• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

nerelerdeydin bacım hoşgeldin:27:
bizde özledik bakındık gelen giden yok :15:

ya ben bi ara verdim kadınlar kulubüne yoksa kafaya çok takıyorum hamişlik olayını onu araştır bunu araştır sıyırdım bacım ya bıraktım oluruna valla Rabbim ne zaman derse o zaman o yüzden uzak kaldım :) bende sizleri özledim valla:16:

keseyi görmüşsün canım hayırlı olsun
bana eşin varikoselli ama sen mucizesin diyodun bak gördün mü sende mucize oldun :27:

aynen canım ama drlar bizi o kadar korkuttu ki ameliyat olmadan olmaz mümkün değil falan ama bilmiyolarki önce Rabbim ol diyecek,10 şubattada kalp atşını duymaya gidicez nasipse :16: :49:

ya ben bi ara verdim kadınlar kulubüne yoksa kafaya çok takıyorum hamişlik olayını onu araştır bunu araştır sıyırdım bacım ya bıraktım oluruna valla Rabbim ne zaman derse o zaman o yüzden uzak kaldım :) bende sizleri özledim valla:16:

sohbet muhabbet edelim bacım o zaman
eğlenceli şeyler konuşalım gitmeyin :43::43:

ne zaman geçer ki azabım
adam isyan ediyo bayağıdır hamur işi yapmıyosun üşengeçliğinden diye :27:

kıss bacımm tek hamiş olayım vla içim den gelerk sölüyom yeminle senden kötü olayımm razıyım cekmeyee :43::43:
şükür de annesi biraz daha sık dişini kucagına alınca kokusunu içine cekince hepsini unutacan bacımmmm :16::54:

aynen canım ama drlar bizi o kadar korkuttu ki ameliyat olmadan olmaz mümkün değil falan ama bilmiyolarki önce Rabbim ol diyecek,10 şubattada kalp atşını duymaya gidicez nasipse :16: :49:

sesisizimmmm hg bacım slm sabh da yokk :47::47::47: RABBİM saglıklıca kucagınıza almayı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşş:16:

ah şu doktorlar stres yapmayın derler en büyük stresi onlar verirler
Allah olmazları oldurur
hadi inşallah kalp atışlarınıda duyunca rahatlarsın

kıss bacımm tek hamiş olayım vla içim den gelerk sölüyom yeminle senden kötü olayımm razıyım cekmeyee :43::43:
şükür de annesi biraz daha sık dişini kucagına alınca kokusunu içine cekince hepsini unutacan bacımmmm :16::54:

kız ben şikayetçi değilim adam söyleniyo sürekli
idare ediyo ama hep eskiyi özledim mis gibi yemekler,pastalar börekler olurdu diyo :24:
alıştırdım tabi üç öğün düzenli yemek,hep farklı yiyeceklere..

sen kocanı alıştırma sakın bacııığğğğmm

kız ben şikayetçi değilim adam söyleniyo sürekli
idare ediyo ama hep eskiyi özledim mis gibi yemekler,pastalar börekler olurdu diyo :24:
alıştırdım tabi üç öğün düzenli yemek,hep farklı yiyeceklere..

sen kocanı alıştırma sakın bacııığğğğmm

alışmazmı hiçç bndede aynıı isimlerini vermeyim hamilesinz canınız cekerr şunu yap bnu yap diyo bıktırıyo şimdiden bnde mırın kırın edince ne işin var bize bak işte diyoo :1::1::1::1:

Back