2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

Evet canım ense ölcümü yaptı herşey güzel dedi sonra kan verdim sonuc bira kac güne belli olur tlf acıp ögrenirsiniz dedi
Cinsiyet icin bişe demedi canım eşim sordu ama erken dedi ben en cok saglıklımı yaşıyormu ona odaklanmıştım cinsiyetini ben sormadım bile merak etmedim o an ucmuştum hareketlerini gördüm ilk elli ensede yatıyordu sonra doktor rahatsız etti onu poposunu döndü bize ölcüm yapmak icin belli bir pozisyon yakaladı sonunda şükürler olsun iyimiş melegimiz allahım güzel haberlerle dönmeyi sanada nasip etsin canım allahıma binlerce şükürler olsun birde cok fark varmış burdaki devlet hastanedeki cihaz cok eskiymiş gercekden zoraki görünüyor ama bafrada ne kadar güzel karşındaki ekrana bakıyorsun birde cok net
Samsundan aldım bende alışveriş merkezinden bulamdık süslü ama rengi cok güzel gül kurusu üzerini daha sonra süsleriz inşallah güzel yazılarla anılarla dolduruz icini şimdi ben cıkıyorum çamaşırlar asılcak akşama görürşüz

ay yerim ben onun poposunu kızzz
çok sevndim canım zaten sağlıklı olsunda Rabbimden dileğimiz o.. erkek ya da kız ikisine de razıyız en başından
inşallah bende 14 şubatta gidicem test için. 12+6 olucaz o zaman.
ama şehir dışına çıkamıcaz malesef eşim bu ay izin alamıyor.
hadi gözün aydın canımm
öpüyorum kolay gelsinn

ohh bacım iyi yapmışsınızz sefanız olsunnn güzel duaların içn ALLAH razı olsun balımm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırdır balım niye gitti
gönderme şunu anasına doldururlar bak gııı
ben göndermiyom tek başına

bacım annesi çok hasta ben kendim istegimle gönderdim sonra vic dan azabı cekerim ben de kaynana olcam normlde gndermzdim ama vicdanm içn gnderdim balımm

oyy oyy ıssırrım onun dötüşünü benn kııı MAŞALLAHHH eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun da cinsiyetini vark etmz bacım bin şükür iyiymiş kuzucunn

Allah şifa versin canım iyileşir umarım
sen napıyon hacı topik topik geziyon ellaaam

oyy oyy ıssırrım onun dötüşünü benn kııı MAŞALLAHHH eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsun da cinsiyetini vark etmz bacım bin şükür iyiymiş kuzucunn

ohh bacım iyi yapmışsınızz sefanız olsunnn güzel duaların içn ALLAH razı olsun balımm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

selam kızlar mutlu pazarlar nasılsınız bakalım,sohbetinizi görünce dayanamadm geldim kıscelerim

selam kızlar mutlu pazarlar nasılsınız bakalım,sohbetinizi görünce dayanamadm geldim kıscelerim

hoşgeldin canımm
bayağıdır göremedim ben seni sanki :26:
aslında çok sessizleşti buralar 4-5 kişi ayakta tutuyoz valla
sende nedir son durumlar

hoşgeldin canımm
bayağıdır göremedim ben seni sanki :26:
aslında çok sessizleşti buralar 4-5 kişi ayakta tutuyoz valla
sende nedir son durumlar

yookk hergün her dakika buralardayım cnm ben bagımlısı olduk kk nın
bende henüz bir gelişme belirti yok 10.günüm ama aşılamada
sizlerde varmı bi değişiklik bakalımm.ins.pespese bebekler gelir

inşallah tutmuştur aşılamam canım,tez zamanda gelsin bebişin sana
bir hafta sonra yaparsın testi öğrenirsin Allah ın izniyle

bana niye suç atıyon nan ben naptım
nası iteledik söyle bakim

hiç kimse girmiyo cin gibi tek başıma duruyom sende bi cee deyip kacıyonn özlüyom shbetlerini zi bakıyom kimse yok bnde alıyom başımı geziyom sende ihml ediyon beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oyy sen aşımı oldun bnm ilk aşım tutmadı inş senin ki tutarr inş bnde bu ay adet olunca gidecm yine aşı olmaya inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…