- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
as hg dicem cıkmışsın cabık bitrde temzligini gel sıkılıyom bennselamlar kızlar nasılsınız....azap...istanbul...mehtap ve diğer arkadaşlar umarım yolundadır her şey....kaç zamandır giremiyordum karne telaşı falan vardı....şükür bugün tatil başladı....ben de temizliğe başladım ....görüşürüz öptüm....
Hoşbuldum azap sende hoşgeldin bat tarihi yaklaşıyormu heycan varmı
kızlar size tedavi sürecimi anlatayım belki faydam olur 2 klomen 1 çatlatma iğnesi oldum rabbim nasip etmedi olmadı rahim filmi çektirdim bu ay 6 ocakta pkolu olduğumu öğrendim o kadar çok ağladım ki gözlerim şişti sonra kendine gel herşey kısmet o ol derse herşey olu veriri dedim dr serophone ve çatlatma iğnesi verdi bu ay kullandım ve birde bunları yaptımm namaz kılmaya başladım
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde
Allahümme Yâ Musavvir,Allahümme Ya Bari,Allahümme Ya Halık isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar açarsa Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.enbiya suresinin 87 88 ayetlerini ilişkiden önce giyinikken 3 defa okusunlar88 ayeti=Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil muminîn(muminîne).
87ayeti=Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne). bunları yaptım ve suyuda eyüp peygamberimize şifa olan sudan getirdim son 2 orucumu onunla açtım veÇoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere Ya Evvel okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere Ya Varis okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur. bunuda 2 cuma yaptım bu 3 cuma ama dün hamle olduğumu öğrendim ve birde allaha inandım pergamberlerimizi araya alarak istedim onların hatrına kabul etti şükürler olsun kızlar hiç stres yapmayın herşey kısmet bakın bunlar yapılmıycak bişey deyil yapın bence
Kizlaaaar :)))) kan testi yaptırdık 620 çıktı Adetten sonra bu 4. Günüm sonuç nasıl sizce???
as hg dicem cıkmışsın cabık bitrde temzligini gel sıkılıyom benn
yok bacım daha var şubat 11 2 gündür sol kasıgım agrıyo acaba yumurtlıyom ki bilemedimbebişin nasl kıı dua ediyon muu bnaa :18:
bide beybim uyku yapıyo çokkçalışırken uyumuş buluyorum kendimi
hamilelikte okumasın kimse ben çok pişmanım
hadi kaçtımm
bide beybim uyku yapıyo çokkçalışırken uyumuş buluyorum kendimi
hamilelikte okumasın kimse ben çok pişmanım
hadi kaçtımm
Kizlaaaar :)))) kan testi yaptırdık 620 çıktı Adetten sonra bu 4. Günüm sonuç nasıl sizce???
Hayırlı olsun cnm.değerin süperr
as hg dicem cıkmışsın cabık bitrde temzligini gel sıkılıyom benn
yok bacım daha var şubat 11 2 gündür sol kasıgım agrıyo acaba yumurtlıyom ki bilemedimbebişin nasl kıı dua ediyon muu bnaa :18:
Kuzum devlette acilde yaptırdık. Acildeki doktor var da diyemem yok da diyemem dedi esimle sevinçle girdik içeri.doktor öyle deyince eşim dona kaldi mesai bitince doktoru dövmeyi düşünüyo :))) Allah tan burdan çok şey ögrendim de güldüm geçtim doktora :)))
Bu değere var yada yok demesi saçma olmuş.dòvseydi haketmişsen merak etme değerin çok iyi gebeliğin çok yeni değil ozaman yakında keseyide gòrürsùn.maşallah
merhaba kızlar
doktor adet olmam için progestan verdi 1 hafta vajjinal dan kullan dedi kullandım ve adet olmadım hala 7 gün geçti bebek içinde tedavi görüyorm 2 aydır
bilgisi oolan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?