• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

yavaş yavş toplanıyozz haa gayret gelen şurda dursa cıkmasa kalabalık olcazda kimse durmuyo ki :50:
sen naslsn mehtabım
yaaa eylülde gelmiyoo :50::43::43:

İyim canım bende Yemekle ugraştım eşim evdeydi şimdi işe gönderdim
Ara sıra bakıyorum kimsecikler yok cıkıyorum eylül evdeydi en son teyzesi ondaydı bir daha sesi cıkmadı
Özlemedimi bizi acep sen napıyorsun azapcım

Kızlarrr burası çok sakin ama anlayamıyor ben ben çok üşüyorum şu sıralar hayatımda ilk kez dün akşam 8 buçukta yattım sabah 7 de zor kalkabildim üşüttüm galiba sanırsam :2::43::25:

Nane limon kaynat canım vücudunu ısıtır birazda terle biran önce atarsın o zaman karabiberli cay ic baya iyi gelir cok gecmiş olsun

ilaç kullanıyorum cnm cuma günü kontrolum var işte daha iyiyim :16::16::16::16:
çokça su iç ablam.. inşallah geçmiş gitmiştir. şu bilgisayarı müdürün kafasına at bari yaptıramadı bi :27:
vla bnde sıkılıyom kendimi oyuna verdim napimm bacımm :27:
bende oynuyorum akşamları kıı :1: bakıyom muhabbet edecek kimse yok oyuna sardım :9:
Vallaha öyle yaa burdayız biz girmesek hamile kaldılar terk ettiler derlerdi ama biz terk edildik gıııı:26:
terk edildik bacıımmm
lazo,karabiber,sevdum,sessiz,eylüllll :19:
Kızlarrr burası çok sakin ama anlayamıyor ben ben çok üşüyorum şu sıralar hayatımda ilk kez dün akşam 8 buçukta yattım sabah 7 de zor kalkabildim üşüttüm galiba sanırsam :2::43::25:
kendime bakmıyon mu bacım yoksa
kızlar herkesin nikinin altında penguen gibi bişe var o niyeki :27::27::27::27::27:
beğendiğin yorumalara beğeni gönderdikçe,gönderdiğin kişinin kuşları çoğalıyo :27:

bebeğimm nerelerdesınnnn senı görmeye geldımmmm:52:
aneeee balım nöördün konunun başlığını unuttum hacı ben gelemedim :27:
napıyosun :31:

bakmaz olurmuyum hiç anlamadım ki bende ne oluyor :14::31::31: hamiş olcaz diye çalışma yapmaktan banyo yapmaktan üşüttüm sanırım :17::26::27::27::52:

arkadaslar bir sorum olacaktı bilen varsa cevaplayabilir mi..gribal enfeksiyondan hastaneye gittim ve adetime 7-8 gün kala kan testi yaptırmıstım gebelik varmı diye negatif dedi, doktor. antibyotik ve çeşitli ilaçlar alıyorum. ama adetim henüz 1 gün gecikti. kasıklarımda hafifçe agrı var okadar. hamile kalma ihtimalim varmı bilmiyorum. ilaçta kullanıyorum. kendimi heveslendirmemek için hamile değilimdir diyorum ama..yinede bilmiyorum. inşallahh diyeyim....

İyim canım bende Yemekle ugraştım eşim evdeydi şimdi işe gönderdim
Ara sıra bakıyorum kimsecikler yok cıkıyorum eylül evdeydi en son teyzesi ondaydı bir daha sesi cıkmadı
Özlemedimi bizi acep sen napıyorsun azapcım

napıyım bacım koçiş anasının yanına giti yarın gelecek yol gözlüyom :27: bide adet bekliyom :47::47: ahh bacım ahh
gelir inş eylülde bizi özlemiştir kıı :23:

çokça su iç ablam.. inşallah geçmiş gitmiştir. şu bilgisayarı müdürün kafasına at bari yaptıramadı bi :27:

bende oynuyorum akşamları kıı :1: bakıyom muhabbet edecek kimse yok oyuna sardım :9:

terk edildik bacıımmm

beğendiğin yorumalara beğeni gönderdikçe,gönderdiğin kişinin kuşları çoğalıyo :27:

vla bacım aynen bnde hele bitane oyun var hasta eti beniii :27::27::27:

arkadaslar bir sorum olacaktı bilen varsa cevaplayabilir mi..gribal enfeksiyondan hastaneye gittim ve adetime 7-8 gün kala kan testi yaptırmıstım gebelik varmı diye negatif dedi, doktor. antibyotik ve çeşitli ilaçlar alıyorum. ama adetim henüz 1 gün gecikti. kasıklarımda hafifçe agrı var okadar. hamile kalma ihtimalim varmı bilmiyorum. ilaçta kullanıyorum. kendimi heveslendirmemek için hamile değilimdir diyorum ama..yinede bilmiyorum. inşallahh diyeyim....

bacım kana cıkan dgrudur korkma adet 1 gün gectiyse üşütgün için yada pskolehik olabilir tekrar gecmiş olsun :16::54:

anaaaaaaaaaaaaa solyanım gelmiş kıss sen nerelerdesin senin topigede baktım yoksunn :26: hayrdr bacımm :26:

Slm bacılar nasılsınız bakalım nette problem vardı gelemedim merak ettim benim bata son 3 gün uyku hali ve bel agrısı var hayırlısı bakalım beklemedeyiz:)
:18:

Slm bacılar nasılsınız bakalım nette problem vardı gelemedim merak ettim benim bata son 3 gün uyku hali ve bel agrısı var hayırlısı bakalım beklemedeyiz:)
:18:

as bacımm herkez terk etti bizi bi kac kişi takılıyoz bizde aboo 3 gün müüü :1: amanınn hadi inşşşşşşşşşşşşşşşşşş güzel haber verirsin bize inşş bacımm :16: benmde belim agrıyoo :43: olmadı her halde yine bu ayy :43:

terk edildik bacıımmm

valla canımcım hafta sonu düğünümüz vardı eşimin kuzenini evlendi,koşuşturmacayla geçti işte sen neler yapıyon bir sıkıntın yoktur inşallah

Back