bilmem ki balım, hamile kaldı terketti deseler biz her gün burdayız :26:
bebeğimm nerelerdesınnnn senı görmeye geldımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem ki balım, hamile kaldı terketti deseler biz her gün burdayız :26:
yavaş yavş toplanıyozz haa gayret gelen şurda dursa cıkmasa kalabalık olcazda kimse durmuyo ki
sen naslsn mehtabım
yaaa eylülde gelmiyoo
Kızlarrr burası çok sakin ama anlayamıyor ben ben çok üşüyorum şu sıralar hayatımda ilk kez dün akşam 8 buçukta yattım sabah 7 de zor kalkabildim üşüttüm galiba sanırsam :2:
çokça su iç ablam.. inşallah geçmiş gitmiştir. şu bilgisayarı müdürün kafasına at bari yaptıramadı biilaç kullanıyorum cnm cuma günü kontrolum var işte daha iyiyim
bende oynuyorum akşamları kıı bakıyom muhabbet edecek kimse yok oyuna sardımvla bnde sıkılıyom kendimi oyuna verdim napimm bacımm
terk edildik bacıımmmVallaha öyle yaa burdayız biz girmesek hamile kaldılar terk ettiler derlerdi ama biz terk edildik gıııı:26:
kendime bakmıyon mu bacım yoksaKızlarrr burası çok sakin ama anlayamıyor ben ben çok üşüyorum şu sıralar hayatımda ilk kez dün akşam 8 buçukta yattım sabah 7 de zor kalkabildim üşüttüm galiba sanırsam :2:
beğendiğin yorumalara beğeni gönderdikçe,gönderdiğin kişinin kuşları çoğalıyokızlar herkesin nikinin altında penguen gibi bişe var o niyeki
aneeee balım nöördün konunun başlığını unuttum hacı ben gelemedimbebeğimm nerelerdesınnnn senı görmeye geldımmmm
Nane limon kaynat canım vücudunu ısıtır birazda terle biran önce atarsın o zaman karabiberli cay ic baya iyi gelir cok gecmiş olsun
kızlar merhaba nasılsınız
İyim canım bende Yemekle ugraştım eşim evdeydi şimdi işe gönderdim
Ara sıra bakıyorum kimsecikler yok cıkıyorum eylül evdeydi en son teyzesi ondaydı bir daha sesi cıkmadı
Özlemedimi bizi acep sen napıyorsun azapcım
vla bacım aynen bnde hele bitane oyun var hasta eti beniiiçokça su iç ablam.. inşallah geçmiş gitmiştir. şu bilgisayarı müdürün kafasına at bari yaptıramadı bi
bende oynuyorum akşamları kıı bakıyom muhabbet edecek kimse yok oyuna sardım
terk edildik bacıımmm
lazo,karabiber,sevdum,sessiz,eylüllll
kendime bakmıyon mu bacım yoksa
beğendiğin yorumalara beğeni gönderdikçe,gönderdiğin kişinin kuşları çoğalıyo
aneeee balım nöördün konunun başlığını unuttum hacı ben gelemedim
napıyosun
bakmaz olurmuyum hiç anlamadım ki bende ne oluyor hamiş olcaz diye çalışma yapmaktan banyo yapmaktan üşüttüm sanırım :26:
arkadaslar bir sorum olacaktı bilen varsa cevaplayabilir mi..gribal enfeksiyondan hastaneye gittim ve adetime 7-8 gün kala kan testi yaptırmıstım gebelik varmı diye negatif dedi, doktor. antibyotik ve çeşitli ilaçlar alıyorum. ama adetim henüz 1 gün gecikti. kasıklarımda hafifçe agrı var okadar. hamile kalma ihtimalim varmı bilmiyorum. ilaçta kullanıyorum. kendimi heveslendirmemek için hamile değilimdir diyorum ama..yinede bilmiyorum. inşallahh diyeyim....
anaaaaaaaaaaaaa solyanım gelmiş kıss sen nerelerdesin senin topigede baktım yoksunn :26: hayrdr bacımm :26:
Slm bacılar nasılsınız bakalım nette problem vardı gelemedim merak ettim benim bata son 3 gün uyku hali ve bel agrısı var hayırlısı bakalım beklemedeyiz:)
:18:
Bizim nette problem var bacım annemde bende ya fırsatta olmadı ama yarın gidiyor inşallah nette düzeldi gibi bundan sonra hergün gelirim
çokça su iç ablam.. inşallah geçmiş gitmiştir. şu bilgisayarı müdürün kafasına at bari yaptıramadı bi
bende oynuyorum akşamları kıı bakıyom muhabbet edecek kimse yok oyuna sardım
terk edildik bacıımmm
lazo,karabiber,sevdum,sessiz,eylüllll
beğendiğin yorumalara beğeni gönderdikçe,gönderdiğin kişinin kuşları çoğalıyo
aneeee balım nöördün konunun başlığını unuttum hacı ben gelemedim
napıyosun