• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Herkesler nerede kimsecikler yokk dilerim hamişlerimiz iyi, bebiş bekleyenlerde beklediklerine kavuşabilsinler. Benim belli bile değil Rabbim isteyen bütün herkesin dualarını kabul eylesin

Allah razı olsun canımcığım inşallah yaşımdan dolayı belki de ama çok korkuyorum geçen ay kimyasal oldu gitti çok umutlanmıştım, ailelerde karışınca işin içine insan dahada çok stres oluyor sen hamişsin sanırım allah gönlüne göre versin inşallah ama ben ümitsizim artık psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum :50::43:

Akışına bırak canım..kurdukca yıpratıcı bir hal alıyor bu süreç inan..allah verir allah alır yaradan ne derse aslında o..kimyasal gebeliyin içinde çok üzüldüm canım..vakti zamani değilmiş demekki bunca zaman..inşallah en yakin zamanda önce göbişin sonra kucağın bebisle dolsun canım..

AZAAPIMMMMM mikmikçi hatunummm
İNSANBULUMMM hamişimmmm
CANLARIIIIIIMMMMMMMMMMMM
diğerrrrr canlarrrrrr onlar kendini biliyooooooo ben geldiiiiimmmmmm:10::10::10::10::10::3::3:
yeni gelenlerde hoşşş gelmişşşş:42::42:
ohhh özlemişim burayııııı nette bittiydi sorunnnn vardı hallettim ve hemen buraya kaçtımmm:10::10::10::10::10::27:
kuzucuklarımmm nassınız gıııııııı:16::16: mikmikçi hatunlar sizii:52::52::49::49:
:52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::21::21::36::36::36::23::23::23::24::24::62::62::62:
meydanı boş buldumm kudurimmmm birasssss:1::1:
yarına görüşürüz inşallahhhh:ssz::ssz:

Canım 10 aylık evliyim ama yaş 36 annemler gözümün içine bakıyor ilk çocuk benim eşimin ailesinde evlenen ilk eşim onun sülaleside gözüne bakıyor daha 1 seneyi bulmadık habire tartışıp duruyoruz bize ne oluyor bilmiyorum ki herşeyimi biz yaptık ne o nede ben kimseden yardım almadık borç harç bu yuvayı kurduk şimdi hep tartışmaa offf yaaa :5::2::43: hamile kalamadım diyemi üzüleyim yoksa tartıştık diyemi ne yapayım ben yaaa :43::43:

biz ölelim vla ölelim kıı yaş 39 :43::43::43::43: bizde hep kavga ediyoz bacımm :43::43::43:

AZAAPIMMMMM mikmikçi hatunummm
İNSANBULUMMM hamişimmmm
CANLARIIIIIIMMMMMMMMMMMM
diğerrrrr canlarrrrrr onlar kendini biliyooooooo ben geldiiiiimmmmmm:10::10::10::10::10::3::3:
yeni gelenlerde hoşşş gelmişşşş:42::42:
ohhh özlemişim burayııııı nette bittiydi sorunnnn vardı hallettim ve hemen buraya kaçtımmm:10::10::10::10::10::27:
kuzucuklarımmm nassınız gıııııııı:16::16: mikmikçi hatunlar sizii:52::52::49::49:
:52::52::52::52::52::46::46::46::46::46::46::21::21::21::21::21::21::36::36::36::23::23::23::24::24::62::62::62:
meydanı boş buldumm kudurimmmm birasssss:1::1:
yarına görüşürüz inşallahhhh:ssz::ssz:

kıss dlem nerelerdesinn kıııııııııııııııııııı merk etim seni vllaa :15::16:
özledim senniii sıra eylüllümde inş oda gelir
bide boş boş mikmik sıkıldımm belim agrıyooo :43:
sen napıyon naslsn canımm :16::54:

Şükür diyelim yuvarlanıp gidiyoruz işte bu ayda boşa gitti sanırım artık bat beklemeye başladım 13 gün var daha gerçi ama bakalım allah büyük sen nasılsın? şekerrrr biz hala dargınız kocişle bakalım ne olacak :19::19:

allah İYİLK VERSİN BACIMM benmde 10 günm varr :18: bilmiyom ki nasl olackk ALLAH büyüktür aman bu günlerde şeytan kulagına kursun biz iyiyzz al karşına konuş ben öyle yapıyorum ve en büyük kavgamz son kavgamız oldu okadr büyük ve cidiydi burdn söylemk istemiyorumm

allah İYİLK VERSİN BACIMM benmde 10 günm varr :18: bilmiyom ki nasl olackk ALLAH büyüktür aman bu günlerde şeytan kulagına kursun biz iyiyzz al karşına konuş ben öyle yapıyorum ve en büyük kavgamz son kavgamız oldu okadr büyük ve cidiydi burdn söylemk istemiyorumm

Aman maşallah :nazar: diyelim ALLAH ayırmasın

günaydın kıslarrr iyi pazarlar sabah sabah uyutmadı koçiş beni :17::27::26: ama kimse kimse yokkk :52::52::36::16::15:::54::21:

Merhaba kızlar:3: dün hic giremedin bafraya gittik özel hastaneye ordan samsuna alışveril merkezinde vakit gecirdik sinamaya falan girdik
Gece gec vakit eve geldik şükürler olsun iyimiş melegim :32::32::32:allahıma dua ettim hep hayırlı güzel haberlerle gelmek icin evime güzel bir hatıra defteri aldık mekegimiz icin icimden gecenleri yazıcaz eşimle birde resimlerini yapıştırıcaz öyle cok süslü püslü bişe bulamadım ama sonra ben süslerin defterimizi allahım yeterki hep güzel haberlerle dönmemizi saglasın allahım herkese nasip etsin bu duyguyu cok bekledik bizde bekleminin nedemek oldugunu cok iyi bilenlerdeniz eşimle allahım kimseyi cok bekletmesin herkes kavuşsun miniklerine hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Merhaba kızlar:3: dün hic giremedin bafraya gittik özel hastaneye ordan samsuna alışveril merkezinde vakit gecirdik sinamaya falan girdik
Gece gec vakit eve geldik şükürler olsun iyimiş melegim :32::32::32:allahıma dua ettim hep hayırlı güzel haberlerle gelmek icin evime güzel bir hatıra defteri aldık mekegimiz icin icimden gecenleri yazıcaz eşimle birde resimlerini yapıştırıcaz öyle cok süslü püslü bişe bulamadım ama sonra ben süslerin defterimizi allahım yeterki hep güzel haberlerle dönmemizi saglasın allahım herkese nasip etsin bu duyguyu cok bekledik bizde bekleminin nedemek oldugunu cok iyi bilenlerdeniz eşimle allahım kimseyi cok bekletmesin herkes kavuşsun miniklerine hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize

canımmmm çokk sevindim :16: Allah ım onu sana bağışlasın.
ikili testi yaptırdın mı peki balım? ölçüm felan oldu mu? cinsi,yetini söylemedi mi ayyy çok meraklandım mehtabım yaaa :1:

bende anı defteri alcam ama malum bulunduğum yerde yok. internetten baktım ama içime sinmedi.
sende güzel güzel duygularını yazarsın ne güzell :16:

Back