• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

ala ala ne zaman gidecen doktora yada gitmeyi düşünüyomusun..gittiğinde sor bakalım doktora..

İşin açıkcası canım batımın geçmesini bekliyorum bu ay hiç bir takip yapmadım umutlanmadım belirti var mıydı yokmuydu düşünmedim kimyasal gebelik olduğu ayda bir gecelik böyle ağrı çekmiştim bakalım 9 gün bekleyeceğim sonrası Allah büyük ondan sonra doktora gideceğim. ( ne kadar kanıksamışsam artık ) :27::30:

İşin açıkcası canım batımın geçmesini bekliyorum bu ay hiç bir takip yapmadım umutlanmadım belirti var mıydı yokmuydu düşünmedim kimyasal gebelik olduğu ayda bir gecelik böyle ağrı çekmiştim bakalım 9 gün bekleyeceğim sonrası Allah büyük ondan sonra doktora gideceğim. ( ne kadar kanıksamışsam artık ) :27::30:

canım iş geliyor ondan hemen cevap yazamıyorum..inş bu ay güzel haberler alırız senden tatlım..bende hamile kaldığım ay hiç düşünmedim takipte yaptırmadım ilaçta kullanmadım..ama oldu seninde inş öyle canım rabbim gönlüne göre versin:49::49::49:

canım iş geliyor ondan hemen cevap yazamıyorum..inş bu ay güzel haberler alırız senden tatlım..bende hamile kaldığım ay hiç düşünmedim takipte yaptırmadım ilaçta kullanmadım..ama oldu seninde inş öyle canım rabbim gönlüne göre versin:49::49::49:

Çokkkkk teşekkürlerrrr şeker allahım isteyen herkeslere nasip etsinn İNŞALLAHHH :16::16::16:

Günaydın kızlarrr dün akşam çok fazla karnımın alt kısmı ve belim ağrıdı bata daha 9 gün var anlayamadım neden olduğunu bu sabah hiç birşey yok bünyede sıyırdı artık :37::37::52::16::21:
bacım benmde ara ara belim agrıyo bizim adetler geliyo sanki :43::43::43:
günaydın canım nasılsın..

günaydın topiğin güzel hatunları nasılsınız:16::16::16::16:

günydınnnnnn bacımm şükürr sen naslsnn :16::54:

bacım benmde ara ara belim agrıyo bizim adetler geliyo sanki :43::43::43:

günydınnnnnn bacımm şükürr sen naslsnn :16::54:

Günaydın canımcığım benim adette bile pek ağrım olmaz rahat geçer yanii, adetime daha 9 gün var bu kadar erken belirtim hiç olmaz hatta acısız belirtisiz pat diye gelir o sebepden şaşırdı benn :31::31::31:

Back