• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

selam kızlar ,ben bu topiği hep takip ettim ,tüm sayfaları hergün okuyordum ,sonunda bende geldim üye oldum ,hatta sizi takip ederken hamile kaldım ben ,allah sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah ,insanbul,azapçiçeği,sevdum,papatya ,mehtap,seda hepinizi tanıyorum ve çok seviyorum :16::16:

ayy hiç tanımadığım halde mutlu oldum :27:
hamiş kalmanda faydamız olduysa acuk kerteriz seninkiynen olur biter :27:
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. :52::52::52::52:

hg bacımm nasılsn yigenimiz nasıll inş bi şikayetn yoktur inşş :16: napalım
aynı deişen bişi yok :50:

şikayetim yok şükür Allah'a bacım
sadece ruhsal daraltı yaşıyorum. kimse yok, ailemi özledim.
buranında tadı kaçtı kızlar yok, onlar olmayınca eksik oluyorum

as hg bacımmm demek sende rötgenci cıktın he :9::9: seni gidi seni :9: RABBİM kucagınada almayı nasip etsin inşş
nasıl hamiş kaldın kür falan yaptın mı :26:

hayır canım yapmadım ben pko luyum ,kolomen kullandım bu ay ,son 1 yıldır istiyordum ,klomenle kaldım ..ama olmasaydı bu ay şu havuçlara soğanlara incirlere ilgi duymaya başlamıştım :9:

şikayetim yok şükür Allah'a bacım
sadece ruhsal daraltı yaşıyorum. kimse yok, ailemi özledim.
buranında tadı kaçtı kızlar yok, onlar olmayınca eksik oluyorum

aman amann olmasın şükür çok şükürr :16:
bnde bunaldım balım vlaa sana hak veriyorum :6:
evtt kıslar bakıp bakıp cıkıyo eskisi gibi shbet yok malesef :50:

hayır canım yapmadım ben pko luyum ,kolomen kullandım bu ay ,son 1 yıldır istiyordum ,klomenle kaldım ..ama olmasaydı bu ay şu havuçlara soğanlara incirlere ilgi duymaya başlamıştım :9:

hm anladım şu kolomen bi bna fayda etmedi yaa :14:
bnde hayıta başladım beklicem bakalım nassip :18:

aman amann olmasın şükür çok şükürr :16:
bnde bunaldım balım vlaa sana hak veriyorum :6:
evtt kıslar bakıp bakıp cıkıyo eskisi gibi shbet yok malesef :50:

bacım senin ailen yakın mı sana bilmiyorum da, iki senedir evime ne arkadaş akraba ne ailem geldi.
son noktadayım artık bakırköylük oldum :27::27:

valla bu hafta benim hacı da interneti kapatıcam ders çalışmıyosun diyo, sanırsam bende gelemicem :41:

hm anladım şu kolomen bi bna fayda etmedi yaa :14:
bnde hayıta başladım beklicem bakalım nassip :18:

kısmet yavrum kısmet bu işler ,vardır allahın bir bildiği ,bak aşılama yaptın ,ve üstüne o kadar çalıştın ama allahım ol demeyince olmuyor ,ama bir bakmışsın hiç bişey yapmadan hoop kalıvvermişsin ..:49:

canım eksik kalmak kötü oluyo yoksa tabi ki devam edilir. bak yazmamazlık yapmıyorum sınavım olmasına rağmen :31:

cansın sen ya zaten sen hayat verdin bu topiğe her zaman,idölümsün :13:

erkek gibi geliyor bana ,kızım var benim 6 yaşında ellerinden öper tezyesi ,o yüzden bu da erkek olsun istreim elbet ,ama ne olursa olsun önce sağlık ,çinlilere danıştım onlarda erkek :27:dedi

çin takvimine ilk yanlış bakmışım kız gördüm eşim nasıl sevindi.
tekrar baktım doğruca erkek yazıyo. zaten çevremdekilerde senin oğlun olcak gibi tezlerde bulunuyo
maşallah kızçen abla olacak yaşa gelmişş zaten tam zamanında geliyo bu bebiş :27:

Back