• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 kasım-aralık ayında gebe kalmak isteyenler platformu ...HAYDİ KIZLAR ...

bacım senin ailen yakın mı sana bilmiyorum da, iki senedir evime ne arkadaş akraba ne ailem geldi.
son noktadayım artık bakırköylük oldum :27::27:

valla bu hafta benim hacı da interneti kapatıcam ders çalışmıyosun diyo, sanırsam bende gelemicem :41:

yakın sayılır ama varla yok arasındalar neyse
sakın üzülme uzaktalar diye çok şükür bebişin seninle canım yanlız deilsin :34:
kıss sende cok caılta kaptrmasn yaa özlerim seni :14:
RABBİM zihin acıklıgı versin inşş bacımaa :16::54:

kısmet yavrum kısmet bu işler ,vardır allahın bir bildiği ,bak aşılama yaptın ,ve üstüne o kadar çalıştın ama allahım ol demeyince olmuyor ,ama bir bakmışsın hiç bişey yapmadan hoop kalıvvermişsin ..:49:

cansın sen ya zaten sen hayat verdin bu topiğe her zaman,idölümsün :13:

amanın dime öyle :17: herkesin tadı ayrı balım ben nar ekşisi oluyorum topiğe :27:
azapta bana enerji veriyo mesela :27:

kısmet yavrum kısmet bu işler ,vardır allahın bir bildiği ,bak aşılama yaptın ,ve üstüne o kadar çalıştın ama allahım ol demeyince olmuyor ,ama bir bakmışsın hiç bişey yapmadan hoop kalıvvermişsin ..:49:

aynen kısmett napalım beklemeye devam RABBİM koymuştur bi yola inşşş :14:
bu ay deil öteki ay aşılamaya devm edecem inş bu ay hiç bişi yapmadım evt gecen ay çok şey yapmıştım bu ay sadece hayt içiyom :26:
cansın sen ya zaten sen hayat verdin bu topiğe her zaman,idölümsün :13:

tatlım klomen icerken karnından sesler geliyomuydu? :30:

yok bacım tık yoktu bnde :9:

çin takvimine ilk yanlış bakmışım kız gördüm eşim nasıl sevindi.
tekrar baktım doğruca erkek yazıyo. zaten çevremdekilerde senin oğlun olcak gibi tezlerde bulunuyo
maşallah kızçen abla olacak yaşa gelmişş zaten tam zamanında geliyo bu bebiş :27:

tam zamanıydı ,tam zamanında geldi ,tam ümidimi yitirmişken geldi ,mucize gibi geldi hoşgeldi :2:

hayata başlaman normal çünkü mik mike başlamışsın.....adamı kuruttun canım ya yazık.....
he başladık bakalım gün aşırı olcak nasip yaw kuzum dedikya bebk içinn :17::17::17:
bnm 21mm dı abla bu sefer:23:
ohh MAŞALLAH çok güzell kactane peki 1 tanemi hemn olur aşılama senin
biri vardı dr kadına dediki 16 da kalmış büyyümemiş dedi bu ayda beklicez dedi yazık kadın çok üzüldü
bnde dedim ki kadına b.t.ç yap bnm kini onlar yaptı elam :34:
amanın dime öyle :17: herkesin tadı ayrı balım ben nar ekşisi oluyorum topiğe :27:
azapta bana enerji veriyo mesela :27:

balımmmmmmmmmm hele sen bi derslerini ver hayrlısıyla horan tepecaz kııı :21::21::21::21::21::21:

he başladık bakalım gün aşırı olcak nasip yaw kuzum dedikya bebk içinn :17::17::17:

ohh MAŞALLAH çok güzell kactane peki 1 tanemi hemn olur aşılama senin
biri vardı dr kadına dediki 16 da kalmış büyyümemiş dedi bu ayda beklicez dedi yazık kadın çok üzüldü
bnde dedim ki kadına b.t.ç yap bnm kini onlar yaptı elam :34:

balımmmmmmmmmm hele sen bi derslerini ver hayrlısıyla horan tepecaz kııı :21::21::21::21::21::21:

21 oldgunda aksm cat ıgne oldum asılma oldum ıste abla ıns tutar

hmmmm evet bebek için???.....kuzum hamile kalsan varya sana nasıl sevininriz anlatamam canım....
oyyy bacımma bahh hele bahh helee kızz bacımm saol inşş cümlemzzz cümlemz kalırız hamiş balımm RABBİM sana bna bütün isteyne nasip etsin inşş :16::16::16::16::16::49::49::49::49::49::49:
dedim ya bu ay fazla bişi yok bi hyt içiyom bide gün aşırı mikmik başka bişi yok :50:
21 oldgunda aksm cat ıgne oldum asılma oldum ıste abla ıns tutar

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bacımm inşşşşşşşşşş vlla sen bi tuttur bu ayy inş öteki ay arkandayım kıı :34:

oyyy bacımma bahh hele bahh helee kızz bacımm saol inşş cümlemzzz cümlemz kalırız hamiş balımm RABBİM sana bna bütün isteyne nasip etsin inşş :16::16::16::16::16::49::49::49::49::49::49:
dedim ya bu ay fazla bişi yok bi hyt içiyom bide gün aşırı mikmik başka bişi yok :50:

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bacımm inşşşşşşşşşş vlla sen bi tuttur bu ayy inş öteki ay arkandayım kıı :34:

amin canım inşallah....

yakın sayılır ama varla yok arasındalar neyse
sakın üzülme uzaktalar diye çok şükür bebişin seninle canım yanlız deilsin :34:
kıss sende cok caılta kaptrmasn yaa özlerim seni :14:
RABBİM zihin acıklıgı versin inşş bacımaa :16::54:
aminn bacımm
bebiş şuanda bana faydası mı var kestane gibi oturuyo içerde :19:
tam zamanıydı ,tam zamanında geldi ,tam ümidimi yitirmişken geldi ,mucize gibi geldi hoşgeldi :2:

hoşgeldiiin bebekkk sefalar getirdiiin :24:

Back