2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Kızlar selamlar...11 şubata az kaldı inanılmaz derecede acıkıyorum hayır olsun:)sürekli bişiler yeme isteği:)

bakalım nolcak halimiz:)

Ya kızlar başka birşey soracam gebe kalan arkadaşlara özellikle,çok afedersiniz yürüken oturuken çamaşırınız ıslak gibi oluyor mu...normalde akıntımın olmaması gerekiyor yani her ay öyle oluyordu en azından:)bu ay sürekli akıntım varmış gibi oluyor...ki varda...böyle birşey yaşayan var mı...

Hamilelik de akıntı oluyor canım ilk hamile kaldıgımda daha yogundu bunda cok az oluyor birde adet belirtilerinin birebir aynısı farklı olmuyor adet olucam sanıyorsun gecikme olunca anlaşılıyor akıntıya cok acıkmaya takılma bunlar adet zamanı yaklaşınca cok oluyor bana doymak bilmiyordum en güzeli adetinin gecikmesini bekle hayal kırıklıgı yaşıyor insan cünkü insan kendinde hep bir belirti arıyor ve buluyor en güzeli beklemelisin

Yaşından korkutugunu biliyorum balım inşallah olur da bizde senden belirtilerini dinleriz dayan azap az kaldı gecicek bulantıların falan deriz inşallahhhhhh

kız azap böyle şaka yapılırmı hamileyim diye yazmışsın sevincim kursağımda kaldı cnm ya :26::26::26::26::26::26:

kızlar nasılsınız her zaman giremiyorum sizleri çok özlüyorum

papatyam şaka yapmadım nasl bi duygu diye merk ettim
hg bacım sende bizde seni çok özlüyoz artık bizimlesin deilmi
ayy bn çok doluyum yaa biraz önce annemle telde konuştum çoçuk olmuyo diye çokk agladım

Kızlar selamlar...11 şubata az kaldı inanılmaz derecede acıkıyorum hayır olsun:)sürekli bişiler yeme isteği:)

bakalım nolcak halimiz:)

evet canım benimde açık..tek sorun stres galiba...

as bacım bnmle bir senin batın bnm de 11 de ama ateşim düşmüş yani adet olacm galiba
hadi inş sen bari güzel haber ver bacım

bnmde biraz akıntım var hayır olsun beklicez bakalım bacım başka elden bişi gelmiyo

kıss bacım neye doymak bilmiyodun koptummmm
vla hiç gülcem yoktu sen beni aglarken güldürdün ya RABBİM seni her daim güldürsün inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yaşından korkutugunu biliyorum balım inşallah olur da bizde senden belirtilerini dinleriz dayan azap az kaldı gecicek bulantıların falan deriz inşallahhhhhh

RABBİM duysun sözlerini inşş balım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Şu ateş olayı nasıl oluyor azapcım ya bi anlatsan ya banada:)

bacım hergün aynı saatte ben(06.10) da ateşini dijital ateş ölçmeyle ölcüyosun yükselirse hamile düşerse deilsin bnm bu gün düşmüştü daha ayrıntılı istiyosan ateş ölçme topigi var bacım çok yardımcı oluyolar orda bak bu da bnm tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/498352

Kız sen yazmadınmı karnımda cok acıkıyor yanlışmı okudum bende adet dönemim yaklaştıkca doymak bilmiyorum hep ac oluyordum
Hormonlarla alakalı bişe sen ayrıntılara takılma canım bende sivilce falanda cıkmıştı adet olucam diye oturdum agladım sonra gününde gelmedi 4 gün gecikmesini bekledim test yaptım pozitif cıktı önceden anlamak baya zor yani ama inşallah bebiş seninledir beklemek cok zor cok iyi bilirim 2 yııldır bekliyorum kucagıma almayı inşallah rabbim eşime bana bagışlar evladımı sizleride rabbim bekletmesin inşallah

yok bacım ben demedim öyle şey karıştırdım benim aklıma başka şeytanlık girdi kıı kucunu inş RABBİMN izniyle hayrlısıyla kucagına alacan annesi hatta pohunu temizlicen kıı bak ne güzel demişsin beklemk zor bilirim diye 2 yıl beklemişsin beni anlıyon bacımm ne olurr karnını okşarken banada dua ediver bacım nolurr RABBİM sana tatdırdıgı duygudan bnada nasip etsin senin eşinin yaşadıgı sevinçten benim eşimde yaşasınn nolurr duanda beni bırakmaa

merhba kızlar nasılsnz?ben yine adet oldm bu ayda geçti gitti....

merhba kızlar nasılsnz?ben yine adet oldm bu ayda geçti gitti....

Arkadasim al bendende o kadar bende adet oldum bu ayda bitti oylece. Rabbim insallah cok bekletmez bizleri ben 18 aydir saglikli bir yavru bekliyorum. Rabbim dualarimizi bosa cikarmasin aminnn

Canım hatlar karıştı senin benim eylemi neydi isimler degişik olunca akılda tutamıyorum ona yazdım sanırım dualarımdasınız canım her dua ettigimde söylemek istemiyorum edilen dua kılınan namaz allah ile senin aranda kalması daha sevapmış o yüzden her duşdan sonra yasinimi okurum namazımı kılarım ve tüm duaları okurum ben her zaman dualarımdasınız sadece dile getirmemek gerektigi icin söylemiyorum asla bencilik yapıp kendim icin dua etmem herkes icin rabbime el acıyor sıgnıyorum bu duyguyu herkese yaşatsın rabbim hamile olan arkadaşlarımızda saglıkla kucaklarına alsınlar inşallah

kııııııııığğğğğğsssssslarrrr nabersiniz

ben yetiştim sedoşcum nasılsın

benim ellerime domestos kokusu siniyo kalıyor kullanınca kızlar. eldiven kullanamıyorum.alerjim var.
bu kokuyu ellerden çabuk çıkarmak için öneriniz var mı acabasaaaaaaaaaaa becerikli hatunlar bi el atsın buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…