- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
merhba kızlar nasılsnz?ben yine adet oldm bu ayda geçti gitti....
Arkadasim al bendende o kadar bende adet oldum bu ayda bitti oylece. Rabbim insallah cok bekletmez bizleri ben 18 aydir saglikli bir yavru bekliyorum. Rabbim dualarimizi bosa cikarmasin aminnn
Canım hatlar karıştı senin benim eylemi neydi isimler degişik olunca akılda tutamıyorum ona yazdım sanırım dualarımdasınız canım her dua ettigimde söylemek istemiyorum edilen dua kılınan namaz allah ile senin aranda kalması daha sevapmış o yüzden her duşdan sonra yasinimi okurum namazımı kılarım ve tüm duaları okurum ben her zaman dualarımdasınız sadece dile getirmemek gerektigi icin söylemiyorum asla bencilik yapıp kendim icin dua etmem herkes icin rabbime el acıyor sıgnıyorum bu duyguyu herkese yaşatsın rabbim hamile olan arkadaşlarımızda saglıkla kucaklarına alsınlar inşallah
Selam kızlarrr kimsecikler yok yineee
kııııııııığğğğğğsssssslarrrr nabersiniz
ben yetiştim sedoşcum nasılsın
benim ellerime domestos kokusu siniyo kalıyor kullanınca kızlar. eldiven kullanamıyorum.alerjim var.
bu kokuyu ellerden çabuk çıkarmak için öneriniz var mı acabasaaaaaaaaaaa becerikli hatunlar bi el atsın buraya
balımmmmmmmmmmm böregimmm nasilsin kııı
dün heç girmedinn hayrdr kuzumm
vla hiç bilmiyom ki nasl gecer bende alerji olmadıgı için bol bol kulanırım hiç te takip etmedim ne gecirir googl amcaya sorsana
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
dün biraz rahatsızdım kuzumm. akşama kadar yattım.
ben domestosu çok kullanıyorum bazen gözlerim yanıyo zehirlenecek duruma geliyorum
elim o kadar ağır kokuyor ki yemek yerken bile iştahım kaçıyo
zararlıymış ama napayım mis gibi yapıyo her yeri
sen nöördün bakem, bugün ne yemek yapsam hemşom yaaa :44:
as hg bacım hemn bakıp çıkmışsın dursaydın yetişecektik kıı
dün biraz rahatsızdım kuzumm. akşama kadar yattım.
ben domestosu çok kullanıyorum bazen gözlerim yanıyo zehirlenecek duruma geliyorum
elim o kadar ağır kokuyor ki yemek yerken bile iştahım kaçıyo
zararlıymış ama napayım mis gibi yapıyo her yeri
sen nöördün bakem, bugün ne yemek yapsam hemşom yaaa :44:
kıss burdayım gitmedim bi yere
bulaşık yıkarkenmi kullanıyosun canım,çokta soluma kimyasal sonuçta zararlı canım benim
amann bacım ne olur dikat et sen tek deilsin yawrun seninle yapma kulnma :18:
ALLAH korusun bacım kalsın yüzeysel yap lütfen ev evladından degerli deil kuzunu düşün annesi çok zararlı evt yapma bidaha bak biz kuş gibi agzımızı acıyoz evlat için degerini bil kuzucunun ne olur lütfen yapma balımm
abla sözü dinle hee :26:
bnde belim çokk agrıyo adetim geldi gelecek kesin pazara olurum ateşim 3 e düştü
egerki adet pzar olursam p.tesi hst gidecm bacım aşı için bu defa tüpü rica edecm dr a bakalım ne diyeck :18:inş kabul edrr
akşama bn sölemesem hamilesin kı :18:
kızlar az müsade benm oglana yasini ezberletiyom arada yazarım canlar
mutfakta tezgah ve lavaboya döküyorum canım.
evet kimyasal ve aslında ne kadar durulasanda çıkmıyomuş kansorojenler bulunuyomuş.
ama onsuzda olmuyo be sedoşum
çay suyu sarartıyo:18::18:
öyle aslında ama ben hergün yapmam haftada 2-3 yaparım domestosu mutfakta,wcde hergün bazende eşim yapar napalım evlatlarımızdan değerli değil ....bulantıların ne durumda geçtimi,benimde dün doğum günümdü annemlerdeydik oğlumda orda kaldı şimdi onu almaya çıkıcam canım haydi ssende kendine iyi bak kuzummmmEki Görüntüle 966997
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaa
mutluu yıllarrr sedooooooooooooşşşşşşşş
mutlu musmutluu mus mus mus mutluuu yılllaaarr sanaaaağğğ öptüm hayde
:124::124::124::124::124::124::124::124::124:
istegin kadr tiksin naPALIMM hamişsin sen bebişin önmli gerisi teferruat yapma bida yolarım saclarınıcanım benim çok solumuyorum. kapı pencere açarım mutlaka. ama evim eski lojman,tiksiniyorum.
yıllardır kimler gelmiş geçmiş. aklıma geliyo paranoyak oluyorum.
ilk temizlediğimde bi görseydin. aşağıda herkes paniğe kapılmış kokuda nasıl duruyo zehirlenmesin diye. banyoyu tavandan aşağı domestosla yıkadım
canım belirtilere aldanma. inşallah olmazsın. inşşallahh o ay bu aydır ve sen hiç adet olmazsın Rabbim duyar dualarımızı
ateşin kaçlardaydı da 3' e düştü bakim?
söle kıııı bişey olmaz. belki sevmediğim bişeydirbulamadım aman
yok kuzum bu topk ateş topigi bide oyun topigi acık evt orda duruyom yoksa kapanıyo site pc den okuyoz yasini şükür 2. sayfası bitmk üzere çok uzun ya bacım ALLAH yardım etsin yawruma not alcaklarmış :18:bnde elimden geldigince yardım ediyom 2 gündür yasinni ezberliyoz 1 haftadrda başka sureleri ezberledi kuzummhacı uydurma oyun klübünde görünüyon
yasini ezberlemekte zordur yavv
öyle aslında ama ben hergün yapmam haftada 2-3 yaparım domestosu mutfakta,wcde hergün bazende eşim yapar napalım evlatlarımızdan değerli değil ....bulantıların ne durumda geçtimi,benimde dün doğum günümdü annemlerdeydik oğlumda orda kaldı şimdi onu almaya çıkıcam canım haydi ssende kendine iyi bak kuzummmmEki Görüntüle 966997
selamlar..sanırım hasta olacam sabahtan beri karın ağrısından ölüyorum gelmedi daha kırmızılar..gelirsede çok erken gelmiş olcak bu ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?