- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
laaaaaaaağğğğğğğğğğğğn nerde bu milleeet
ulen tek tek isim saymaktan bıktım
nurbanu gelmişşşş
kız bacım hamiş mi oldun yoksa
amann bacım tek koçişin ac kalsında sen kalmaa bebişini düşün kızarım bak hemşooo
olsun canım sağlıklı olsunda geç öğren..ben inanmıcaksın hiç merak etmiyorum ama kızımda cok etmiştim belki ilk diye bunda hep sağlıklı sihatlı olsunda başka birşey istemem diyorum
Maşallah insanbul bayağı büyümüş bebeğinbi ekmek arası yapanım olsa valla yerim bacım
adam kış günü domates alıyorum hormonludur diye kızıyorbaşkada bişey yemiyomki
öyle deme nan ben her gece rüyamda kocamı görüyorum
o da bebeğe bişey olcak diye yanaşmıyo
olcak azabım olcak inşallah ben inanıyorum. seninde yakındır balım. sıkı çalışş ama
leynn asıl sen nerdesin başka yerlerde sürtüyomuşsun sevdum öle dedi
bide beni beyn miyon ben varım yaaa
uleyn bi bn hamile kalamadım adet olcam sol kasıgım hafif agrıyoo
bi ekmek arası yapanım olsa valla yerim bacım
adam kış günü domates alıyorum hormonludur diye kızıyorbaşkada bişey yemiyomki
Bende her zaman saglıklı olsunda diyorum gec ögrensemde önemli degil diyorum cumartesi günü ben sormadım bile sormazdımda
Eşim merak ediyordu sordu doktorda erken dedi bende benim icin önemli degil ölcümleri iyi cıksın saglıklı olsunda bir kaybım oldu o yüzden ekrana baktım hareket ediyormu diye kalbi atıyormu cok dikkatli bakıyordum ekrana cinsiyeti aklımdan bile gecmiyordu
Sormayada gerek yok görüyorsa söyler zaten en önemlisi saglıklı olması ilk cocukda degilde ikinci cocukda cok merak edildigini duydum gördüm bende işte bi kızım var buda erkek olsun cok merak ediyorum diyeni cok duydum ilkinde önemsenmiyor bana göre
Maşallah insanbul bayağı büyümüş bebeğin
Zaman nasıl da geçiyor
Maşallah insanbul bayağı büyümüş bebeğin
Zaman nasıl da geçiyor
hatunlar ne yaparsınız beyaaaaa
benim midem bugün çok fena mutfağın kapısının önünden geçemiyorum. yemekte yapamadım kocişim aç kalcak
bende açım gerçi mutfağa giremediğimden kahvaltı bile yapamadım
he sen sonradan geldin nan ben giriş yaptığımda aşşada kisme yoktu bende bağırdım acukk
sen bu topiğin vazgeçilmezisin. sende gelmesen ben hiç girmicem inanki topiğe: topik son demlerinde anacım
nan belirtilere bakma, valla benimde ağrıdı bak yeminle adet belirtisi yaşadım hep. belim kopuyodu, adet ağrım geldiydi yumurtalıklarıma. sen şimdiden koyveriyon kendini yapma balım yapma
canım evet aslında yaştan dolayı doktora gittğinde bile tüp bebeğe yönlendiriyorlar vakit kaybı olmasın diye.amann yanaşmasınn öte dursun helee yigen geliyoo
bizim koca da dün geldi atıştık biraz
bu ay adet oldugumda hst gidip 2. aşıyı olcaktım öyle anlşmıştık akşm gelmiş 1 ay daha deneyelim bnm pkolejim süper oldu anemi görüp geldimde dedi 1 ay süre ver dedi bnmde moralim bozuldu 1 ay daha kaybım olack yaş gidiyooo
oyy kıyamam bn bacımaa ben yapı vereyim kuzumaa nolcak sankiii
Allahım sana da nasip etsin canım..hg bacımmmmmmmmmmmmmmm darısı inş bizee
Çok şükür artık o günlerin geride kaldı:))ayy teşekkürler teyzesi
canım valla anlamıyorum bende. daha düne kadar bebek için uğraşıp olmayınca ağladığım zamanlar hep aklımda.
sende eylül annesi olcaksın, ne durumda bebiş
Aay kıyamam yaa boşver kocişi o ne bulsa yer önemli olan sensin hamilelik olunca herşey istemiyor insan kocişin yemege geldiginde o hazırlasın sana canım ekmek arası ben öyle yapıyorumda kötü oldugumda inan cok zor oluyor yaaa gecicek inşallah hu günler ben dün ögürdüm ama bu gün henüz bişe olmadı inşallah olmaz ve iştahım acılsın artık cok sıkıldım istemeyerek yemek yemekden
canım evet aslında yaştan dolayı doktora gittğinde bile tüp bebeğe yönlendiriyorlar vakit kaybı olmasın diye.
atışmayın ama ikna etmeye çalış canım. aşılamayı olsan iyi olur önümüzdeki ay. yaşın çok geç değil ama şöyleki doğumun kolay ve sağlıklı olması için. bi de dokuz ay karnında bekleyecek. eşine anlat balım bunları.
ama bakarsın gerek kalmaz valla ne güzel olur inşallah.
sen var ya seeeeeeen
Allah gönlünden geçenleri hayırlı kılsın hemşom benimmm dualarımdasın hep
balım ben saat 7 de burdaydımyani ateş ölçüyom ya önce oraya snra bıuraya geldim kimse yoktu sabahın köründe
oyyyyyy balım yerim seni yerr sende vaz gecilmezisinn balımm seni çok seviyom nan benn
koyvermiyom balımda napim belim agrıyınca aha geldi adı batasıca bat diyomsenin gibi bi hamiş olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oyy bacımm dedigin gibi saglıklı olsun yetrrr
Allahım sana da nasip etsin canım..
İnşallah bu ay kırmızıları görmeyeceksin:)
Çok şükür artık o günlerin geride kaldı:))
Ben bugün kısmetse keseyi görmeye gidicem.Belki kalp atışlarını da duyarım ufak bi ihtimal de olsa:))))
Sen artık bunları da geride bırakmışsındır tabiki:))
Amiiinnnnnnnnnn inşallahhhhaminnnnnnnnnn bacım amin inşşşş yaa inşşş
RABBİM okunan şyu ezan hürmetine duy bacılarımı RABBİM kurban olayım duyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?