- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 248
iyiyizzzz sen napıyosun ben tekrar geldim al bendende okadar valla yerimden dahi kalkmak istemiyorum
ayy özlemişim kıs sizleri
nerelerdeydin bacım hoşgeldin
bizde özledik bakındık gelen giden yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyizzzz sen napıyosun ben tekrar geldim al bendende okadar valla yerimden dahi kalkmak istemiyorum
ayy özlemişim kıs sizleri
hg bacımmm
al bendende o kadar bir üşengeçlik hakim bugün bende miskin miskin oturuyom valla
nerelerdeydin bacım hoşgeldin
bizde özledik bakındık gelen giden yok
keseyi görmüşsün canım hayırlı olsun
bana eşin varikoselli ama sen mucizesin diyodun bak gördün mü sende mucize oldun
ya ben bi ara verdim kadınlar kulubüne yoksa kafaya çok takıyorum hamişlik olayını onu araştır bunu araştır sıyırdım bacım ya bıraktım oluruna valla Rabbim ne zaman derse o zaman o yüzden uzak kaldım :) bende sizleri özledim valla
ne zaman geçer ki azabım
adam isyan ediyo bayağıdır hamur işi yapmıyosun üşengeçliğinden diye
azappppppppppppppppp nörüyon bacımmm ben geldimmmm bah hele
sohbet muhabbet edelim bacım o zaman
eğlenceli şeyler konuşalım gitmeyin
h.b bacımmmmmm nasılsın görüşmeyeli
oyyyyyyyyyyyyy bacımmm hg hg hgggggggggggggggggggg
aynen canım ama drlar bizi o kadar korkuttu ki ameliyat olmadan olmaz mümkün değil falan ama bilmiyolarki önce Rabbim ol diyecek,10 şubattada kalp atşını duymaya gidicez nasipse
aynen canım ama drlar bizi o kadar korkuttu ki ameliyat olmadan olmaz mümkün değil falan ama bilmiyolarki önce Rabbim ol diyecek,10 şubattada kalp atşını duymaya gidicez nasipse
burdayım cnm bi yere gitmiyorum vur patlasın çal oynasın o zamann
kıss bacımm tek hamiş olayım vla içim den gelerk sölüyom yeminle senden kötü olayımm razıyım cekmeyee
şükür de annesi biraz daha sık dişini kucagına alınca kokusunu içine cekince hepsini unutacan bacımmmm
h.b balımmmmmmmmmmmm napaysun görüşmeyeli..kıs bacım bu kuş neki kalplerin altında bizim kuşumuz bize yetiyodu
otur kıss yamacımızdaaa gitme biyeree
burdayım cnm bi yere gitmiyorum vur patlasın çal oynasın o zamann
kız ben şikayetçi değilim adam söyleniyo sürekli
idare ediyo ama hep eskiyi özledim mis gibi yemekler,pastalar börekler olurdu diyo
alıştırdım tabi üç öğün düzenli yemek,hep farklı yiyeceklere..
sen kocanı alıştırma sakın bacııığğğğmm
sesisizimmmm hg bacım slm sabh da yokk RABBİM saglıklıca kucagınıza almayı nasip etsin inşşşşşşşşşş
selamlar olsun azabımaaaa kız diyom ya üşengeçlik var diye üşenmişimdir :)))) kahvaltıda yapmadım ya daha afyonum patlamadı anlıcan,,gidemde bişeyler yiyem gelem Eki Görüntüle 962884