- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar çatlatma iğnesinin bugün 14.günü idrar testim pozitif 9.gün sancı olmuştu ozman yine yapmuıştım idrar testi negatifdi şimdi pozitif iğnenin etkisi değildir demi inşallahh
hepinizin yazdıklarını okuyorum bu gün tuhafım konuşamıyom
iiyim cnm sğl sen nasılsın
hüloğğğ
napıyorsunuz kızçeler
ben az önce kapıya gelen komşuya kapıyı açmadım
biliyorum terbiyesizlik ama kadın 55 yaşlarında, kızıyla kalıyo. kızı çalıştığı için benle vakit geçirip sürekli kendi hayatından anlatıyo
haftada iki üç gelince artık başıma ağrı giriyo ve bunalıma giriyorum
yaşıtı değilim sıkılıyorum... üstelik mutfaktada acayip işim vardı dandini yarım bırakıp sohbete eşlik etmek omanaksızdı.
gebelik hormonları devrede kocama zor katlanıyorum şuan.
adamın bu tost az daha yağlı olsaymış iyiymiş demesinde bile kafasında tabak kırasım var
dün yaprak sararken içinden yemeye başladı anneminki daha iyiydi sanki dedi
bende oha çüşş yavaş gel 2,5 senedir evliyiz daha annen bi kere sana yaprak sarmadı dedim
kenara çekildi sonra
benim anlatacaklarım bu kadar
az herkeşler böyle paylaşsa da acık dedikodu neyim yapsak şurda
sen nerelerdesin kuzum ya merak ettim seni ben :26::26::26:
Kan sonucum çıktı 300 Allahım hepinize versinn bu ay çatlatma iğnesi ve preseed kullandım kızlar burda yazılanları hergün takip ettim ama yazamadım çokk hepinizle aynı sıkıntıları yaşıyoruz sorularınız olursa cevaplarım inş insanbul hiç konuşmadık ama hep takipteydim bende isterim fişekk :)
hüloğğğ
napıyorsunuz kızçeler
ben az önce kapıya gelen komşuya kapıyı açmadım
biliyorum terbiyesizlik ama kadın 55 yaşlarında, kızıyla kalıyo. kızı çalıştığı için benle vakit geçirip sürekli kendi hayatından anlatıyo
haftada iki üç gelince artık başıma ağrı giriyo ve bunalıma giriyorum
yaşıtı değilim sıkılıyorum... üstelik mutfaktada acayip işim vardı dandini yarım bırakıp sohbete eşlik etmek olanaksızdı.
gebelik hormonları devrede kocama zor katlanıyorum şuan.
adamın bu tost az daha yağlı olsaymış iyiymiş demesinde bile kafasında tabak kırasım var
dün yaprak sararken içinden yemeye başladı anneminki daha iyiydi sanki dedi
bende oha çüşş yavaş gel 2,5 senedir evliyiz daha annen bi kere sana yaprak sarmadı dedim
kenara çekildi sonra
benim anlatacaklarım bu kadar
az herkeşler böyle paylaşsa da acık dedikodu neyim yapsak şurda
ablammm
valla bu aralar evde çok işim oluyo. haftaya finaller var. çalışmam lazım ev işlerini aradan çıkarayımda rahat edeyim dedim.
şimdi ütü yapmaya başlıcam
sen nasılsın günümüzün güneşi
kimse yokmuş burda da
Kan sonucum çıktı 300 Allahım hepinize versinn bu ay çatlatma iğnesi ve preseed kullandım kızlar burda yazılanları hergün takip ettim ama yazamadım çokk hepinizle aynı sıkıntıları yaşıyoruz sorularınız olursa cevaplarım inş insanbul hiç konuşmadık ama hep takipteydim bende isterim fişekk :)
ablammm
valla bu aralar evde çok işim oluyo. haftaya finaller var. çalışmam lazım ev işlerini aradan çıkarayımda rahat edeyim dedim.
şimdi ütü yapmaya başlıcam
sen nasılsın günümüzün güneşi
kimse yokmuş burda da
ay cnm çok sevindim kaçıncı kullanışındı iğneyi bide ovitrellamıydı ben üç kere oldum ama olmadı :26::26::26:
Ay canım gördün mü bak sonuç pozitifmiş
Tebrik ederim seni
2 aydır deniyoruz ama olmuyoorr.. bebeğim olsun istiyorum. doktor bütün değerleriniz normal dedi ama yinede sonuç negatif anlamıyorum niye böyle... herşeyin hayırlısı ne diyim artık...