Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canımcığım inşallah yaşımdan dolayı belki de ama çok korkuyorum geçen ay kimyasal oldu gitti çok umutlanmıştım, ailelerde karışınca işin içine insan dahada çok stres oluyor sen hamişsin sanırım allah gönlüne göre versin inşallah ama ben ümitsizim artık psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum
Canım 10 aylık evliyim ama yaş 36 annemler gözümün içine bakıyor ilk çocuk benim eşimin ailesinde evlenen ilk eşim onun sülaleside gözüne bakıyor daha 1 seneyi bulmadık habire tartışıp duruyoruz bize ne oluyor bilmiyorum ki herşeyimi biz yaptık ne o nede ben kimseden yardım almadık borç harç bu yuvayı kurduk şimdi hep tartışmaa offf yaaa :2: hamile kalamadım diyemi üzüleyim yoksa tartıştık diyemi ne yapayım ben yaaa
AZAAPIMMMMM mikmikçi hatunummm
İNSANBULUMMM hamişimmmm
CANLARIIIIIIMMMMMMMMMMMM
diğerrrrr canlarrrrrr onlar kendini biliyooooooo ben geldiiiiimmmmmm
yeni gelenlerde hoşşş gelmişşşş
ohhh özlemişim burayııııı nette bittiydi sorunnnn vardı hallettim ve hemen buraya kaçtımmm
kuzucuklarımmm nassınız gıııııııı mikmikçi hatunlar sizii
meydanı boş buldumm kudurimmmm birasssss
yarına görüşürüz inşallahhhh
s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu gün topigi ben actımmm
Günaydınn a.s bacıı
naslsnn bacımm
Şükür diyelim yuvarlanıp gidiyoruz işte bu ayda boşa gitti sanırım artık bat beklemeye başladım 13 gün var daha gerçi ama bakalım allah büyük sen nasılsın? şekerrrr biz hala dargınız kocişle bakalım ne olacak
allah İYİLK VERSİN BACIMM benmde 10 günm varr :18: bilmiyom ki nasl olackk ALLAH büyüktür aman bu günlerde şeytan kulagına kursun biz iyiyzz al karşına konuş ben öyle yapıyorum ve en büyük kavgamz son kavgamız oldu okadr büyük ve cidiydi burdn söylemk istemiyorumm
Merhaba kızlar dün hic giremedin bafraya gittik özel hastaneye ordan samsuna alışveril merkezinde vakit gecirdik sinamaya falan girdik
Gece gec vakit eve geldik şükürler olsun iyimiş melegim allahıma dua ettim hep hayırlı güzel haberlerle gelmek icin evime güzel bir hatıra defteri aldık mekegimiz icin icimden gecenleri yazıcaz eşimle birde resimlerini yapıştırıcaz öyle cok süslü püslü bişe bulamadım ama sonra ben süslerin defterimizi allahım yeterki hep güzel haberlerle dönmemizi saglasın allahım herkese nasip etsin bu duyguyu cok bekledik bizde bekleminin nedemek oldugunu cok iyi bilenlerdeniz eşimle allahım kimseyi cok bekletmesin herkes kavuşsun miniklerine hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin hepimize