Sen nasılsın bebiş nasıl
iiyim canım bulantılarım sankim azaldı biraz gibi..pazartesi veya salı gidecem doktora bakalım belki cinisyetinide öğreniriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın bebiş nasıl
iiyim canım bulantılarım sankim azaldı biraz gibi..pazartesi veya salı gidecem doktora bakalım belki cinisyetinide öğreniriz
Yok hiç ağrım yok canımcığım o yüzden şaşkınım
Hadi inşallah sende bebişinde sağlıklı olun da gerisi teferruat canımcığım
ala ala ne zaman gidecen doktora yada gitmeyi düşünüyomusun..gittiğinde sor bakalım doktora..
evet canım ya sağlıkla kucağıma alayım başka birşey istemem teysesi..darısı sana olsun tatlımm
İşin açıkcası canım batımın geçmesini bekliyorum bu ay hiç bir takip yapmadım umutlanmadım belirti var mıydı yokmuydu düşünmedim kimyasal gebelik olduğu ayda bir gecelik böyle ağrı çekmiştim bakalım 9 gün bekleyeceğim sonrası Allah büyük ondan sonra doktora gideceğim. ( ne kadar kanıksamışsam artık )
Baya yazışmış dün hatunlar aferin size ben bi kahvaltımı yapayım o zamana kadar kalabalık olur belki
canım iş geliyor ondan hemen cevap yazamıyorum..inş bu ay güzel haberler alırız senden tatlım..bende hamile kaldığım ay hiç düşünmedim takipte yaptırmadım ilaçta kullanmadım..ama oldu seninde inş öyle canım rabbim gönlüne göre versin
hadi gel tatlım ben seni beklerim güsel hatun
Geldim balım ama yine kimsecikler yok
Çokkkkk teşekkürlerrrr şeker allahım isteyen herkeslere nasip etsinn İNŞALLAHHH
bacım benmde ara ara belim agrıyo bizim adetler geliyo sankiGünaydın kızlarrr dün akşam çok fazla karnımın alt kısmı ve belim ağrıdı bata daha 9 gün var anlayamadım neden olduğunu bu sabah hiç birşey yok bünyede sıyırdı artık
günaydın canım nasılsın..
günaydın topiğin güzel hatunları nasılsınız
bacım benmde ara ara belim agrıyo bizim adetler geliyo sanki
günydınnnnnn bacımm şükürr sen naslsnn
bacım benmde ara ara belim agrıyo bizim adetler geliyo sanki
günydınnnnnn bacımm şükürr sen naslsnn
Baya yazışmış dün hatunlar aferin size ben bi kahvaltımı yapayım o zamana kadar kalabalık olur belki
Geldim balım ama yine kimsecikler yok
ohhhhhhhhhhh mis miss eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun inşşşşş bacımmm