergün bazende eşim yapar napalım evlatlarımızdan değerli değil ....bulantıların ne durumda geçtimi,benimde dün doğum günümdü annemlerdeydik oğlumda orda kaldı şimdi onu almaya çıkıcam canım haydi ssende kendine iyi bak kuzummmmEki Görüntüle 966997

mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaa
mutluu yıllarrr sedooooooooooooşşşşşşşş
mutlu musmutluu mus mus mus mutluuu yılllaaarr sanaaaağğğ öptüm hayde

:124::124::124::124::124::124::124::124::124:

istegin kadr tiksin naPALIMM hamişsin sen bebişin önmli gerisi teferruat yapma bida yolarım saclarını bebişini all kucagına bol bol temzle evini
bacım günden güne ateşim düştü 36.4 dü dün bu gün 36. 3 olduu geliyo belli adı batssın
patetes yemegi bide pilav yap bide ayran miss balımm
hacı uydurma oyun klübünde görünüyon
yasini ezberlemekte zordur yavv
yok kuzum bu topk ateş topigi bide oyun topigi acık evt orda duruyom yoksa kapanıyo site pc den okuyoz yasini şükür 2. sayfası bitmk üzere çok uzun ya bacım ALLAH yardım etsin yawruma not alcaklarmış :18:bnde elimden geldigince yardım ediyom 2 gündür yasinni ezberliyoz 1 haftadrda başka sureleri ezberledi kuzumm

amann dogum günün kutlu olsun sevdiklerinle kocarsın inş bacımmm

selamlar..sanırım hasta olacam sabahtan beri karın ağrısından ölüyorum gelmedi daha kırmızılar..gelirsede çok erken gelmiş olcak bu ay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…