2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

aşk olsun kızlar ,böyle düşündüğünüzü bilmiyordum ,üzüldüm şimdi ,gerçekten

ya yazdıklarımıza cvp verilmeyince ister istemez düşünüyor insan hatta ben sizin banlanmanızdan dolayı beni mi suçluyorlar acaba dedim

canım benimm tebrik ediyorum, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah !

oyyy sedoşum hamile ,ayy yerim kız seni ben maşşallah ,allah kucağına almayı nasip etsin canım
çoooooookkkk mutluyum

ya yazdıklarımıza cvp verilmeyince ister istemez düşünüyor insan hatta ben sizin banlanmanızdan dolayı beni mi suçluyorlar acaba dedim

Canım hiç canını sıkma ,1-2 saat önce aynı durum benimde başıma geldi, arkadaşların çoğu çalıştığı için her yazılana cevap veremeyebiliyorlar.

ay ne alakası var allah aşkına ,o kişi biliyor kendini ,sakın böyle bir düşünceye kapılmayın ,burda kimse kimsenin akrabası ,anası kardeşi değilki ,hepimiz aynı statüdeyiz ve arkadaş olmaya çalışıyoruz ..bazen olurki yazdığınız şey gözden kaçar ,cevap verilmez ,alınmayın gücenmeyin ,kimse gözünü dikmiş 24 saat buranın başında değilki ,herkesin bi uğraşı bi işi var ,atlayabilitoruz kaçırabiliyoruz ,hemen alınganlık yapmayın ..

haklısın canım ya ben bugün fazla duygusalım galiba ama gerçekten bu topik beni çok rahatlatıyor ve buradaki herkesi kardeşim gibi seviyorum aynı şeyleri yaşamak paylaşmak çok güzel bilmediğim bir çok şeyi burada öğrendim neyse siz benim kusuruma bakmayın

Aaay sedacımmmmm ne kadar güzel bir haber

benim ahtım var zaten bi hamile kalayım hep keyfi rapor alıcam banane banane hamileyim ben diycem :)
Hahaha al bndende o kadar arkadaşım ama ne hikmetse kalamıyorum bir türlü sanırım hinlik düşündüğüm için olmıyo

Yok be gülüm sen niye üstüne alındın yahuuu kendi bilir o kişi allah aşkına yaa üzdün bizi gözden kacmış olmalı bazen banada yazılmıyor hemen bir daha böyle düşünme olurmu

hepimizin amacı belli canım ,farklı olsaydı gider geyik bölümüne açardık konu,ama burada tek bir amaç için varız ,ve bu masum bir amaç
''BEBEK '' bebek isteyen kadınlar ne kadar kötü olabilir ki ,ne kadar fesat olabilir ki ,ne kadar içten pazarlıklı olabilir ki ,hepimiz masum bir amaç için burdayız ,ama gerçekten bu amaç için burada olmayan varsa gerçekten çıksın gitsin yani ..

aynen bence de ya zaten buradaki hiç kimse birbirini normal hayatta tanımıyor veya hiç kimsenin çıkarı yok fesatlık yapacak kadar dediğin gibi farklı düşünenin burada işi yok

tekrar tekrar tekrar tekrar tebrik ederim canımmm allah tamamına erdirsin

kılzar ya oğluşum hastalandı karnım ağrıyor diyo ateşide yükseliyor ne yapsam şaşırdım uyuyodu uyandı şimdi kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…