2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

laaaaaaaağğğğğğğğğğğğn nerde bu milleeet

ulen tek tek isim saymaktan bıktım

nurbanu gelmişşşş
kız bacım hamiş mi oldun yoksa

leynn asıl sen nerdesin başka yerlerde sürtüyomuşsun sevdum öle dedi
bide beni beyn miyon ben varım yaaa
uleyn bi bn hamile kalamadım adet olcam sol kasıgım hafif agrıyoo

olsun canım sağlıklı olsunda geç öğren..ben inanmıcaksın hiç merak etmiyorum ama kızımda cok etmiştim belki ilk diye bunda hep sağlıklı sihatlı olsunda başka birşey istemem diyorum

Bende her zaman saglıklı olsunda diyorum gec ögrensemde önemli degil diyorum cumartesi günü ben sormadım bile sormazdımda
Eşim merak ediyordu sordu doktorda erken dedi bende benim icin önemli degil ölcümleri iyi cıksın saglıklı olsunda bir kaybım oldu o yüzden ekrana baktım hareket ediyormu diye kalbi atıyormu cok dikkatli bakıyordum ekrana cinsiyeti aklımdan bile gecmiyordu
Sormayada gerek yok görüyorsa söyler zaten en önemlisi saglıklı olması ilk cocukda degilde ikinci cocukda cok merak edildigini duydum gördüm bende işte bi kızım var buda erkek olsun cok merak ediyorum diyeni cok duydum ilkinde önemsenmiyor bana göre

öyle deme nan ben her gece rüyamda kocamı görüyorum
o da bebeğe bişey olcak diye yanaşmıyo

olcak azabım olcak inşallah ben inanıyorum. seninde yakındır balım. sıkı çalışş ama

amann yanaşmasınn öte dursun helee yigen geliyoo
bizim koca da dün geldi atıştık biraz
bu ay adet oldugumda hst gidip 2. aşıyı olcaktım öyle anlşmıştık akşm gelmiş 1 ay daha deneyelim bnm pkolejim süper oldu anemi görüp geldimde dedi 1 ay süre ver dedi bnmde moralim bozuldu 1 ay daha kaybım olack yaş gidiyooo

leynn asıl sen nerdesin başka yerlerde sürtüyomuşsun sevdum öle dedi
bide beni beyn miyon ben varım yaaa
uleyn bi bn hamile kalamadım adet olcam sol kasıgım hafif agrıyoo

he sen sonradan geldin nan ben giriş yaptığımda aşşada kisme yoktu bende bağırdım acukk

sen bu topiğin vazgeçilmezisin. sende gelmesen ben hiç girmicem inanki topiğe: topik son demlerinde anacım

nan belirtilere bakma, valla benimde ağrıdı bak yeminle adet belirtisi yaşadım hep. belim kopuyodu, adet ağrım geldiydi yumurtalıklarıma. sen şimdiden koyveriyon kendini yapma balım yapma

oyy bacımm dedigin gibi saglıklı olsun yetrrr

Maşallah insanbul bayağı büyümüş bebeğin
Zaman nasıl da geçiyor

ayy teşekkürler teyzesi
canım valla anlamıyorum bende. daha düne kadar bebek için uğraşıp olmayınca ağladığım zamanlar hep aklımda.

sende eylül annesi olcaksın, ne durumda bebiş

Aay kıyamam yaa boşver kocişi o ne bulsa yer önemli olan sensin hamilelik olunca herşey istemiyor insan kocişin yemege geldiginde o hazırlasın sana canım ekmek arası ben öyle yapıyorumda kötü oldugumda inan cok zor oluyor yaaa gecicek inşallah hu günler ben dün ögürdüm ama bu gün henüz bişe olmadı inşallah olmaz ve iştahım acılsın artık cok sıkıldım istemeyerek yemek yemekden

balım ben saat 7 de burdaydım yani ateş ölçüyom ya önce oraya snra bıuraya geldim kimse yoktu sabahın köründe
oyyyyyy balım yerim seni yerr sende vaz gecilmezisinn balımm seni çok seviyom nan benn
koyvermiyom balımda napim belim agrıyınca aha geldi adı batasıca bat diyom senin gibi bi hamiş olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım evet aslında yaştan dolayı doktora gittğinde bile tüp bebeğe yönlendiriyorlar vakit kaybı olmasın diye.
atışmayın ama ikna etmeye çalış canım. aşılamayı olsan iyi olur önümüzdeki ay. yaşın çok geç değil ama şöyleki doğumun kolay ve sağlıklı olması için. bi de dokuz ay karnında bekleyecek. eşine anlat balım bunları.
ama bakarsın gerek kalmaz valla ne güzel olur inşallah.
oyy kıyamam bn bacımaa ben yapı vereyim kuzumaa nolcak sankiii

sen var ya seeeeeeen
Allah gönlünden geçenleri hayırlı kılsın hemşom benimmm dualarımdasın hep

hg bacımmmmmmmmmmmmmmm darısı inş bizee
Allahım sana da nasip etsin canım..
İnşallah bu ay kırmızıları görmeyeceksin:)

ayy teşekkürler teyzesi
canım valla anlamıyorum bende. daha düne kadar bebek için uğraşıp olmayınca ağladığım zamanlar hep aklımda.

sende eylül annesi olcaksın, ne durumda bebiş
Çok şükür artık o günlerin geride kaldı:))

Ben bugün kısmetse keseyi görmeye gidicem.Belki kalp atışlarını da duyarım ufak bi ihtimal de olsa:))))
Sen artık bunları da geride bırakmışsındır tabiki:))

valla bende öyle mehtabım. iştahla yemek yemek istiyorum artık. kilo almak istiyorum.
ekmek arası çok seviyorum bende. dedim ya domates kış günü alma diyo eşim ama o iyi geliyo. o olursa yiyorum ekmek arası.
süt yoğurt felan tüketiyo musun canım?

kıss balımm öküz bu öküz vlla diyom ama bu akşm agırlımı koycam kkeyfini beklemicemm
aynen dedigin gibi yaş gidiyo 1 ay 1 aydr hemn tüp e gecmeyi istiyom çünkü ondada bişi yok bndede belki tutarr
delircem yeminle delircemm yok yok böle olmucak akşama sıkı bi kavga cıkartmam lazımm
yaşasın kötülükkk
aminn balımm RABBİM hepimizin gönlündekini versin bacımm
vla bn ciddi dedim nolcak elimemi yapışak kıss hazırlarımm vla keşke yakın olsaydıkk

ateşi ölçtükten sonra uyusana hacı. bedenin kafan dinlenir.

olcaksın kuzum valla olcak Allah a bol bol dua et Rabbim geri çevirmez.
senide kutlucaz burda doya doya hoplaya zıplaya

oyy bacımm dedigin gibi saglıklı olsun yetrrr

Aynen canım hamile kalana kadar neler cektik vallaha aglamakdan hep hastaydım allahıma şükürler olsun rabbim nasip etmiş elbet belli olucak ablam hic ögrenemedi cok ugraştı dokturu ama kızı göstermedi hep bacak bacak üstüne atıyordu dogunca kız oldugunu anladılar saglıklı elli ayagı düz hayırlı evlat olsun yeterki

aminnnnnnnnnn bacım amin inşşşş yaa inşşş
RABBİM okunan şyu ezan hürmetine duy bacılarımı RABBİM kurban olayım duyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…