2 ay önce bnde cektirmiştim şükür tüplerimn 2 side acıkk inş seninde öyledir bacımmno strest yes bebek
Kızlar selamlar...11 şubata az kaldı inanılmaz derecede acıkıyorum hayır olsun:)sürekli bişiler yeme isteği:)
bakalım nolcak halimiz:)
Ya kızlar başka birşey soracam gebe kalan arkadaşlara özellikle,çok afedersiniz yürüken oturuken çamaşırınız ıslak gibi oluyor mu...normalde akıntımın olmaması gerekiyor yani her ay öyle oluyordu en azından:)bu ay sürekli akıntım varmış gibi oluyor...ki varda...böyle birşey yaşayan var mı...
balımm isyan deil şükür hamd olsun verdiklerine ama çok istiyomm yaşımdan korkuyom tek sıkıntım buu
yaşım söle 35 olsa hiç korkmucam balımm anlata biliyom muu
senin yüregini yerim ben yerr güzel yürekli bacım benimm
kız azap böyle şaka yapılırmı hamileyim diye yazmışsın sevincim kursağımda kaldı cnm ya :26::26::26::26::26::26:
kızlar nasılsınız her zaman giremiyorum sizleri çok özlüyorum
Kızlar selamlar...11 şubata az kaldı inanılmaz derecede acıkıyorum hayır olsun:)sürekli bişiler yeme isteği:)
bakalım nolcak halimiz:)
evet canım benimde açık..tek sorun stres galiba...
azapla ikinizin batları aynı hadi Hayırlısı bakalım
bnmde biraz akıntım var hayır olsun beklicez bakalım bacım başka elden bişi gelmiyoYa kızlar başka birşey soracam gebe kalan arkadaşlara özellikle,çok afedersiniz yürüken oturuken çamaşırınız ıslak gibi oluyor mu...normalde akıntımın olmaması gerekiyor yani her ay öyle oluyordu en azından:)bu ay sürekli akıntım varmış gibi oluyor...ki varda...böyle birşey yaşayan var mı...
Hamilelik de akıntı oluyor canım ilk hamile kaldıgımda daha yogundu bunda cok az oluyor birde adet belirtilerinin birebir aynısı farklı olmuyor adet olucam sanıyorsun gecikme olunca anlaşılıyor akıntıya cok acıkmaya takılma bunlar adet zamanı yaklaşınca cok oluyor bana doymak bilmiyordum en güzeli adetinin gecikmesini bekle hayal kırıklıgı yaşıyor insan cünkü insan kendinde hep bir belirti arıyor ve buluyor en güzeli beklemelisin
Yaşından korkutugunu biliyorum balım inşallah olur da bizde senden belirtilerini dinleriz dayan azap az kaldı gecicek bulantıların falan deriz inşallahhhhhh
Şu ateş olayı nasıl oluyor azapcım ya bi anlatsan ya banada:)
bnmde biraz akıntım var hayır olsun beklicez bakalım bacım başka elden bişi gelmiyo
kıss bacım neye doymak bilmiyodun koptummmm
vla hiç gülcem yoktu sen beni aglarken güldürdün ya RABBİM seni her daim güldürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşş
Kız sen yazmadınmı karnımda cok acıkıyor yanlışmı okudum bende adet dönemim yaklaştıkca doymak bilmiyorum hep ac oluyordum
Hormonlarla alakalı bişe sen ayrıntılara takılma canım bende sivilce falanda cıkmıştı adet olucam diye oturdum agladım sonra gününde gelmedi 4 gün gecikmesini bekledim test yaptım pozitif cıktı önceden anlamak baya zor yani ama inşallah bebiş seninledir beklemek cok zor cok iyi bilirim 2 yııldır bekliyorum kucagıma almayı inşallah rabbim eşime bana bagışlar evladımı sizleride rabbim bekletmesin inşallah
merhba kızlar nasılsnz?ben yine adet oldm bu ayda geçti gitti....
yok bacım ben demedim öyle şey karıştırdım benim aklıma başka şeytanlık girdi kııkucunu inş RABBİMN izniyle hayrlısıyla kucagına alacan annesi hatta pohunu temizlicen kıı bak ne güzel demişsin beklemk zor bilirim diye 2 yıl beklemişsin beni anlıyon bacımm ne olurr karnını okşarken banada dua ediver bacım nolurr RABBİM sana tatdırdıgı duygudan bnada nasip etsin senin eşinin yaşadıgı sevinçten benim eşimde yaşasınn nolurr duanda beni bırakmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?