- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Günaydın herkese :) topicteki tüm arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz :)))))))
evitt sana dedim kurbaneyyy kurbaneyyhggg
balımmmmmmmmmmmmmmm hgg kıı günydın
Günaydın herkese :) topicteki tüm arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz :)))))))
oyyyyyyyy kurbaneyyyyyyyy h.b cnmmmmmm
nasılsın kı görüşmeyeli bacım
hsblduk ablambu sarkı sana gelsn hsgldn yar yuregme bos ver beeeee elalem ne der se de sın hadı hadı hadı hadııı hadııııııııııııııııııı lılılııııın lılılınnnnnnn yuzum guldu sayende ıcm huzurla doldu kadermde yazan topık sonunda bnım olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
hsblduk ablambu sarkı sana gelsn hsgldn yar yuregme bos ver beeeee elalem ne der se de sın hadı hadı hadı hadııı hadııııııııııııııııııı lılılııııın lılılınnnnnnn yuzum guldu sayende ıcm huzurla doldu kadermde yazan topık sonunda bnım olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119:
ehh işte takur tukur devam be gülümsen naslsnn
şarkı çok hoş tşk ettim balımm
h.g cnm anam bu ne neşe böyle bende coştum burda
bende iyi sayılırım cnm ya bu gece pek uyuyamadım
midem çok bulandı pskolojikmi bilemiyorum ama baya bi kötüydüm
kaç kere kalktım yattım batada 2 gün var:18: bakalım hayırlısı
oyyyyyyyyyyyy bacıma kıyamamm kıss az kalmışş hadi inşşşşşşşşş tutunmuştur annesine bebişin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inş. cnm ama bilemiyorumki ya :18:
insan günü gelmeyince bişey anlamıyo son 2 gün bakalım ne olacak kafaya takmim diyorum ama
elde değilmiş yaffff
bacımm istedigin kadr takma beyninden cıkmıyo ki her saniyee aklında RABBİM veri verir inşşşş bacımaa ayagını sürersin peşinden geli verirz inşş
inş. balım ya hayırlısı bakalım işte az kaldı diyorum bu gün alsam test yarın sabah yapsam çıkarmı acep:26::26:
bacımm bnce 2 gün tam beklee biliyorum beklemk cok zor ama bekle istersen[/QUOT
offff ne bilim ya kafam karışık beklim o zaman yarında geçsin zaten pazartesi belli olur
çünki tam 28 günde bir oluyorum pazarteside 28. günü kırmızılar gelmesse tabi
bacımm bnce 2 gün tam beklee biliyorum beklemk cok zor ama bekle istersen[/QUOT
offff ne bilim ya kafam karışık beklim o zaman yarında geçsin zaten pazartesi belli olur
çünki tam 28 günde bir oluyorum pazarteside 28. günü kırmızılar gelmesse tabi
gelmezzzzzzzzzzzz inşşş gelmzz hiç 9 ay gelmez sevmiyom kırmızıları benn
selam kızlar ,ben bu topiği hep takip ettim ,tüm sayfaları hergün okuyordum ,sonunda bende geldim üye oldum ,hatta sizi takip ederken hamile kaldım ben ,allah sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah ,insanbul,azapçiçeği,sevdum,papatya ,mehtap,seda hepinizi tanıyorum ve çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?