2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

canm progestan dusuk onleyıcı yanı rahımın kalınlasması ıcın kullnılıyo benm bıldıgım onu kullanırsan kanaman olmaz

canım doktor bana adet olmam için vermişti hamilelerde kullanıyormuş bu ilacı ama adetimin üzerinden 25 gün geçti 13. gün kan tahlili yaptırmıştım negatif çıktı doktorda progestan verdi 1 hafta kullan adet olmazsan tekrar gel dedi kullandım biteli 7 gün oldu daha adet olmadım acaba hamile olabilirmiyim:44::44:

cok dusuk bı ıhtımal olabılırde canm bazılarında kanda cıkmıyo hıc bole bısey yasamadm bılemıyorum canm stresten falanda olabılırmı

canımmmm benim... insan istiyo ya hep hamileler çıkıyo algıda seçicilik de olabilir.. bebeğim 6 aylıktı ben hala hamileleere imreniyordum. 1.5 sene zor dayandım ilk bebeğimini hatrına. dediğin gb sınava girsem gözetmen 7 aylık hamileydi kimde var böyle şans?? elimde bir kitap var yeni geldi. içinde bebek isteyenler için dualar bölümü de var. isteyen olursa paylaşabilirim..

löööyyn sınav şindilik bitti
nisanda tekrar sıkıntı amağğn pöff

azcık uyuyam, kinsecik yok zaten :112:
geçmiş olsun canım sen atlattın benim final projem yarın son daha (( öfff hamilelikte öğrencilik çok zor dediğin gb..
merhaba kızlar

doktor adet olmam için progestan verdi 1 hafta vajjinal dan kullan dedi kullandım ve adet olmadım hala 7 gün geçti bebek içinde tedavi görüyorm 2 aydır

bilgisi oolan varmı?
canım hiç bilgim yok. progesteron değerim 3 ken hamileydim ben. daha önce de hiç yapılmadı. nette düşük yazıyo ama drlar hiçbişey demedi..

günaydınlar efenim
uykumu aldım iyice dinlendim
nirde bu millet, topiği başınıza yıkarım gelin nan

geçmiş olsun canım sen atlattın benim final projem yarın son daha (( öfff hamilelikte öğrencilik çok zor dediğin gb..

seninki de geçer inşallah ben bu yılı atlatayım dondurucam.
seneye bebek 3-4 aylık oluyo Allah izin verirse. o durumda sınava girmem imkansız bana göre
bebişin son durumları nasıl anlat biraz kuşum

herkeşleri çok merak ediyorummmm
gelin naaaaaaaannnnn
gelmeyecekseniz temizlik yapcam 51:

nan papatyammm,eylüllll,lazooo,tuzkarabiber, miss crious,simana,mehtaaaaaaaaaaaaaaaap canciğerleri
trksng,yfrks,efce,hknslcn,sessiz,murtaza(ayyhh yannış oldu)
solcu anahtar,egemenhalit (bu kadar zaman gelmedin meraktayım)
azap çiçeğeee,sevdum,resense güllü gacılar
madentuba ve tuanabatu bizi terketti artıkın
kardelennnnn beybiyi yaptın koydun kenara gelmiyon artıkın
nurbanu hastaydı noldu bu karıya ya
keser84 okulda tatil artık bize zaman ayır hacı
nan ayçaaaaaa o topiğe girmiyom ben artık bari sen buraya gel de yüzünü görelim

başka var mıydı beyin fırtınası yaptım

seninki de geçer inşallah ben bu yılı atlatayım dondurucam.
seneye bebek 3-4 aylık oluyo Allah izin verirse. o durumda sınava girmem imkansız bana göre
bebişin son durumları nasıl anlat biraz kuşum
gitmişsin kuzum ben anca geldim.. ben yüksek olduğu için hocayla konuştum bu sene hazirana kdr alabildiğim kdr ders alıcam. inş geçersem hepsinden. seneye online bağlantı yaparız gelip gitmene gerek kalmaz dedi. üstelik adam daha hamile olduğumu bilmiyo.. onu da öğrenince kolaylık sağlar elbet :) onu düşünüp yaptım aslında biraz da .. olmadı inceldiği yerden kopsun walla hiçbişey evlatlarımızdan kıymetli değil salla hacıııı
abboooovvv bebişi yazmayı unuttum :
bebiş iyi sayılır teyzoşlar.. antepte yeni bi dr buldum artık 3 ilde dr a gideceğim. malatya,trabzon,antep bi de haftalık elazığa gidiyom orada buldum mu tamam.. hangi ile yakınsam orada doğururum artık :))) antepteki dr da baktı gene alttan görebildi rahim gerçekten tersmiş vee yine geç döllenme dediler.. ya da gelişmiyo mu sorusu aklıma takıldı iki ileri bi geri gidiyoz sanki biz?? biraz kafamı bozdu bu mesele biri tam diyor biri geç diyor.. ne biliyim ben? onun dışında sesi açtı görmüştüm ama pıtpıt hatta kütküt leri duydum :)) el,ayak tomurcukları oluşmuştu onları da gördüm kıpır kıpırdı minnoş.. Rabbim hayırla tamamlamayı hepimize nasip etsin. olmayanlara da bu duyguları tattırsın kısa zamanda..

Son düzenleme:
s.a bacım nasılsın bebişin nasl inş herşey yolundadır ben hiç ii deilim hemde hiç

Canım ben girip baktımda sen yoktun neyse bende temizlik yapıcam makina bitti şimdi
Çamaşır asıcam işler bitince görürşüz artık kolay gelsin sanada

burdayım bacımmmmm hiç denk gelemiyoz bi hayırlı olsuna gel kız topik açtım yeni gel bekliyom

Eklentiler

• $00020142.gif
    52,9 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…