kızlar size tedavi sürecimi anlatayım belki faydam olur 2 klomen 1 çatlatma iğnesi oldum rabbim nasip etmedi olmadı rahim filmi çektirdim bu ay 6 ocakta pkolu olduğumu öğrendim o kadar çok ağladım ki gözlerim şişti sonra kendine gel herşey kısmet o ol derse herşey olu veriri dedim dr serophone ve çatlatma iğnesi verdi bu ay kullandım ve birde bunları yaptımm namaz kılmaya başladım
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar88 ayeti=Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil muminîn(muminîne).
87ayeti=Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne). bunları yaptım ve suyuda eyüp peygamberimize şifa olan sudan getirdim son 2 orucumu onunla açtım veÇoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere Ya Evvel okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere Ya Varis okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur. bunuda 2 cuma yaptım bu 3 cuma ama dün hamle olduğumu öğrendim ve birde allaha inandım pergamberlerimizi araya alarak istedim onların hatrına kabul etti şükürler olsun kızlar hiç stres yapmayın herşey kısmet bakın bunlar yapılmıycak bişey deyil yapın bence