• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

vla bizim ki anasının yanına gitti kös kös oturuyom napimm senin nasl geciyoo :16:

oyy sen aşımı oldun bnm ilk aşım tutmadı inş senin ki tutarr inş bnde bu ay adet olunca gidecm yine aşı olmaya inşş :16:

kız kocayı gönderdinmi kaynanaya kaynatsınlar bakalımm :52::52:
evet canım ilk aşımm.ins.tutmustur ya.tutmadıysa ara vermeyi düşünüyorum..
cookkk yoruldum yıprandım :14::14:

ay yerim ben onun poposunu kızzz:16:
çok sevndim canım zaten sağlıklı olsunda Rabbimden dileğimiz o.. erkek ya da kız ikisine de razıyız en başından :1:
inşallah bende 14 şubatta gidicem test için. 12+6 olucaz o zaman.
ama şehir dışına çıkamıcaz malesef :59: eşim bu ay izin alamıyor.
hadi gözün aydın canımm
öpüyorum kolay gelsinn :54:

Cok teşekkür ederim canım vallaha baya uzak git gel 6 saat sürüyor ama deydi gittigime insan gibi davranıyorlar
Birde saglıklı oldugunu duyunca o yol beni üzmedi bile devlet hastaneleri gercekden cok kötü bunu arada bir özele gidince anlıyorum
Keşke uzak olmasa bu kadar seninde benimde cok ihtiyacımız var zaten ailemizden kimsemizde yok yanımızda birde saglık icinde bu kadar uzaga gitmek zor olur allah seninde benimde yardımcımız olsun bacım inşallah seninkinede adam akıllı bakar doktorun sen şehir dışına cıkamyıcakmışın üzüldüm o konuda eşin uzman falanmı izin olayı neden bu kadar sorun onu anlamıyorum
Cinsiyet konusuna gelince ilk cocuklarda fark etmez diye düşünüyorum en önemliside saglıklı hayırlı evlat olsun
Bir dahaki gitişimizde belli olur eger melegimiz utanır bacaklarını kapatırsa :17:bilemiycem onlar saglıklı olsunda başka bişe istemiyoruz demi canım

oyy oyy ıssırrım onun dötüşünü benn kııı :9::9::9: MAŞALLAHHH eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun da cinsiyetini vark etmz bacım bin şükür iyiymiş kuzucunn :16::16::16:

Allahıma şükürler olsun iyimiş azabım cinsiyeti evet önemli degil eninde sonunda belli olucak saglıklı olsunlarda tek istegimiz bu bizim
Yerim kıııız ben bu kuzucugu pek güzel oluyormuş izlemek aay ilk kezde kalbinin sesini duymuş oldum hic duymamıştım nasıl degişik bişe sadece ekranda göstermişlerdi kımıldıyan bişe vardı o kalbiymiş bu daha farklı oldu özel gercekden güzel devlet insan yerine koyarak ilgilenmiyor dogru düzgün sorularına cvp bile alamıyorsun duvarla konuşuyorum sanki iyi haberle evimize döndük yaa binlerce şükürler olsun

Cok teşekkür ederim canım vallaha baya uzak git gel 6 saat sürüyor ama deydi gittigime insan gibi davranıyorlar
Birde saglıklı oldugunu duyunca o yol beni üzmedi bile devlet hastaneleri gercekden cok kötü bunu arada bir özele gidince anlıyorum
Keşke uzak olmasa bu kadar seninde benimde cok ihtiyacımız var zaten ailemizden kimsemizde yok yanımızda birde saglık icinde bu kadar uzaga gitmek zor olur allah seninde benimde yardımcımız olsun bacım inşallah seninkinede adam akıllı bakar doktorun sen şehir dışına cıkamyıcakmışın üzüldüm o konuda eşin uzman falanmı izin olayı neden bu kadar sorun onu anlamıyorum
Cinsiyet konusuna gelince ilk cocuklarda fark etmez diye düşünüyorum en önemliside saglıklı hayırlı evlat olsun
Bir dahaki gitişimizde belli olur eger melegimiz utanır bacaklarını kapatırsa :17:bilemiycem onlar saglıklı olsunda başka bişe istemiyoruz demi canım

canım mesafeyi önemsemedim artık kışında eve tıkılınca biraz gezeriz,hastane işini de hallederiz dedim.
eşim uzman değil balım. bu ay denetlemesi var. ona hazırlanıyor. ah ah anlatabilsem keşke ayrıntıları.

benim için hiç farketmez cinsiyet.keşke şu olsa demedim asla. eşimin ailesi her şeyi erkeğe yoruyo benim sinirim ona bozuluyor.
limon yiyorum diyorum, sonradan tatlıya dönersin erkektir o diyolar.
dedesi camiye götürücem diye hayal kuruyomuş. e tabi kız çocuğunu götüremez kendisiyle
kayınvalide rüyamda erkek bebek doğurduğunu görüyorum hep diyo.
lekelenmem oluyor mesela o zamanda diyo ki babası gibi güçlü erkek olacak ondan diyo
nasıl sinir oluyorum anlatamam mehtap.umduklarını dile getiriyolar. neyinn kafası bu, ne kadar itici oluyolar gözümde
artık cahil gözüyle bakıyorum böyle insanlara

hiç kimse girmiyo cin gibi tek başıma duruyom sende bi cee deyip kacıyonn özlüyom shbetlerini zi bakıyom kimse yok bnde alıyom başımı geziyom :43: sende ihml ediyon beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:47::47::47:

gıı bacım ben ne yapayım, ben yinede her gün her saatte giriyorum bakıyorum. kaç gündür girmeyenler var:27:
git onlara kız :27:
kimse olmayınca napıcam hacı kendi kendime mi alıntı yapcam :27:

canım mesafeyi önemsemedim artık kışında eve tıkılınca biraz gezeriz,hastane işini de hallederiz dedim.
eşim uzman değil balım. bu ay denetlemesi var. ona hazırlanıyor. ah ah anlatabilsem keşke ayrıntıları.

benim için hiç farketmez cinsiyet.keşke şu olsa demedim asla. eşimin ailesi her şeyi erkeğe yoruyo benim sinirim ona bozuluyor.
limon yiyorum diyorum, sonradan tatlıya dönersin erkektir o diyolar.
dedesi camiye götürücem diye hayal kuruyomuş. e tabi kız çocuğunu götüremez kendisiyle
kayınvalide rüyamda erkek bebek doğurduğunu görüyorum hep diyo.
lekelenmem oluyor mesela o zamanda diyo ki babası gibi güçlü erkek olacak ondan diyo
nasıl sinir oluyorum anlatamam mehtap.umduklarını dile getiriyolar. neyinn kafası bu, ne kadar itici oluyolar gözümde
artık cahil gözüyle bakıyorum böyle insanlara

Benim eşim de asker bende ayrıntıya giremiyorum dedigin gibi hayırlısı olsun canım
Vallaha bi iyi geldiki canım samsuna gitmek alışveriş merkezini cok özlemişim sinamayı öyle aay icim acıldı vallaha
Senin kaynananlar kafayı sıyırmışlar canım nefret ediyorum öyle konuşmalardan dille getirmeye gerek yokki icinde sakla
Allah hayırlı saglıklı elli ayagı düz evlat versin otur kal sen buna dua et napcan cinseytini ne ilginc cahil insanlar var işte benim eşim kendi ailesinine söylememkde cok haklı vallaha dogana kadar bilmesinler diyoo bende annemlere gidince tesadüfen karşılaşmak cok yüksek diyorum yollda pazarda falan olsun diyo tesadüfen görürlerse bişe yapamayız ama biz söylemiycez belki dogunc görürler tesadüfen diyoo bu kimin diye sorarlar bize artık :1: onların kötü enerjisini istemiyorum diyor eşim varsa yoksa benim ailemdir bizim icin degerli olan oda benim annemin görgülü kültürlü olmasından kaynaklanıyor hic bişe karışmazlar burunlarını sokmazlar biz ne isterse o öyle olur bizim düşüncelerimize kararlarımıza saygıları var onlar ev alırken bile eşim ve beni beklediler gittik gördük beyendik
Bu ev olsun dedik ve o evi aldılar icine oturdular bize sizde geliyorsunuz tabiki sizinde beyenmeniz cok önemli dedi annem babam bizde ellimden gelen destegi yaptık tabiki maddi acıdan cünkü bizim istediginiz oldu onlar daha kücük ev alıp oturabilirler ediyle büdü kaldık diye ama bizide düşündükleri icin bizi cok mutlu ettiler bizde destegimizi verdik
Senin kaynananların icinden gecen olmaz ise cok merak ediyorum suratlarının ifadelerini canımı sıktılar seninkiler allahım sabırlar versin sana gülüm zor böyle kişilerle ugraşmak allahdan benim öyle derdim yok şimdilik eşim kocaman bir duvar ördü allah razı olsun eşimden

kız kocayı gönderdinmi kaynanaya kaynatsınlar bakalımm :52::52:
evet canım ilk aşımm.ins.tutmustur ya.tutmadıysa ara vermeyi düşünüyorum..
cookkk yoruldum yıprandım :14::14:

bacım evt gönderdim anası çok hasta dayanamadım gitme desem gitmzdi biliyorum oh iyi yaptım şu iki günlük dünyada ii oldu
hadi gözün aydın aşı olmuşsıun hadi hyrlısı inşş tutarr bnde gecen ay olmuştum tutmadı malesef :50: adet olunca 2. yi denemeye gidecez inşş yoruldugunu çok iyi anlıyorum ahh anacım ceken bilir kıı :27:

Allahıma şükürler olsun iyimiş azabım cinsiyeti evet önemli degil eninde sonunda belli olucak saglıklı olsunlarda tek istegimiz bu bizim
Yerim kıııız ben bu kuzucugu pek güzel oluyormuş izlemek aay ilk kezde kalbinin sesini duymuş oldum hic duymamıştım nasıl degişik bişe sadece ekranda göstermişlerdi kımıldıyan bişe vardı o kalbiymiş bu daha farklı oldu özel gercekden güzel devlet insan yerine koyarak ilgilenmiyor dogru düzgün sorularına cvp bile alamıyorsun duvarla konuşuyorum sanki iyi haberle evimize döndük yaa binlerce şükürler olsun

ohhhhhhhhh vlla çokk sevindim yemin ederimm MAŞALLAH yigenimize inşş :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gıı bacım ben ne yapayım, ben yinede her gün her saatte giriyorum bakıyorum. kaç gündür girmeyenler var:27:

:1::1::1::1::1: hee kendine alıntı yap balımsın yaa vlla ne güldümm zaten onlar bi gelsinn saclarını yolcam :4::4::4: en çok bi sen bi bn bide mehtap giriyoo nerdesinizzzzzzzzzzzz millettt heyyyyyyyyyyyy:47::47::47::47::47:

bacım evt gönderdim anası çok hasta dayanamadım gitme desem gitmzdi biliyorum oh iyi yaptım şu iki günlük dünyada ii oldu
hadi gözün aydın aşı olmuşsıun hadi hyrlısı inşş tutarr bnde gecen ay olmuştum tutmadı malesef :50: adet olunca 2. yi denemeye gidecez inşş yoruldugunu çok iyi anlıyorum ahh anacım ceken bilir kıı :27:

iyi etmissin bacım ana_ogul hasret gidersin seninkiler bugunnn...
ins.tutmustur cnm ama 10.günüm hic bir belirtim yoookk tutmadı mı acabaa :((((
tutmadıysa ara vermeyi düşünüyorum ya zorlamanın anlamı yok.
Varrdırr vakti saati napalım,bizim sınawımız da buuu dünyadaa buuuu :(((((:43:

iyi etmissin bacım ana_ogul hasret gidersin seninkiler bugunnn...
ins.tutmustur cnm ama 10.günüm hic bir belirtim yoookk tutmadı mı acabaa :((((
tutmadıysa ara vermeyi düşünüyorum ya zorlamanın anlamı yok.
Varrdırr vakti saati napalım,bizim sınawımız da buuu dünyadaa buuuu :(((((:43:

bacım inş tutmuştur inşş senin adet ne zamndı benm kisi 11 de :18:

bacım inş tutmuştur inşş senin adet ne zamndı benm kisi 11 de :18:
insallahh bacımmmmmmm 12 ocakta olmustum işte 7 yada 10 subata dogru gelirrrr ...
Gelmese kırmızılar gelse tontişşş bebişlerrrrr lallaalallalaallalalalallala hayali bile gözelll beeee ;)

insallahh bacımmmmmmm 12 ocakta olmustum işte 7 yada 10 subata dogru gelirrrr ...
Gelmese kırmızılar gelse tontişşş bebişlerrrrr lallaalallalaallalalalallala hayali bile gözelll beeee ;)

evtt hemde cokk güzelll :21::21: sen bnden önce adet oluyosun ozamn inş 9 ay gelmzz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:16:

evtt hemde cokk güzelll :2,1::21: sen bnden önce adet oluyosun ozamn inş 9 ay gelmzz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:16:

ayyy insallahhh duann kabull olsnnn emiiii cnmmmmmmm,bebek hasretim sona ersin insallahhhhh ...
Rabbim bizlereee hayırlısııındannnnn evlatlarrrr nasippp etttt (bana ikiz de olabilir nasippp ettt yarabbiiii :):16:

ayyy insallahhh duann kabull olsnnn emiiii cnmmmmmmm,bebek hasretim sona ersin insallahhhhh ...
Rabbim bizlereee hayırlısııındannnnn evlatlarrrr nasippp etttt (bana ikiz de olabilir nasippp ettt yarabbiiii :):16:

aminnnn de ikizmiii abooo:27::1::1:

insanbulummmmmmmm balım böregimm yoksa kızdınmı bnaa :43::43: aglarımm :43: şaka yaptım kııı :43::43::43:

Merhaba kızlar:3: dün hic giremedin bafraya gittik özel hastaneye ordan samsuna alışveril merkezinde vakit gecirdik sinamaya falan girdik
Gece gec vakit eve geldik şükürler olsun iyimiş melegim :32::32::32:allahıma dua ettim hep hayırlı güzel haberlerle gelmek icin evime güzel bir hatıra defteri aldık mekegimiz icin icimden gecenleri yazıcaz eşimle birde resimlerini yapıştırıcaz öyle cok süslü püslü bişe bulamadım ama sonra ben süslerin defterimizi allahım yeterki hep güzel haberlerle dönmemizi saglasın allahım herkese nasip etsin bu duyguyu cok bekledik bizde bekleminin nedemek oldugunu cok iyi bilenlerdeniz eşimle allahım kimseyi cok bekletmesin herkes kavuşsun miniklerine hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Çok sevindim adına inşallah mutlulukla sağlıkla alacaksın bebişini kucağına :46::16::16:

Günaydın herkese hayırlı haftalar inşallah bata kaldı 11 allahım gelmesin kırmızılar 9 ay boyuncana inşallah :16::16::24::24::21:

Back