- 25 Ekim 2013
- 8.403
- 21.486
- 598
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
s.a kızlar nasılsınız ben akşam adet oldum yine :26: yeni bat 2 mart azapcım sen nasılsn varmı bi gelişme cnm adetine az kalmış seninde insanbulum sen nasılsın cnm ben giremiyorum başkasının bilgisayarından anca bu kadar oluyo hepinizi çok özledim
as hg bacımm adetmi oldun off yaa bnm de ateş ölçüyom bu ay galiba adet olacm bnde ateşim düştü
özledik seni kıı bacımmm
s.a kızlar nasılsınız ben akşam adet oldum yine :26: yeni bat 2 mart azapcım sen nasılsn varmı bi gelişme cnm adetine az kalmış seninde insanbulum sen nasılsın cnm ben giremiyorum başkasının bilgisayarından anca bu kadar oluyo hepinizi çok özledim
s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
özledik seni yağğ
adet olmuşsun ablam hiç üzme o güzel canını
Rabbim bu ay hayra çevirsin
zaten kimse girmiyor abla.
azap,mehtap,yfrks ve ben direniyoruz
yettim ablam, evdeyim sıkılıyorum vallainsanbulcum sen nasılsın cnm
ister istemez üzülüyom işte elimde değil kısmet değilmiş :2::2::2:
Ne oldu buraya böyle ne kadar hareketliydi nazarmı deydi kızlarrr:18:
bilmem ki balım, hamile kaldı terketti deseler biz her gün burdayız :26:
yettim ablam, evdeyim sıkılıyorum valla
haklısın ablam teselli olmuyo üzülme desemde.
çok iyi anlıyorum seni. bundan sonrası güzel olcak inşallah az kaldı
hastaydın en son iyileştin mi :26:
ALLAH büyük inş önümzdeki ayy inşşş bacımm bnde adetimi bekliyom işte :18: belim agrıyo çokk üşüyorum bideewt azapcım adet oldum yine sen nasılsın :26::26::26:
nann bacııım ben çok sıkılıyom
Ne oldu buraya böyle ne kadar hareketliydi nazarmı deydi kızlarrr:18:
gene kacmış bu karılarr