2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bende iiyim azabım işteyim çalışıyoz sende durumlar nasıl bakalım..senin şu resme bayılıyom mik mik
ALLAH iyilik versin bacım kolay gelsinn

hay ben o mik mike tükürem kıss yapıyoz yapıyoz herifler gönlü hoş oluyo sadece bizim göbekler yine boşşşş

Günaydın canımcığım benim adette bile pek ağrım olmaz rahat geçer yanii, adetime daha 9 gün var bu kadar erken belirtim hiç olmaz hatta acısız belirtisiz pat diye gelir o sebepden şaşırdı benn

ozamn inşşş gebelik için bebk yerleşmesidir inş bacımm

ben burdayım tatlım yetmiyormuyum sana:))) sen ne zaman gidecen canım doktora ben salı gidecem ikili testimde var..sende belki cinsiyetini öğrenirsin..benim doktor belki söyleyebilirim dedi

Ben cumartesi günü gitmiştim canım ikili test yapıldı ense ölcümü falan iyi cıktı kan sonucu icin tlf acıp ögrenicem 3 hafta sonra yine gidicem bakalım nediycek cumartesi günü eşim sordu ama erken dedi söylemek istemiyor bekleticek bizi birde ben test icin şehir dışına cıktım başka doktora yaptırdım yaşadıgım yerde özel hastane yok devlet hastanesindeki doktorumda bakmıyormuş bakalım devlet hastanesine gidicez o nediycek 3 hafta sonra

benim doktor erken söylüyo mehtabım kızımdada 11+3 söylemişti salı gittiğimde 13 hafta bitmiş olacak söylerim dedi bakalım..hayırlısı olsun sağlıklı olsunda teysesi başka birşey istemem..senin o bebişini yerim ben minnak kuzucuk..sonuçlar iyi çıksında canım önemli olan o..

Aay ne güzel erkenden söylüyor sen benden önce ögreniceksin demekki doktorlarınızı secme şansınız vat sizin benim burda öyle bir şansım yok güzelim devlet hastanelerindeki hayvana davranır gibi davranıyorlar bende biran önce girip cıkmak istiyorum özel hastane olsa keşke bana cok uzak yaa gidiş geliş 6 saat sürüyor ikili test icin gittik ama her zaman gide bilecegim yer degil mesafeden dolayı burdaki cihazlarda eski devlet hastanesindeki doktorda ilgili degil cok mayıs ayını bekliyorum sabırsızlıkla ailemin yanında gidicem orda kalıcam inşallah saglıkla illerler hamileligim ordaki doktorumu seviyorum gün sayıyorum resmen gitmek icin

olsun canım sağlıklı olsunda geç öğren..ben inanmıcaksın hiç merak etmiyorum ama kızımda cok etmiştim belki ilk diye bunda hep sağlıklı sihatlı olsunda başka birşey istemem diyorum

bol bol çalış bak sonra benim gibi olacan çalışamıyacan bizde iki bucuk aydır hiç mik mik yok kociş bebişe bişey olur diye yapmıyor

calıştık bacım calıştık olmuyoo tek hamile olayım da hiç mik mik yapmayımm

hatunlar ne yaparsınız beyaaaaa

benim midem bugün çok fena mutfağın kapısının önünden geçemiyorum. yemekte yapamadım kocişim aç kalcak
bende açım gerçi mutfağa giremediğimden kahvaltı bile yapamadım

laaaaaaaağğğğğğğğğğğğn nerde bu milleeet

ulen tek tek isim saymaktan bıktım

nurbanu gelmişşşş
kız bacım hamiş mi oldun yoksa

kıss bacım sen nerdesin ki özel okadr uzak yuhh

amann bacım tek koçişin ac kalsında sen kalmaa bebişini düşün kızarım bak hemşooo

calıştık bacım calıştık olmuyoo tek hamile olayım da hiç mik mik yapmayımm

öyle deme nan ben her gece rüyamda kocamı görüyorum
o da bebeğe bişey olcak diye yanaşmıyo

olcak azabım olcak inşallah ben inanıyorum. seninde yakındır balım. sıkı çalışş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…