- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Günaydın kıssslarrr herkese hayırlı cumalar inşallah:119:
günydınn bacım sanada hayrlı cumalarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kıssslarrr herkese hayırlı cumalar inşallah:119:
kızlarrrrr hayırlı cumalar olsun rabbim herkesin gönlündekini versin... ben bugün dr.a gittim keseyi gördüm geldim çokkkk mutluyum
sanada hayrlı cumalarr bacımm ohh gözün aydın hadiiikızlarrrrr hayırlı cumalar olsun rabbim herkesin gönlündekini versin... ben bugün dr.a gittim keseyi gördüm geldim çokkkk mutluyum
Napıyonuz kızlar .hamişler hamiş olmayanlar olmak için uğraşanlar.
Ne kadar güzel senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah benim için ise halen beklemeye devam bugün 16. gün acaba çalışmaya devammı etsem yoksam etmesemmi bilemedim offf hadi gelsin artık şu bebiş yaa:2:
Napıyonuz kızlar .hamişler hamiş olmayanlar olmak için uğraşanlar.
benmde 21 gün oldu adetim yaklştı belim agrıyo dedim akşm koçişe artık adet olmana bozuluyom dedi
ALLAHIM çokk büyük inş bizede nasip edecekk
İnşallah artık gelsin yaaa çalışasım bilene yok artık yaa benim bata daha 14 gün var bu bekleme kısmı iyice stres yapıyor zaten :26:
günydınn bacım sanada hayrlı cumalarr
Kızlarr sanırım bugün yumurtlama günüm yaa ne oluyor bana aynı ayın içerisinde 2 sefer yumurtlama olayı olabiliyormu bileniniz varmı diyecem ama kimsecikler yokk :18::18: offf yaa işte mesaideyim eşimlede tartıştım şimdi nasıl olacakk ben formları bir gezeyim belkim bu konu hakkında birşeyler vardır
1 haftayı bulmamıştır belki ben o zaman yanıldım bilemiyorum yaa 30 günde bir adet olanlar 16. gün yumurtlama olur diyor internet ama bilemedimki akıntı takibi yaptığımdan kafam karıştı kötü tarafıda şimdi bugün çalışmada olmaz eşimlede iş yerimdeki mesai yüzünden atıştık offf bu ayda olmayacak yaaa:2:İlk yumurtlama zamaninin ustunden ne kadar gun gecti canim..
kızlar nolur bı cevap vern kan sonucum 6.87 noluyo bu hamılemyım
Canim haftada 3 gun iliskiye giren insanlar herhangi bir sorun yoksa hamile kalmalari çok buyuk bir ihtimal..ben takip etmedim..korunmadiyim ilk ay hamile kaldim..bununla ilgili sikinti yapma kendine belkide hamile kalmışsindir..allah ol demiştir ve olmustur..içime seninle ilgili oyle doğdu. .inşallah tez zamanda hamiş haberini alirsin tatlim..ayrica kari koca kavgası yatağa kadar demişler büyükler:))1 haftayı bulmamıştır belki ben o zaman yanıldım bilemiyorum yaa 30 günde bir adet olanlar 16. gün yumurtlama olur diyor internet ama bilemedimki akıntı takibi yaptığımdan kafam karıştı kötü tarafıda şimdi bugün çalışmada olmaz eşimlede iş yerimdeki mesai yüzünden atıştık offf bu ayda olmayacak yaaa:2:
Canim haftada 3 gun iliskiye giren insanlar herhangi bir sorun yoksa hamile kalmalari çok buyuk bir ihtimal..ben takip etmedim..korunmadiyim ilk ay hamile kaldim..bununla ilgili sikinti yapma kendine belkide hamile kalmışsindir..allah ol demiştir ve olmustur..içime seninle ilgili oyle doğdu. .inşallah tez zamanda hamiş haberini alirsin tatlim..ayrica kari koca kavgası yatağa kadar demişler büyükler:))
Eşiminde benimde tarafım gözümün içine bakıyor resmen çocuk yokmu diye ne yapcam ben yaa bunaldım artıkkk çığlık atmak istiyorummmm
kıssssss bacım daha 10 aylık evlisinn amanınn tazesin daha inş bu ay hamiş kalırsın asıl ben bagırmz istiyommmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:11 gün kaldıı