çirkinim nan benbebem de maymun yavrusu gibi olcak diye korkuyom
öp hadi öp bende öptüm
benim yiyenim cok datluu dogacakk annesi sewerim onu ben..
Çirkin insanbul hani benim için resmini koycaktın(( küstüm nen saa
tamam koyayım kaldırayım çıkayım sonra olur mu bakınca gördüm de hemen çıkcam balım
klomen içtiğim ay benim yumurtlama akıntım gelmedi biliyo musun
ikinci ay içmediğim zaman geldi şok oldum
eşime dedim koş koş ben acayip bişey yumurtluyorum diye
olmazsa değişiriz nolcak kimse anlamaz
bende masum sevmem ısırırım seninkini
bebegm bnce sen cok gzel bı bayansın neslı olmandan anlıyorum etrafmda bole ınsanlr grmk cok mutlu edyo bnı seenı cok sevdm bu topıgı coook sevdm
tamam koyayım kaldırayım çıkayım sonra olur mu bakınca gördüm de hemen çıkcam balım
:)) acayip bişry yumurtlamak ne oluyo len.evet ya klomeni içerken akıntı olmuyo.yumurta çatliycagı zaman frne kasık ağrisi yapiyo azcik o sùmükümsü şeyden geliyo .ondan sonra ağri filan kalmiyo.ama regl olmayınca olmuştu bende kremsi .
bi bakan bi daha bakamaz zatenbnde bakıyım bnde
:)) acayip bişry yumurtlamak ne oluyo len.evet ya klomeni içerken akıntı olmuyo.yumurta çatliycagı zaman frne kasık ağrisi yapiyo azcik o sùmükümsü şeyden geliyo .ondan sonra ağri filan kalmiyo.ama regl olmayınca olmuştu bende kremsi .
ayy ne güzel kııı önce sen doğurcan resminden severiz artıkbenim bebe güzel olur.. kizim dogdugunda melekti teysesi..kiz isir ye yigenini..sewerim ben onları. .
bn gordum resmnı ve dedgm cktı cok hoşsun cnm bnm kaldr resmı amn dıyım calınır faln
ayy ne güzel kııı önce sen doğurcan resminden severiz artık
gönül gözüyle bakan gözlerin güzel canım teşekkürler
Gördüm cnm.minnoş gibisin sevimli tatlu :))
cnm ya bnde kask agrısı fln olmuyo nden kı acep yumurta akı gb akıntı oluyo oka baska yok
minnoş ne nannonoş demedin iyi ki
H.b tanışalım ozaman cnm
bi bakan bi daha bakamaz zaten
yumurtluyorum galiba deyince dalga geçiyolar nan
bir erkek bir kadın var ya hani
orda da zeynep hamile kalmak için yumurtlamayı anlatıyo kocasına
adamda tam yumurtalı sucuk yicek
midesi bulanıyo gidiyo yazzık
tanışalım canım ,ben madonna
ayy insanbul inanmıyorum sana ya ,sen şu muhteşemdeki ,o ecnebi prensese benziyosun tıpkısının kopyası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?